Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
8.2.13 14:25

@333Katynka
Kafíčko, opalovačka, to už jsem dloooooooouho nezažila, ale je pravda, že loni jsem byla opálená, protože jsem s nimi byla celý den venku, naháněla je, stavěla bábovky, asistovali mi při sázení, zalévání…
@Andris
To přesně říkám já :mrgreen:

Tady bylo dopoledne krásně, ale teď se zas zatáhlo, klasika, když půjdem ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 14:30

Stray jo to známe. :lol: A je fakt, teď odpoledne je tam zas depresivní počasí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.2.13 14:31

@Andris
Máš holčičky ve školce, nebo jsi s nimi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.2.13 14:33

@stray no právě, letos si to konečně užiješ…lítaní bude na jiných :roll:. Tady je krásně, modrá obloha a sluníčko…to pošmourno k nám asi teprve dorazí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 14:38

Jsou tento celý týden ve školce, až se divím, jinak jsme skoro furt nemocní. Za chvilku pro ně letím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.2.13 14:39

@333Katynka
V létě bylo super, že se vylítali a vyjezdili na zahradě, máme hodně velkou. A rádi grilovali :mrgreen:, naložila jsem kuřecí dětským kořením na gril, nám jsem udělala něco lepšího :mrgreen: a děti byli alespoň chvíli v klidu, než to snědli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.2.13 14:42

@Andris
Hodně marodíte? S čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 14:45

Furt něco, kašel, horečky, zvracení, rýma. Minulý rok to byl zápal plic u té nejstarší, trhání mandlí, neštovice všechny 3 a pěkně postupně, afty na jazyku, spála, pak malá ležela na infekčním, stále zvracela… A furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.2.13 14:50

@Andris
Ty bláho, to musí být náročné!
Spálovou angínu jsme chytli před rokem od neteře, to byla celkem síla!
Tak zlatíčka jsou vzhůru, musím letět!
Pěkný den všem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.2.13 16:43

Jj vám se to vymyšli s většima prckama ja můžu tak do koupelny a zpět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 16:49

Minka to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.2.13 21:55

@MINKA22 Neboj, taky se dočkáš. Nám se osvědčila velká ohrádka. Byli tam docela v pohodě, tak člověk měl čas udělat spoustu věcí. Dokonce jsem se i opalovala, když si pěkně hráli, ale to už je minulost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.2.13 21:58

@stray hrozně se na ty opekačky těším, třeba začnou ti naši raraši konečně pořádně baštit maso ;). A dětské grilovací koření? To slyším poprve, musím po tom mrknout. Teď jsem sháněla solčanku a sirup z agáve, prý je to vhodné pro děti, tak mi to thýně sehnala v Berouně. Abych jim mohla ty jídla už něčím lehce ochucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.2.13 14:30

@333Katynka
Já to koření objevila náhodou. Myslím že je od Vitany, normálně mezi „dospěláckým“ kořením :pankac:.
Jo a segra mi kupovala v DM bio bujony do polívek, aby to mělo nějakou chuť.
Co jste vymysleli na víkend? My ho po dlouhé době máme doma, půjdem na procházky i s tatínkem, ať si to taky užije :mrgreen:. Jinak jim většinou vymýšlíme nějaké návštěvy, nebo někdo dorazí k nám, tenhle víkend je takový oddychový :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.2.13 21:55

@stray jsme nakonec u rodičů, cesta proběhla docela v pohodě, i když malí spali jen necelou hoďku. Pak jsem je krmila vším možným, napájela čajem a podávala hračky. Chceme zajet do toho velkého aqaparku v Čestlicích, jen nevím, jestli vzít mrňata sebou. A taky je v plánu kino, ale tosamozřejmě jen s Nelinkou :lol:. přeji hezký víkend :D a užijte si tatínka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová