Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janickazl píše:
Já mám 10m chlapečky
Ahojky minko22, tak kluci se mi zatím plazí a pérujou na „4“, dělají paci paci, říkají táta, máma, baba, děda… a to je tak asi všechno, jsou to lenošci ![]()
To jste šikovni my taky asi tak k tomu se mi posadí na kolinka lezou po čtyřek to dělá nelka a kluk se mi zatím plazí, jinak mluva žadna sláva ![]()
Ahojte, koukam, ze se tu resi pokojicky pro dvojcata!
Chystame se nasim dvojkam predelat pokojicek nasim dvojkam (4 roky) a nevime si rady s tim, jak se nam na 13 m2 vejdou ted uz i 2 psaci stoly, 2 velke postele, skrine na obleceni, hracky, knihy… a jeste nejaky prostor na hrani.
A tak nam asi zbyva jen dat postele nad sebe, aby nezabiraly tolik mista jenze: ktere z dvojcat bude spat NAHORE??? Samozrejme chteji obe dve… Babo rad
Kdybyste mely nejake chytre tipy a idealne fotky!, jak to resite vas pokojicek dvojcat, moc mi pomuzete. ![]()
Tak to jste taky šikovní, no já už jim nestíhám a to se zatím plazí, ale už se těším, až budou chodit, každý mě pořád straší jak to bude hrozné a zatím je to čím dál lepší
můžu se zeptat, jaký máte kočárek?
@adihaska píše:
Ahojte, koukam, ze se tu resi pokojicky pro dvojcata!
Chystame se nasim dvojkam predelat pokojicek nasim dvojkam (4 roky) a nevime si rady s tim, jak se nam na 13 m2 vejdou ted uz i 2 psaci stoly, 2 velke postele, skrine na obleceni, hracky, knihy… a jeste nejaky prostor na hrani.
A tak nam asi zbyva jen dat postele nad sebe, aby nezabiraly tolik mista jenze: ktere z dvojcat bude spat NAHORE??? Samozrejme chteji obe dve… Babo rad
Kdybyste mely nejake chytre tipy a idealne fotky!, jak to resite vas pokojicek dvojcat, moc mi pomuzete.
A co dát dvě zvýšené postýlky a pod ně zasunout stolečky? Viděla jsem to v nějakém obchoďáku a zdálo se mi to hodně praktické
.
@janickazl píše:
Tak to jste taky šikovní, no já už jim nestíhám a to se zatím plazí, ale už se těším, až budou chodit, každý mě pořád straší jak to bude hrozné a zatím je to čím dál lepšímůžu se zeptat, jaký máte kočárek? [/cit
já mám abc design zoom a ted jsem si vyzvedla golfky cybex twinyx a jsem z nich uplně nadšena jsou super kvalitní moc hezké a nejsou to ani velké krávy fakt doporučuji i konstrukce je pevná mile mě to překvapilo mohu jen doporučit. koupila jse golfky jelikož ten zoom skladat do auta rozložit dát děti je naročný a na mě fakt těžký takže kdyby měl někdo zájem o abc design zoom 2012 bílo černé barvy v zaruce kompet ze vším + ještě taška na kočár, pláštenka, sitky proti hmyzu prostě full tak je k máni je jako nový a je mi líto držet dva kočáry ja už zustanu na golfkách zoom je velmi kvalitní a robustní konstrukce žádne tintítko a hlavně všude se vleze a má teleskopické madlo což pro mě velká vyhoda jsem maličká
![]()
![]()
Já mám abc design zoom a ted jsem si vyzvedla golfky cybex twinyx a jsem z nich uplně nadšena jsou super kvalitní moc hezké a nejsou to ani velké krávy fakt doporučuji i konstrukce je pevná mile mě to překvapilo mohu jen doporučit. koupila jse golfky jelikož ten zoom skladat do auta rozložit dát děti je naročný a na mě fakt těžký takže kdyby měl někdo zájem o abc design zoom 2012 bílo černé barvy v zaruce kompet ze vším + ještě taška na kočár, pláštenka, sitky proti hmyzu prostě full tak je k máni je jako nový a je mi líto držet dva kočáry ja už zustanu na golfkách zoom je velmi kvalitní a robustní konstrukce žádne tintítko a hlavně všude se vleze a má teleskopické madlo což pro mě velká vyhoda jsem maličká
![]()
@MINKA22 za kolik ten ZOOM budeš prodávat? Kamarádka shání. Já ho asi taky budu prodávat, ale ještě nevím tu cenovku. Máme tedy starší model, asi 2010, ale my ho používali víceméně jen na terasu.
Příští zimu ho už asi nevyužiju, to budou mít prckové dva roky, tak uvažuju, že si nechám jen golfky. Jenže do těch v zimě zase nedám fusak ![]()
JÁ MÁM NOVÝ TAKY POUŽITÝ MAX 10× DO MĚSTA A NEBO DOMA NO JÁ MÁM K TOMU ZVLÁŠT DOKUPOVANÉ TAŠKU, ORIGO PLAŠTĚNKU, SITKY PROTI HMYZU, RUKAVNÍK CENA BYLA JEN ZA KOČÁR 18TIS + TY DOPLNKY. NECHALA BYCH HO ZA 14TIS. KOMPLET JE V KRABICI SE ZÁRUKOU
@stray To nas taky napadlo, ale stolky chceme dat k oknu ke svetlu. Obe postele ve vysce by se nam nevesly… Nejspis skoncime u klasicke dvoupatrove postele a holky se budou stridat, at se nehadaji
Muzete nekdo doporucit kvalitni dvoupatrovou postel, ve kter nebude citit kazdy pohyb v obou patrech???
Ahoj holky, přeju Vám všem krásný Velikonoční večer! Už jsem v posteli, koukám na pohádku a jsem úplně vyfluslá. Byla jsem s děckama od středy na chatě, takže nesnáším slova: uhlí, uhlák, dříví, třísky, pepo, popel, kouř, zima, studená voda, bojler, sníh, hrablo, bačkoa atd. naopak miluji slova: plyn a podlahové topení
.
Myslela jsem si, že děti aspoň zažijí Velikonoce na venkově, ale ne. Řešilo se tu jestli mají holčičky koledovat- kéž by přišla aspoň parta holčiček, jak ráda bych jim rozdala koledu, nepřišel nikdo ![]()
Jinak jsem tedy o koledování holčiček přemýšlela a nevím, nevím, jak by naše Amazonka dala, že bratr sám zmizí a vrátí se košíkem dobrot. Asi budou muset, v rámci zachování dobrých sourozeneckých vztahů, jít oba ![]()
1 fotka dá se hezký rozepnout na léto dítě se v něm nepotí
2 fotka ze zadu má kapsy na mobil atd
3,4 fotka zavřená a otevřená stříška
5 z boku
6 ze předu
nevyhoda jako u větčiny kočáru má plast kolečka byla jsem zvyklá na zoom kde jsou gumové moc hezký se ovladá i jednou rukou je skladný málo místa i do malého auta. venku snim jezdil můj 7 letý synovec a byl nadšený
navíc jsem si doobědnala pláštěnku a držák pití
@cecillka On si člověk to bydlení v přírodě maluje…ale vymoženosti civilizace jsou k nezaplacení
. Já bych to viděla na chatu až v létě…kdy nebude zima
.
O tom, zda budou chodit oba nebo jen jeden, jsem taky přemýšlela…asi uvidím, jak to Sofinka ponese. Třeba ji ukecáme a bude s náma holkama doma…nebo uplatíme nějakou dobrotou, aby jí nebylo líto, že si Dáda něco donese ![]()