Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6374
24.4.13 23:40

Já si to myslela, všichni užíváte teplíčka, super, už to bylo potřeba. My jsme stále nemocní, Ella má ten opar, tak už měsíc trčíme doma, že nemůže do školky, ale občas ven zavítáme, i když stále pochrchlávají a soplíkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
24.4.13 23:47

A pár foteček od nás. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.4.13 23:52

Jé nová dvojčecí skupna ju :) :) @Andris ahoj od tebe sme si myslím něco kupovala když sem měla moje holky ještě v břichu tak vás zdravím mám 6m prý dvojvaječné holčičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
24.4.13 23:58

@Paikea ahoj, to ani nevím, to my musíš připomenot co. :think: A jak se jmenují berušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.4.13 00:01

@Andris Valerie a Klaudie každpádně se známe ai s fcb skupiny :) a myslím že sem si od tebe kupovala plyšové chrastítka médové růžové :) zahrádníky na léto, a dál si nevzpomenu teda pokud si to ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.4.13 00:08

@Paikea tak to já nejsu. :( Chrastítek mám plnou kabelu, ale ještě jsem je neprodávala. A jinak krásné jména holčiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.4.13 09:21

@Andris ale myslím si že něco sem kupovala od tebe :) pááč si pamatuju jména tvých holčiček moc se mě líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.4.13 09:34

@333Katynka tu ploštici si asi dal, protože náš adámek ano, včera :-). Natálka přišla, že se mu líbí brouci, že je furt pozoruje, pak přišla s tím, že nejvíc ploštice, že jsou pomalý, a pak s očima navrch hlavy, že jí zblajzl. Tak asi při tom pozorování, na ně dostal chuť :-). Vzhledem k tomu, co všechno nestráví, a výjde z nich v nezměměném stavu, asi tady za pár dní budu ječet hrůzou, protože brouky nesnáším.
A dneska jsem na mašli, vstávali děsně brzo, asi to světlo, už jsou protivní, venku je ještě zima a mokrý trávník, nacpala jsem do nich svačinu, ale ani moc nejedli, furt tu hučí. Asi jim dám wc chleba nebo nějaký brouky :-D, třeba tu pak bude „sluníčkově“ :-D.
Tak kdyby jste měli nějakou alergickou reakci na ploštici, tak písni, ať synka stihnu zachránit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.4.13 09:40

@Paikea Ahoj, jména máte fakt moc hezky k sobě vybraná, jak holčičkám říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.4.13 10:04

@cecillka děkujeme vybíraly sme dlouho :) zdrobnělě máme Valinku a Klaudinku a skráceně Vali a Klaudi to je asi nejčastěji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.4.13 10:22

Za svůj život, jsem potkala jen jednu Valerii a jednu Klaudii, držím palce ať dalších nositelek nepřibývá. Když jsem dávala Natálii, tak jsem znala také jen jednu :-), ale zase aspoň člověk ví, že vybral hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.4.13 10:29

@cecillka no okolo mě kamošky mají už dvě Valerie… no a s Klaudinkama se taky roztrhl pytel :) no uvisíme kolik jich bude ve školce a škole jmenovkyn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.4.13 11:04

@Paikea taky jsem měla pár favorizujících jmen, jedno byla Valentýnka, ale manžel fur chodil a říkal: to je takový divný jméno, mě to asociuje někoho tlustýho, no já přesně věděla koho :-D
http://www.lidovky.cz/…a-/lide.aspx?…
ale mlčela. Stejně to neprošlo.
Ale dneska jsem ráda za krátká jména, jak tu furt ječím, bůh ví v jakém tvaru bych ze sebe tu Valentýnku vyječela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
25.4.13 14:09

@cecillka myslíš, že ploštice budou mít v kombinaci s WC chlebíkem nějaký zklidňující účinek? Tak to bych snad pak nadělala do zásoby a ještě zavařila na zimu :lol:.
Ploštice patrně prošla bez problémů, ale dnes máme konečně výsledky bakteriologického rozboru a zjistili mu Campylobakterii, je to něco na způsob salmonely. Prý buď z masa nebo přenosem od dospělého nosiče, který může být bez příznaků :roll:. Naštěstí doktorka říkala, že to zvládl velice dobře, dnes je to 4 den a už ten půjem skoro nemá. Tak jen budu doufat, že to nelapne Sofinka, to by byl mazec :?.
V kolik ti vstávají? Sofinka dnes vstávala kolem půl 6 :zed:. Dáda o půl 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.4.13 22:22

@Paikea moc se omlovám, že jsem tě nepoznala, kojícípolštář vím, ale právě chrastítka a hrkávky ty jsem zatím neprodala, zdá se mě to hodně používané a že by to už nikdo nechtěl. Já prodávám ráda zachovaleleší věci. A teda čučela jsem na bazar za kolik ten kojící polštář prodávají, to jsou ceny. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová