Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray tos pěkně napsala. A bojko to je jako bojácná, strachoprnda. ![]()
@333Katynka 1+1
![]()
@cecillka tos mě pobavila.
![]()
@MINKA22 to je mi líto, ať už jste zdraví.
My jsme teda taky stále kaput. minulý rok ten byl uplně hrozný, to byly neštovice, zápal plic ta nejstarší, afty v pusině, pak Ella ležela týden na infekčním, o nějaké rýmě a soplu ani nemluvě a chycených průduškách.
A my te´d 14 dní marodily a teď 2 dny ve školce a dnes v noci Ella zas blinkala, tak jsme opět doma a nemocní.
Takže to moc dobře znám, trčet doma. ![]()
@Andris
„strachoprnda“ to mě taky pobavilo!
![]()
Kam na ty výrazy chodíš?! ![]()
Ahoj děvčata!
Tak ať se ze všech těch nemocí co nejdříve vyhrabete, je to na mašli co?
Neteř, co chodí cca třičtvrtě roku do školky, taky stále marodí. Tak toho se celkem děsím, jak to bude u nás. Párkrát nám taky něco „předala“, ale jinak musím zaklepat, poslední dobou víc marodím já než děti a to jsem dřív absolutně na nic netrpěla, skoro nemarodila.
Jinak tady OPĚT sněží
, zima jako prase a včera foukal tak strašný vítr! Byli jsme u tchyně a šli se podívat na koníčky, venku jsme byli cca 1,5hodiny a já rozmrzala ještě pozdě večer doma u krbu. Jen našim dětem není zima nikdy, nechápu
.
Jo a ještě jsem si vzpomněla, často se mě lidi ptají: to je chlapeček a holčička? Verča dlouhé vlásky, nejčastěji v růžovém, Fíla rambo, povětšinou v modrém. Ale oni to ty lidí myslí vážně! ![]()
Takže všechny ještě jednou zdravím a jaru zdar!
![]()
Holky párečkový, objevily jste někde, něco, co by šlo na jaro/léto? Chtěla bych aspoň trička, co by šly k sobě. Jediný co jsem našla, je u Nextu v malých klukách, trička do červena a modra. Nejsou špatný, jen tedy nemám pocit, jak jsem si to pěkně vybrala, když jsem nic jinýho nenašla
.
@cecillka nazdárek, já se chci mrknout v Takku, tam občas mají stejné věci v různých barvách. A objednala jsem na netu dvě bundičky, jednu v modré se šedou a jednu růžovou se šedou, takové sportovní. Ale konečně budou mít něco stejného
.
Ale tu stránku mi sem nejde napsat…nechce mě to pustit. Tak ti to napíšu s pomlčkama, ty si odmysli
.
p-r-o-i-d-e-n-t-i-t-y-.cz
Já jim tam objednávám ještě i botasky, taky stejné ![]()
@stray tak to máš super, že máš samoohřívací děti. Já vzala ty naše na hodinu ven, když ještě nebyla taková kosa, ale foukalo a měly tak ledové ruce, že z toho asi chytly rýmu
.
Třeba budeme příští rok taky tak otužilí
.
V té školce to bude asi mazec, vzpomínám, že Nelinka byla každý měsíc nemocná…už se na mě v práci škaredě dívali.
A když budou nemocné dvě, tak to fakt nevím, jak budu vysvětlovat. Budeme se muset střídat na paragrafu s manžou ![]()
Krásné ránko,
našim holkám je venku zima furt. ![]()
A v té školce je pravda, že jsou teda víc doma, než tam. Ale u té nejstarší to bylo to samé.
Tak už ať je to teploučko. ![]()
Zdravím!
Stejné věci bych taky ráda objevila, až bude víc času, taky kouknu na net, ale vidím to na nadlidský úkol
.
Tady zima jako prase, fouká strašlivě už 3 dny. Včera byl manžel s dětma dopoledne hodinku venky, přišel totál zmrzlý a povídá mi: nechápu, jak to s nima vydržíš venku 3 hodiny! No já to taky občas nechápu, rozmrzávám hodně dlouho, ale jsou na noc unavený! ![]()
Konečně jsem dodělala pokojíček, přišly nálepky, tak pak trochu poklidím a vyfotím
.
Pěkný den!!!
![]()
Jde vidět že to jsou podobné stránky http://www.xpix.cz/…leceni-obuv/ ještě jsem ale odtamtud neobědnavala
ja nevěřím v kvalitu tolikrát jsem obědnala z netu a samé šitky a to jako že i z těch super stránek co prodavají zn. oblečení obědnala jsem ze stilaga teplakovku medvídek pu z 2000kč slevněná na 500kč no kvalita hrůza a originál to nebyl má to po doma ven bych mu to ani neoblékla to samí body s kr rukavem a ještě soupravičku pro ni med. pu už bych tam v životě neobědnala jsou to hadry někde z turecka jako že originál přišlo to v takovém vetnamském obalu měla jsem uplně nervy
chcípaci všechny tyto stranky jsou na jedno brdo
ale nevím proč tady ty mě lakají
uvidím možna taky něco obědnám ale až na léto něco stejného
jinak co mohu doporučit co se perfektně nosí u nas v rodině to mají všechny děti jsou tady ty sandálky
http://detska-obuv.heureka.cz/…odre-v24244/
vyborně sedí nedřou a mají spoustu barev hodí se ke všemu
@333Katynka píše:
@MINKA22 to je divné, že by slabá imunita? Naši jak onemocněli, tak mi lékárník doporučil IMUNOGLUKAN, je to prý super na podporu imunity.
@MINKA22 dík moc za odkazy, už jsem si to dala do oblíbených, ono se to určitě jednou hodí!
Ahojky, zdravím!
Teď jsem nafotila pokojíček, ale na fotkách to nevypadá nijak zvlášť. Mám dig. zrcadlovku a menší přiblížení mi už nešlo, navíc tam teď svítí sluníčko. No ale slíbila jsem, tak přikládám
.
Jinak tady včera 10 cm sněhu, vítr, prostě humus. Dneska +10C a krásně svítí sluníčko, už se těšíme ven.
![]()