Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
13.3.13 10:53

@stray máš můj obdiv :palec:, :palec: být na vše sama, to chce hodně sil a energie. Vidím, že když jsem si stěžovala, že jsem utahaná, tak jsem vlastně ani nevěděla, o čem mluvím. I když při kojení obou co hodinu a půl, ta rána taky nebyla ze začátku nejrůžovější…plus horečky k tomu, nebylo to zrovna nejveselejší, ale na vás samostatné maminky fakt nemám.
Ale nejhorší je za náma a teď nás čekají je samé radosti…pokud tedy nepočítám období vzdoru, nástup do 1.třídy, pubertu apod. :lol:
A tatínci si musí taky užívat plodů své vášně :lol:, takže všechny poslat s dětma na procházku, ať se snaží :mrgreen:.
A je fakt, že ta pozornost věnovaná dvojčátkům se mi taky líbila, každý se vyptával a nakukoval do kočárku…to bylo fajn.:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.13 19:07

@333Katynka, @stray holky, to jste mě tedy pobavily při specifikaci, jak být cool. Aspoň vím, že jsem nadobro ztracený případ. Android, já si chtěla koupit Aligárora! že má velký tlačítka a písmena, a že to bude praktický do auta na čtení sms za jízdy :-). Ale vzdala jsem to, přišlo mě, že to příjde málo cool i manželovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.3.13 20:47

@333Katynka
No dík :kytka:! Ale my ženy zvládneme hodně! Jednou jsem taky četla, že dvojčata se rodí jen maminkám, které to zvládnou. A asi to bude pravda, myslím, že všechna dvojčata, co se narodila, přežila bez úhony. „období vzdoru, nástup do 1.třídy, pubertu apod.“- kamarádka tvrdí, a má to potvrzeno první dcerou, teď jí je 19. let, že pokud je mimino od začátku opravdu náročné, pubertou proplujeme, ani nebudeme vědět jak. Tak tím se uklidňuju :pankac:.
Hele pozornost přitahujeme pořád, hodně nás zastavují starší lidé a dodávají: Pánbůh požehnej- to je hezké, hodně mě zdraví lidi, které vůbec neznám :oops: a předevčírem jsme potkali starší paní, asi babičku s vnukem a děti dostali Lipo :mrgreen:. Ale otázka, celkem častá: to jsou dvojčata? mě tedy dostává :roll:. Někdy mám chuť říct, ne nejsou, jen ten první zakrněl ve vývinu :mrgreen:.
:mavam::mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.3.13 20:55

@cecillka
:mrgreen:
Si děláš prdel :mrgreen:, ale já si budu muset koupit nový telefon :roll: a když jsem jukla na net, polilo mě horko: neskutečný výběr, ohromné množství funkcí a hlavně- všechny jsou dotykáče! Ten až se dostane dětem do ruky! :jazyk:
Jinak tady sněží!!! :zed: a je fakt hnusně, dneska jsem dala venku jen dvě hodiny, snad už je to poslední záchvěv zimy. Už jsem si nakoupila nějaké stromky a nové květináče, tak abych mohla sázet.
Jinak přeji všem poklidný večer!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.3.13 20:59

@Andris
„Ona je takový bojko“ to asi bude nějakým nářečím :mrgreen:, vůbec nevím, co si pod tím představit!? :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.3.13 21:05

@stray No tak mě se jedna paní ptala, jetli jsou to dvojčátka a pak jestli jsou jednovaječná :mrgreen:. A jedna se mě ptala, kde jsme k takovému nadělení přišli…a já řekla, že byla v TESCU akce 1+1 zdarma, ať si tam taky skočí :lol:
Ale jinak jsou většinou všichni příjemní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.3.13 21:38

@333Katynka
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo jednovaječná, to je klasika! To bylo asi 100×. Já když byla na riziku a šla jsem na ultrazvuk, byl tam takový protiva protivný, sice mladý kluk, ale de…l, nic mi nechtěl říct a když si přečetl v papírech, že je to holka a kluk, tak se mě zeptal: jedno nebo dvou vaječný? TO jsem nechápala! :nevim:
1 + 1 je dobrý, to příště použiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.3.13 12:26

Mě se zase paní ptala: To jsou dvojčata? když jsem souhlasně odpověděla, tak se zeptala: Obě? :-D
Jen mě nedalo se nezapojit, aspoň na chvíli. U mě teď špatný, padla klec na kanára, jedno dítě na lyžáku a druhému teď zrovna pomáhám hledat další brýle, rukavice atd páč jede též na hory. Ti dva prťavci budou v přesile, tak jsem na sebe zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.3.13 12:31

@stray to si nedělám :oops:, asi bych fakt měla jít do sebe :D. Ale ten Aligátor je fakt super. Dotykový mě tu leží, a nechce se mi do něj dát ani simka. Občas, když si beru do ruky tablet, někam nerada šáhnu, někde se dotku a je vypnutej na to šup. To se ti s Aligátorem nestane :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.3.13 12:45

@MINKA22 golfky už vozím jen v autě, kdybych se nabourala, došel benzín atd., abych je měla v krizovce, jak přepravit. A když popojíždím, protože je do kufru nacpu rozložený. Obchoďák s golfkama(mamas&papas) nezvládám, jak je to těžký (děti 2×12kg) a blbě jedou, jsem z toho tak orvaná, že po příjezdu domů, už nemám sílu fungovat. Takže do obchoďáku už jen s EW a jestli ještě naberou, tak na dvoukoláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.3.13 13:02

@cecillka do obchoďáku s EW? Můžu prosím poprosit překlad? Jo a taky netuším, co je Aligátor :mrgreen:.
Já mám obyčejné golfky a jezdí se mi s nima dobře, ale pravda spíš po městě, ale v obchodě by to asi taky šlo.
Paní jsi měla odpovědět, že obě ne…jen ta vlevo :lol:. To by asi čučela :jazyk:.
Jak byla Nelinka na lyžáku, tak jsem taky trnula, co já snima sama celý týden, hlavně večer, to krmení, přebalování a ukládání, to jsem zvyklá, že to dělá se mnou, když manža není doma. Ale manža si nakonec vzal dovču, takže týden proběhl v naprosté pohodičce ;).
Zato dnes byli drahoušci na zabití…oba dva sople rozmatlané po obličeji, Dáda si k tomu pokaděnou plínu rozmáz po zádech a po nohách, do toho jsem je musela zalehnout s odsavačkou…a celý den rozmrčení až hrůza :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.3.13 13:35

@333Katynka EW- Easy Walker- sporťák, ale dám ho sama do auta, tak ho, co jsou těžší, mám čím dál raději.
Aligátor- telefon pro seniory, na displey má asi centimetrová čísla a tlačítka na palec. A vzadu má SOS tlačítko, to by se také mohlo hodit :-)
Natálka chodí ve dvě, a to už se na ní vždycky těším, tak nevím jak tu samotu zvládnu. Už se mi po ní stejská.
Taky mě to dneska moc neodsejpá, lezla jsem z pyžama, až když šli spát. Ale to mě rozhodilo to kompletování druhé lyžařské výbavy. Natálka si odvezla všechny lyž. rukavice, tak tu improvizujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
14.3.13 15:05
@333Katynka píše:
@stray No tak mě se jedna paní ptala, jetli jsou to dvojčátka a pak jestli jsou jednovaječná :mrgreen:. A jedna se mě ptala, kde jsme k takovému nadělení přišli…a já řekla, že byla v TESCU akce 1+1 zdarma, ať si tam taky skočí :lol:
Ale jinak jsou většinou všichni příjemní ;).

Jj to je u nas to sami :mrgreen: Taky jme z tesca :mrgreen: Lidi jsou ruzni :mrgreen: Taky me vsude zastavujou az mi to obcas leze na nervy a jeste z kocarem za sebou :palec: Jinak ja uz nemuzu jsem na pokraji sil zase je kluk nejakej teplotovej a ke vsemu tak protivne a hystericke dite mam snad jen ja :cert: Obcas nemam cas ani na tu moji malou prdelku nelku :srdce: Od noveho roku jsou pravidelne kazdy mesic nemocni my byly snad jen 5× venku za celou dobu tohoto roku furt je lecim jsem k. o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.3.13 15:36

Ale s Aligátorem určitě neprojdeš u starších holek jako cool mamča :lol:, budeš muset zvážit výhody a naprosté znemožnění se před pubertálními dítky :lol:.
A když je těch dětí tolik, je jasný, že se občas nějaké ty rukavice zatoulají tam kam nemají ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.3.13 15:59

@MINKA22 to je divné, že by slabá imunita? Naši jak onemocněli, tak mi lékárník doporučil IMUNOGLUKAN, je to prý super na podporu imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová