Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
M11
199
26.2.13 20:28

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla tak to pak musim vse docist.16.ě. jsem zacala krvacet…dnes ultrazvuk a bouchalo :srdce: jak o zivot :dance:.merime 1,19cm a jsem 8tt :pankac:.o to jedno embryjko jsem prisla nejspis toho 16cteho, takze s vama s dvojcatky krok drzet nebudu :,(,ale i tak jsem stastna za busici :srdce: krasny zazitek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
28.2.13 22:54

@M11 to mě moc mrzí, ale i tak krásné. Držíme pěstičky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 13:47

@M11
Ahojky, to je mi líto, ale buď ráda alespoň za jedno :dance:! Tohle se stává často, že „vydrží“ jen jedno, mnoho žen ani neví, že ze začátku měly dvě embrijka. Moje doktorka jednou po důkladném ultrazvuku přišla na to, že my tam měli tři 8o!
Tak držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 13:48

Zdravím všechny, nějak nestíhám a co Vy?
Byli jsme v úterý v té Ikee, krabice na hračky slouží jako perfektní schovávaná a posouvaná :roll:. Hračky jsou rozházené všude. Dívala jsem se tam taky na dětský nábytek, ale je to jak u nás, naprosto nefunkční minišuplíčky, takže jsem ráda, že jsme to nechali udělat na zakázku.
Ve středu byli na zabití, já večer totál vyfluslá. Včera jsem měla strašnou migrénu, to ale byli naštěstí hodný a odpoledne jsme zajeli za tchyní. Dneska jdem do města pro žárovky, tak se taky nějak zabaví :kytka:. Zítra musíme nakoupit, docházej plíny a na mallu neměli velké balení. V neděli nevím, jak je zabavíme.
Co Vy, co chystáte na víkend?
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.13 15:27

@stray Nazdárek, už jsem si říkala, že to tu nějak utichlo ;).
My jdeme v sobotu na ples, takže odpoledne mě čeká holička, aby ze mě udělala něco aspoň trochu koukatelného :lol:. Jen máme malý zádrhel, protože nám onemocněla babička a tak sháním hlídání. Zkouším ukecat prababičku, že by tu jen byla s Nelčou, děti by jsme uložili před odjezdem. Tak doufám, že to klapne.
A v neděli je tady u nás karneval, takže se s dětma chystáme na karnevalovou premiéru. Jdou za piráta a za pirátku :).
Musím v Ikee taky mrknout na nějaké krabice, ty stávající už nestačí. Brali jste ty normální průhledné nebo nějaké vyloženě dětské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.3.13 16:27

Ahoj holky, tak se mi zas po vás zastesklo, vůbec jsem se sem nedostala, malým pouštím pohádky aby usnuli a já mám pak útrum.
@M11 Moc mě to mrzí. Všechno je hold tak jak to má být, je to příroda. Držím moc palce, ať jste zdravý!!!Nevím jestli tě to v této chvíli potěší, ale když má člověk jedno dítko, tak si ho užívá a když má dvě, tak kolem nich lítá a moc si je neužije. Přeju moc štěstíčka!!!
Já tu mám teď 4 děti na hlídání a do toho všechny nemocný. Kašel, rýma. Tak se sem ještě určitě dostanu, abych unikla z reality a načerpala nové informace.
Už se těším, tak papa Evell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.3.13 16:32

A ještě k těm pokojíčkům, právě taky plánuju malování nějakého pěkného motivu do dětského pokojíčku. Ale malej má střešní pokoj, takže chci malovat na šikmou stěnu a navíc něco co půjde opticky dozadu do prostoru…on má rád Cars, tak uvažuju nad tím, až něco vyplodím, tak se pochlubím…a když když budete mít nějaký nápad a dobrou inspiraci, tak taky budu ráda. :dance: :dance: :dance: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.3.13 16:39
@cecillka píše:
@Evell zvládám kde co, ale díky těm vodítkám- prostě jednoho přivážu a je to:-). Včera jsem vymyslela další zábavku, budou z toho paf. Zjistila jsem, že tramvaje teď nemají schody, tak je vezmu na projížďku.
A jsi na tom mnohem hůř, další moje holčičky jsou už veliké, není s nimi starost. Pokud tedy pominu pubertální záležitosti, to je mňamka:-).

Tak odpovídám ještě na starý vzkaz:-) už mám batůžky s vodítky :D ale zatím jsem je ještě nezkusila. Zkusila jsem kluky vzít na motorky s vodítkama a nemělo to chybu, zvládli jsme to. lepší se to každým dnem, v létě už snad budem chodit bez větších problémů i na dětský oplocený hřiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 20:23

@333Katynka
koupili jsme tyto, vím od segry, že vydrží opravdu hodně: http://www.ikea.com/…ts/60215781/
Ples!!! No ať to dobře dopadne :pankac:. A jak to máš ráno? Vstáváš, nebo bude ještě někdo hlídat? Já bych mohla chodit každou chvíli, ale při představě, že ráno s nima musím vstát a fungovat, mě to vždycky přejde :jazyk:.
Nafoť pirátky, jsem na ně zvědavá! :mrgreen:
Děti v postýlce řádí, už nemůžu, oni snad nepadnou.
Jdu na ně juknout, popřípadě zařvat, jinak to nejde.
Pěkný večer!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 20:29

Sundali si všechny ponožky, vršky od pyžámek, vyházeli všechny hračky na spaní z postýlky, povlečení, Fíla přelezl k Verče do postýlky a dělají „hopy hopy“! :cert: A to jsme byli 2,5 hodiny venku a dneska byla skutečně zima! :pocitac:
Za chvíli mě švihne! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.13 21:17

@stray ráno to bude asi mazec, babičku povezeme ještě v noci domů, takže ráno to musíme zvládnout. Já doufám, že se manža jako vždy obětuje a nechá mě ještě chvíli dospat ;)
Piráty nafotím, jestli vydrží chvíli postát na jednom místě :D
Kostýmy jsem koupila úplně náhodou v KIKU, tak doufám, že se do nich nechají navléct. Dádovi jsem koupila pirátskou šavli, tak snad někoho nezapíchne…hlavně sebe :roll:.

Vidím, že máte veselo takhle navečer, u nás je naštěstí klid, ale začali poslední dobou brzo vstávat…netuším proč. Sofinka jeden den vstávala v 5:40…to jsem nechápala. Vypila mlíko a už neusnula.Je sice hodná a leží, ale já jak ji slyším, tak stejně neusnu. No, jestli v neděli dorazíme ve 2 z plesu a v 6 bude budíček, tak se picnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 21:27

@333Katynka
To víš, že bude budíček, ty děti to vycítí :jazyk:
My byli 1 x na pařbě bez hlídání a ráno jsem vstávala brzy, celkem horor :mrgreen:.
Jo naše děti taky začali vstávat dříve než obvykle. Nechápu proč, manžel prohlásil, že proto, že nejsou přikryté a je jim zima. Když jede brzo ráno do Rakouska, zachumlá je a je fakt, že chrní do osmi.
No u nás je veselo celý den, když si představím, že budu vstávat do školky, krmit, oblékat, to celé v nějakém stresum, abych stihla nějakou hodinu, už teď jsem KO.
Tak ještě jednou, překrásný večer a klidné ráno!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.13 21:47

@stray té školky se taky děsím…teď člověk nikam nemusí a nespěchá, tak je to na pohodu, ale školka a práce mě straší ve snech :roll:. Vůbec netuším, jak to s nima zvládnu a pak 30 km dojíždet do práce.
Taky přeji pohodový večer a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.3.13 21:59

@333Katynka
Jojo, takže dojíždíme cca stejně. Já jsem řidič blázen, hodně dojíždění, hodně služebek, dodržování předpisů tak jen v obcích :oops:, jinak ráda řídím rychle :oops:.
Budem to muset nějak zvládnout.
Tak jdu spát, jsem KO, Vy jdete drandit! Krááááááááááásný večer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.13 22:11

@Evell jaké baťůžky? To jsem nikde neviděla. Já mám normální kšíry a kamarádka mi k tomu došije delší vodítka.
To tam máš skoro školku…tolik dětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová