Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
tak Teletabies je naštěstí vůbec nezajímá! Hurá! ![]()
Zkusím toho medvěda, mají zvířata hodně rádi.
Dneska jsem byla s Fílou na kontrole, už je to dobré a podepsala jsem jim „ortel“ nástupu do školky
. Snad se toho dožiju.
![]()
@adihaska píše:
Ahoj holky, všimla jsem si na Globusu soutěže s Hami, všechno maji ve slevě a navic se hraje o 10.000 na Ikea pokojíček a další věci - super je sleva cca 40% na fotoknihy piklio pro každého, kdo pošle přes web kódy… kdo Hami kupujete, může se to hodit: http://www.klub-maminek.cz/soutez.
skvělá zpráva, Piklio fotoknihy mám a rozhodně doporučuji, 40% už je sleva. Na ikeu si nevěřím, nikdy jsem nic nevyhrála ![]()
Jen jdu pozdravit!
Koukám, že všechny vyhnalo jarní počasí ven! Tak si užívejme sluníčka!
![]()
Ahojky všem
, je to fakt, jak je hezky, tak jsme pořád venku na zahradě. A když nejsme, tak likviduju doma ten bordýlek a tunu drobků od svačiny
.
Teď jsem sice od včerejška doma, ale snad bude zase brzo líp, Dádulka má už dva dny drsný průjem, včera k tomu měl horečky. Tak bojujeme.
Užívjete si krásné teplé počasí a občas dejte vědět, jak se máte ![]()
No je to zahul musím davat bacha všude se staví, bijou se o hračky kluk začal kousat je to nervak jít ven v kočárku je síla vydrží chvílí, většinou jsme doma hrajou si koukaj na pohadky.ted máme rýmu asi tím počasím jak bylo hezky byli venku asi něco chytli snad nepříjdou teploty to je to nejhorší. kluk mi začal dělat hysterické sceny tyden co tomu je jak vylezem ven ječí a v autobuse neexistuje to je hruza minule tak ječel až se uplně poblil nevím čím to je.
@MINKA22 Ahok minko, u nás kousal Adámek, ale vždycky, když už nevěděl kudy kam, jak se ubránit. Agresor byla v prvopočátku Nelinka. Docela by mě zajímalo jestli se ti podaří vysledovat, jak to mají ti tví.
Ahoj holky, počasí je super musím se přidat k jásání! Proto jsem toho hned využila a už od začátku týdne uklízím slep ![]()
Také čakám, že u nás vypukne nějaká epidemie, páč jsem včera přes net platila složenky, dětičky neuhlídala, a broučkové si namočili chleba ve wc a než jsem k nim dolítla, stihli si ho nacpat do pusy. A už neotevřeli a neotevřeli. Vypadali poměrně spokojeně, možná nevíme o co přicházíme
.
Mudr říkala, áť žádnou antibakteriální a deratizační kůru nezahajuji, tak uvidíme. Snad nerozšíříme zdejší řady malých marodů.
Pádím, sklep volá ![]()
@MINKA22 A jéje jako u nás
kluci teda naštěstí jsou v kočáru spokojení, busem radši nejezdim, ale doma dělaj scény, lezou po sobě, štípou se, škrábou, berou si hračky, nás koušou
A copak je u vás nového ještě?
Tak vidím, že je to všude stejné, docela mě to uklidnilo
Někdy si připadám jak v blázinci. U nás se kluci koušou a tahají za vlasy, všechno vytahují, takže to doma vypadá… nedělej to, nechej to, nee to je fuj, nekousej ho, netahej za vlasy… samé ne! Dneska 20 minituvý jekot před spaním, nakonec usli, asi vyčerpáním v kleče a hlavičku zabořenou do polštáře
Před ostatníma hrají nejhodnější děti na světě, ale doma je to někdy boj.
@janickazl úplně se v tom slyším a nemám odvahu otevřít okna ![]()
@MINKA22
První období vzdoru!
U nás začalo přesně v roce a hlavně u Filipa. Vztekal se, mlátil hlavou o zem, zdi, byl „hadrová panenka“. Jojo, trvalo to cca rok. Je to i teď, ale v jiné podobě. Autobusem jsem si s nima nikdy netroufla. Vlastě ani do obchodu, nebo kamkoliv jinam.
@cecillka
Verunka kouše Filipa do dneška. Do krve! Nedavno jsem se naštvala a říkám mu: až tě zase kousne, oplať jí to. Tak šel, ale účinek to nemá.
Teď maj nějaké blbé období. Zlobí jako čerti. Jakmile se dostanou do stavu: nevnímám spolupracuju s druhým jsem hluchý a nebudu poslouchal, je to na mašli.
Ocucaný toaleťák neřeš, bude hůř!
Utvářej si imunitu. Sterilní děti jen maroděj!
@janickazl
Jo na návštěvě a u naší mamky jsou to andílci. Na mě zkoušej, co vydržím a poslední dobou to nějak nedávám. Pořád si říkám, přeci jen nemůžu neustále říkat jen: nedělej tohle, nědělej támhleto, ale oni by se nazvájem zmrzačili, nebo všechno rozbili… Okna ještě zavírám, zrovna jsem si říkala, jak to budu dělat v létě ![]()
Tak jedině popřát všem: PEVNÉ VERVY!!!
![]()
@cecillka no vidíš a já si lámu hlavu s tím, co dětem ke svačině
…dětičky jsou koumavé.
Manžel mi taky říkal, jak byl s nima sám na zahradě, tak se zakecal se sousedem a Dáda lovil ploštice…prý možná nějakou slupnul
.
Taky mám pocit, že pořád říkám samé nee…je to děs. Ale jak jim vysvětlit, že máchat se v bazenu není zrovna bájo nápad. A kolik šutrů už tam malej naházel
.
Jinak Dáda už je v pohodě, včera to byla tedy hrůza, nědělala jsem nic jiného než mu měnila plínu.
Ale snad je to za náma, dnes to bylo mnohem lepší
.
U nás teď je chvíli docela klid. Sofinka už brášku nelikviduje, spíš by ho láskou občas udusila. Pořád ho chce objímat, jenže on pro to nemá až tak moc pochopení
.
Nejspokojenější jsou na zahradě
, kdy jste dětem pořizovaly klouzačku? Myslíte, že už by to zvládly? Mám vybranou Smoby 150 cm, jen nevím, jestli si tím nepřidělám spíš starosti než radosti
.