Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
24.3.13 13:44

Ahoj holky no ja už asi trefím hlavou do zdi a budu mít klid včera jsme byly pozvani na 50-tiny známeho samozdřejmě jsme šli všichni celá rodina tak jsem musela vzít i děti byli ok a večer začli nelka teploty a z nosu valí aramovy jak z kohoutku takže zase nemoc :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: minulý týden jsme se dolečily a ted zase ja už se na to vyseru ještě jak jsou oba zaroven nemocní tak je to tak naročny furt chcou být na rukach a ja snima sama :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
24.3.13 14:08

@MINKA22 uplně si to dovedu představit, u nás je to taky tak furt. Tak se držte a posíláme pohlazení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
24.3.13 16:12
@Andris píše:
@janinka81 ahoooj. Jak mají holčičky tu patrovou postel, tak spí tam bez problémů. Naše holky by na 100pro spadly dolů, jak se stále překulují nebo se i často budí a chodí i na záchod. Ale určitě to ušetří místo.

Andris, holčičky zatím spí obě dole, bud vedle sebe, nebo naproti. Počítám, že nahoru půjde jedna z nich v cca 6ti, 7mi letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
24.3.13 16:26

@janinka81 já si to myslela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.3.13 10:54

Děkujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.3.13 13:05

Tak my nakonec taky doma, ráno zalepené oči a zánět spojivek, tak se taky přidáváme k marůdkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
25.3.13 13:29

Ahoj děvčata!
My byli v pátek odpoledne u mojí segry a Fílovi se spustilo z očí „něco“ zeleného :nevim:. Naštěstí neteř to měla před týdnem, tak nám segra dala mastičku od doktora s antibiotikama a do druhého dne to bylo pryč. Ale prý to hrozně řádí, určitě to má na svědomí i to počasí. Taky o víkendu brutál studený vítr a dneska napadalo cca 10cm a fouká zas jak blázen. Včera jsem s nima vydržela venku jen hodinu, ale asi jak jsou zvyklí být venku za každého počasí, musím zaťukat, stále nemarodí.
Jo je to hrozný, když marodí najednou :think:. Ale jednou se stalo, že Fíla měl střevní chřipku a Verča to nechytla a to bylo asi ještě horší, protože on ukňouraný, furt by chtěl chovat a Verča zas řádit a to nešlo moc zkombinovat.
Pokojíčky máte krásný a těch hraček! :palec:
Co pak děláte s hračkama, co už neužijete? Já už tu mám jeden pytel hraček, se kterýma si nehrajou a pořád nevím, co s tím. Všichni známí mají starší děti…
Tak ať se všichni co nejdříve uzdravíte! A ať už tu je konečně to JARO!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.3.13 14:28

Já ty hračky pujčila kamrádce a už mě je vrátila, tak taky nevím, co s nima. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.3.13 14:43

ZELENÉ Z OČÍ MÁME I MY MÁM NA TO OPTALMOSEPTONEX A ZATÍM OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.3.13 15:02

Nám mastička nezabrala, tak jsme dostaly atb kapky. Tak kapem co 2 hoďky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
25.3.13 19:12

Kapky nám nezabraly, namazala jsem na noc mastičkou Maxitrol a okamžitě se to zlepšilo. Ale asi je to jen na lékařský předpis, to ale nevím jistě. Tak se zkus domluvit s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 21:24

Ahoj, já mám doma pětitýdenní mrňouse (Tomášek, Anička) a dvouletou Elišku. Kojím někdy i oba dva najednou a nevím jak je pak oba naráz odkrknout.. na ramenouch se mi kroutí a spadávaj, hlavička se jim nebezpečně kymácí.. pak se jeden pobleje…pak druhej.. když si konečně odkrknou tak se většinou chtějí ještě dojíst.. a mě prostě chybí ruce.. a asi i větší tělo… dotoho Ela… kdybych denně nesnědla tunu čokolády tak už asi nejsem… Jak jste to dělali? V noci pomáhá manžel, ale po jedný v noci už spí a nic ho nevzbudí a já ho nechci budit, přeci jen jezdí ráno do práce autem tak aby… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
25.3.13 21:39

@hanicehanice ahojky…gratuluju ke dvojčátkům :mavam:.
Je to mazec, hlavně než se to nějak zajede. Já jsem třeba kojila oba zaráz, jen když mi s nima pomáhal manžel, jinak každého zvlášť. Stejně se málokdy vzbudili úplně stejně. A přes den prostě jeden musel vydržet…chce to špunty do uší :zed:. A když bylo nejhůř a kojila jsem je oba dva, tak jsem na odbrkávání kašlala. A v noci jsem je taky nedávala brknout, oni u toho kojení usnuli a to si pak stejně nebrkli. Chce si to prostě najít co nejjednodušší systém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
26.3.13 10:09

@hanicehanice vítám tě. :kytka: Tak s tímto já moc neporadím, já bohužel kojila snad jen týden. Ale určitě je to záhul. A teda ještě dvouletou holčičku, tak to musí být teprv záhul. Můj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.3.13 10:58

Ahoj holky, párkrát jsem tu byla, ale mám menší děti, tak moc nepiši. Občas na vás juknu a koukám co mě čeká :-)
/hanicehanice/ já jsme děti měla v zavinovačkách a jedno jsem vždy opřela ve stoje o polštář a druhé si odkrklo v ruce.To mě naučili v nemocniciDěti jsem bohužel kojila jen 2,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová