Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
26.3.13 11:59

Vítam ja nekojila vůbec :lol: nešlo to, ale holky já bych do těch času jak byli takhle maličcí nešla to bylo peklo :lol: držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.3.13 20:37

Minko :mavam: já kojila jen Aničku a Honzik se občas přisál s kloboučkem jinak jsem pro něj odstříkavala. Bylo to na palici.Pak nechtěla ani Anička tak jsem odstříkávala a míchala s UM.no potom jsem to vzdala.Bylo to jako bych měla trojčata. Tak jedou na UM Honzik na Nutrilonu aa Anička na Sunaru.Ted v 5 měsících přestala pít mléko a jsem ráda, že ji aspon příkrmy. Mléko má jen v noci a večer kaši jinak přes den do ni nedostanu ani kapku. Kroutí se brečí a křičí.Hruza.Je to boj. Tobě papaj asi dobře. Jsou i stejně velcí. U nás už kluk má skoro o kilo víc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.3.13 10:42

Ahoj zlatko no u nás byl boj od malička obrečela jsem každé krmení hrůza a s klukem mi to pokračovalo skoro až do ted když už jsem se na něj vyprdla s mlékem už ma jen ráno a večer bylo to hysterické scény, řev, kroutění vyzkoušela jsem všechny mléka a nejlíp je na to ze sunarem, ale vím že to není mlékem prostě ho nesnáší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.3.13 13:20

U nás to taky pak s mlékem bylo hrůza, nikdy nevypily víc než 120ml. A od půl roku vůbec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 13:47

@hanicehanice
Ahojky, taky gratuluji ke dvojčátkům! A ještě dvouleťáka, to si fakt nedovedu představit! Smekám :potlesk:.
Já nikdy nekojila, od začátku byli na Nutrilonu. Když si nekrkli, strašně řvali. Nejdříve jsem krmila Filipa, tomu to šlo líp, mezi tím Verča řvala :zed:. Nakrmila jsem, odkrkla, někdy to tedy trvalo a pak šla na řadu Verča. Jednu dobu jsem je taky krmila v zavinovačce, alespoň se se mnou „neprali“, po mlíku jsem je položila jakoby do polosedu-pololehu na polštář. Později jsem je odkládala do lehátek.
Krmení mlíkem nechci už nikdy zažít! :oops: Měli ho tedy tak do roka a něco, snědli příkrmy a pak se ještě dobouchli mlíkem.
No každopádně přeji pevné nervy, tohle je opravdu strašně náročné období! :hug:
@zlatko
Naše děti mají od roka od sebe přesně dvě kila. Naštěstí ten těžší je kluk. Váhu neřeš, hlavně že přibíraj. :palec:

Děvčata, včera mi volali ze školky. Přijali mi od října děti! Jupííí! :mrgreen: Ještě tam musím v dubnu zaběhnout a dovyplnit nějaké papíry. Manžel prohlásil: chudinky! Tak mu říkám, OK, zkus si to jednou s nimi být celý den, uklidit, uvařit a ještě je zabavit, pak už nebudeš říkat: chudinky. :jazyk:
Po spaní jdem uklízet sníh, včera jsme nebyli doma, tak je tu zas 15cm. Je to nekonečné!
Všechny zdravím!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.3.13 14:03

@stray tak velká gratulace. :kytka: A uplně to stejné s mojím vidím doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 14:15
@Andris píše:
@stray tak velká gratulace. :kytka: A uplně to stejné s mojím vidím doma. :mrgreen:

Dík! :mrgreen:
On to manžel myslel z legrace, sám ví, že by to nedal :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.3.13 16:59

Tak koukám, že v tom nejsem sama. U nás je taky větší kluk, tak to asi má být. No my jdeme na 14 dní na očkování, tak si Aničku převáží a uvidí se jestli ji ty příkrmy stačí. Jen mám strach, aby ji nechyběl vápník. No doktorka snad ví co děti potřebují. Řekla, že nevadí, že nebude pít mléko a že ji 250- 300ml za 24hod stačí. Hlavně, že něco bude jíst. Ted se snažim aby pila dost čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 20:17

@zlatko
No vidíš, tak to má být. Znám dvojčata, holčičku a kluka a holčička je „buřtík“ a chlapeček tintítko, to vypadá divně :P.
Verunka je hodně drobná, stejně velká jako Fíla, ale co ta toho sní? Asi je po mě :jazyk:. Dávej jim hodně sýry, žervé a tak. Já z toho byla taky na švestku, že absolutně bojkotovali mlíko, jakékoli, ale asi to není taková tragédie. Dneska se OBČAS napíjí ochuceného mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristela
27.3.13 20:25

Ahoj holky, prosím vás, potřebuju opravdu poradit, už jsem zoufalá. Týká se to asi spíše maminek, které už mají dvojčátka větší, rok a více. Takže, vybírám kočárek, sporťák nebo golfky, a už opravdu nevím, který je dobrý a který ne. Pokaždé, když už jsem s nějakým rozhodnutá, tak zase najdu nějakou diskusi, kde ho nedoporučují. Nejvíce mě zaujaly buď golfky Cybex twinyx a nebo sporťák Roadster duo sl. Jde mi hlavně o to, aby se tam dobře vešly i v zimě s fusakama… Prosím prosím, jaké máte vy a které doporučujete? :roll: Moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1038
27.3.13 20:51

@stray gratulace ke školkáčkům :palec:…to se ulevilo, co? Aspoň budeš mít trochu času i na sebe. Nebo se chystáš do práce?
Jooo :D a holčičku malinko buřtíka mám já :lol: a Dáda je jak žouželka, přitom je delší a jí mnohem víc. Ale Sofča vypije víc mlíka, tak to je asi tím.
My s mlíkem taky bojovali…ale už se to upravilo. Dostávají flašku ráno a večer a Sofinka ještě po obědě na usnutí do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.3.13 20:55

Já asi moc neporadím, měli jsme velký kočár ZOOM od ABC i se sporťákama.
A teď mám dvojgolfky, ale do toho nedostanu zimní fusaky, jen ty tenčí podzimní.
Takže možná spíš ten sporťák, možná bude širší.

@Kristela píše:
Ahoj holky, prosím vás, potřebuju opravdu poradit, už jsem zoufalá. Týká se to asi spíše maminek, které už mají dvojčátka větší, rok a více. Takže, vybírám kočárek, sporťák nebo golfky, a už opravdu nevím, který je dobrý a který ne. Pokaždé, když už jsem s nějakým rozhodnutá, tak zase najdu nějakou diskusi, kde ho nedoporučují. Nejvíce mě zaujaly buď golfky Cybex twinyx a nebo sporťák Roadster duo sl. Jde mi hlavně o to, aby se tam dobře vešly i v zimě s fusakama… Prosím prosím, jaké máte vy a které doporučujete? :roll: Moc děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 21:05
@Kristela píše:
Ahoj holky, prosím vás, potřebuju opravdu poradit, už jsem zoufalá. Týká se to asi spíše maminek, které už mají dvojčátka větší, rok a více. Takže, vybírám kočárek, sporťák nebo golfky, a už opravdu nevím, který je dobrý a který ne. Pokaždé, když už jsem s nějakým rozhodnutá, tak zase najdu nějakou diskusi, kde ho nedoporučují. Nejvíce mě zaujaly buď golfky Cybex twinyx a nebo sporťák Roadster duo sl. Jde mi hlavně o to, aby se tam dobře vešly i v zimě s fusakama… Prosím prosím, jaké máte vy a které doporučujete? :roll: Moc děkuji :) .

Já si asi v 9. měsících pořizovala káru TFK duo. Hlavně proto, že měla ruční brzdu a děti byly oddělené. Spali v něm i v zimě ve fusakách a zipama se z toho udělala kára. Taky jsem dlouho hledala a tenhle mi hodně vyhovoval. I tím, že byl hodně ouzký. Chudáci tam spali skoro do dvou let, to už tam byli jak sardinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 21:10

@333Katynka
To víš, obrovský balvan ze srdce mi spadl :mrgreen:. Ne do práce nechci, i když nikdy nevíš, teď zrovna kolegyně musela nastoupit na půlúvazek, aby nepřišla o místo, ale ta má super tchými na hlídání. Ono stejně je tam po osmé dáš a ve dvanáct vyzvedneš, do města to nebudu moc stíhat, ale po třech letech budu mít trochu oraz a když budou nemocní, nebudu muset řešit zaměstnavatele.
Ty známí ale mají holčičku o hodně větší i „širší“ než chlapečka :jazyk:, to je divné. Neboj, malá to pak vyběhá. Neteř byla skutečný otesánek a teď, skoro 4 roky, je to krásná cácorka. Až tedy na tu povahu :oops:, to já bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 21:20
@Kristela píše:
Ahoj holky, prosím vás, potřebuju opravdu poradit, už jsem zoufalá. Týká se to asi spíše maminek, které už mají dvojčátka větší, rok a více. Takže, vybírám kočárek, sporťák nebo golfky, a už opravdu nevím, který je dobrý a který ne. Pokaždé, když už jsem s nějakým rozhodnutá, tak zase najdu nějakou diskusi, kde ho nedoporučují. Nejvíce mě zaujaly buď golfky Cybex twinyx a nebo sporťák Roadster duo sl. Jde mi hlavně o to, aby se tam dobře vešly i v zimě s fusakama… Prosím prosím, jaké máte vy a které doporučujete? :roll: Moc děkuji :)

Jo a hlavně, na co a jak často ho budeš používat?  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová