Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si to myslela, všichni užíváte teplíčka, super, už to bylo potřeba. My jsme stále nemocní, Ella má ten opar, tak už měsíc trčíme doma, že nemůže do školky, ale občas ven zavítáme, i když stále pochrchlávají a soplíkují.
Jé nová dvojčecí skupna ju
@Andris ahoj od tebe sme si myslím něco kupovala když sem měla moje holky ještě v břichu tak vás zdravím mám 6m prý dvojvaječné holčičky ![]()
@Paikea ahoj, to ani nevím, to my musíš připomenot co.
A jak se jmenují berušky?
@Andris Valerie a Klaudie každpádně se známe ai s fcb skupiny
a myslím že sem si od tebe kupovala plyšové chrastítka médové růžové
zahrádníky na léto, a dál si nevzpomenu teda pokud si to ty ![]()
@Paikea tak to já nejsu.
Chrastítek mám plnou kabelu, ale ještě jsem je neprodávala. A jinak krásné jména holčiček.
@Andris ale myslím si že něco sem kupovala od tebe
pááč si pamatuju jména tvých holčiček moc se mě líbí ![]()
@333Katynka tu ploštici si asi dal, protože náš adámek ano, včera
. Natálka přišla, že se mu líbí brouci, že je furt pozoruje, pak přišla s tím, že nejvíc ploštice, že jsou pomalý, a pak s očima navrch hlavy, že jí zblajzl. Tak asi při tom pozorování, na ně dostal chuť
. Vzhledem k tomu, co všechno nestráví, a výjde z nich v nezměměném stavu, asi tady za pár dní budu ječet hrůzou, protože brouky nesnáším.
A dneska jsem na mašli, vstávali děsně brzo, asi to světlo, už jsou protivní, venku je ještě zima a mokrý trávník, nacpala jsem do nich svačinu, ale ani moc nejedli, furt tu hučí. Asi jim dám wc chleba nebo nějaký brouky
, třeba tu pak bude „sluníčkově“
.
Tak kdyby jste měli nějakou alergickou reakci na ploštici, tak písni, ať synka stihnu zachránit
.
@Paikea Ahoj, jména máte fakt moc hezky k sobě vybraná, jak holčičkám říkáte?
@cecillka děkujeme vybíraly sme dlouho
zdrobnělě máme Valinku a Klaudinku a skráceně Vali a Klaudi to je asi nejčastěji ![]()
Za svůj život, jsem potkala jen jednu Valerii a jednu Klaudii, držím palce ať dalších nositelek nepřibývá. Když jsem dávala Natálii, tak jsem znala také jen jednu
, ale zase aspoň člověk ví, že vybral hezky ![]()
@cecillka no okolo mě kamošky mají už dvě Valerie… no a s Klaudinkama se taky roztrhl pytel
no uvisíme kolik jich bude ve školce a škole jmenovkyn ![]()
@Paikea taky jsem měla pár favorizujících jmen, jedno byla Valentýnka, ale manžel fur chodil a říkal: to je takový divný jméno, mě to asociuje někoho tlustýho, no já přesně věděla koho ![]()
http://www.lidovky.cz/…a-/lide.aspx?…
ale mlčela. Stejně to neprošlo.
Ale dneska jsem ráda za krátká jména, jak tu furt ječím, bůh ví v jakém tvaru bych ze sebe tu Valentýnku vyječela ![]()
@cecillka myslíš, že ploštice budou mít v kombinaci s WC chlebíkem nějaký zklidňující účinek? Tak to bych snad pak nadělala do zásoby a ještě zavařila na zimu
.
Ploštice patrně prošla bez problémů, ale dnes máme konečně výsledky bakteriologického rozboru a zjistili mu Campylobakterii, je to něco na způsob salmonely. Prý buď z masa nebo přenosem od dospělého nosiče, který může být bez příznaků
. Naštěstí doktorka říkala, že to zvládl velice dobře, dnes je to 4 den a už ten půjem skoro nemá. Tak jen budu doufat, že to nelapne Sofinka, to by byl mazec
.
V kolik ti vstávají? Sofinka dnes vstávala kolem půl 6
. Dáda o půl 7.
@Paikea moc se omlovám, že jsem tě nepoznala, kojícípolštář vím, ale právě chrastítka a hrkávky ty jsem zatím neprodala, zdá se mě to hodně používané a že by to už nikdo nechtěl. Já prodávám ráda zachovaleleší věci. A teda čučela jsem na bazar za kolik ten kojící polštář prodávají, to jsou ceny. ![]()