Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray máš nějakého tipa na jídlo pro mrňata? Už jsem vyčerpala všechny své nápady, ale snědí pár lžiček a hotovo. Dnes třeba měli filé, brambory rozmačkané s máslem a mlíkem a nastrouhanou mrkvičku orestovanou na olivovém oleji…to vždycky zblajzli a dnes jen tak slabou třetinu. A Sofinka nemocná není, jenže ta nebyla jedlík nikdy, ta je spíš mlíčňák
. A má ráda bílý jogurt a tvrdý sýr.
Dnes to vypadá s Dandulkou nadějně, usínal už u večeře, takže sice bez jídla, ale usnul hned.Tak snad je to za náma
.
@333Katynka
Tak teď jsi mě dostala! Já si to nepamatuju!
Napiš, co vaříš, třeba mě to trkne!
Jo pamatuju si, že měli rádi čočkovou polévku z takové té červené malé čočky, co mohou malé děti - nenadýmá. Jinak maso, maso, to jim drží dodnes.
Tvrdý sýr do ručičky taky měli rádi a Lučinu na chleba, namazaný na kostičky a baštili sami. Všechnu zeleninu, ovoce.
No snad si vzpomenu
![]()
@stray šmarja, já nevím…třeba zadělávanou brokolici, kuřecí a těstoviny, králíka s máčkou, jehněčí špenát brambory, pečené kuře s rýží, kuře na paprice. Je to pořád dokola. Jak ti jedli tu zeleninu? Syrovou? Naši milovali pomelo, pomeranče a mandarinky a teď nic nechtějí. Dnes snědli pár kuliček hrozna a trochu přesnídávky. Asi nemám na ten jídelníček tu správnou fantazii
.Tu čočkovku vyzkouším, dobrý nápad ![]()
Hezké ránko maminky,
s tím vařením máte pravdu, je to stále dokola, taky mě nenapadá, co dtále vařit. ![]()
@Andris ahoj,tak se hlasim
vcera jsem byla na krvi a mam to potvrzene
.hodnota hcg v krvi je 953.tak podle tabulek a holek co byly na umelku je to hodnota pro dvojcatka
.ale uvidime z ultrazvuku.
Jinak sem premyslela nad tim jidlem co varit jak pisete, ale nic me nenapada, protoze ja vecerela krevety s marmeladou
.a na to jsem vypila sklenicku nealko piva…ach ty chute
![]()
@M11 Ahoj, také moc držím palce! Hcg je pěkný, to ty dvojky asi budou
.
JÁ TEDY ŽADNE CHUTĚ NEMĚLA JA TOMU NĚJAK NEVĚŘÍM MYSLÍM SI ŽE JE TO ŽENSKÝ VYMYSL ABY MOHLI JÍST
AŘÍCT JIM ZADANEBO TŘI JE BLBOST ![]()
JINAK GRATULACE K HCG
VYPADÁ TO NA DVA JA PO 14 DNECH MĚLA NĚCO PŘES 1000
@Evell zvládám kde co, ale díky těm vodítkám- prostě jednoho přivážu a je to:-). Včera jsem vymyslela další zábavku, budou z toho paf. Zjistila jsem, že tramvaje teď nemají schody, tak je vezmu na projížďku.
A jsi na tom mnohem hůř, další moje holčičky jsou už veliké, není s nimi starost. Pokud tedy pominu pubertální záležitosti, to je mňamka:-).
@cecillka Kolik mají větší slečny? Naše Nela má 12, a už se občas ta puberta projevuje, ale jinak je zlatá, hodně mi pomáhá. Aspoň to má do života pořádnou průpravu
A koukám, že je to tady samá Nelinka
. A co ty vodítka? Nenatrefila jsi se náhodou někde? Aspoň bych s nima mohla taky vyrazit na procházku.
@M11 to je super, moc ti to přeju. Až bude ultrazvuk, budeš klidnější. Tak se opatruj a klidně dlabej krevety s čímkoli ![]()
@MINKA22
Tak to já s tím jídlem nesouhlasím!
Já jsem nejedla, já žrala! Úplně všechno, i to, co bych jinak do pusy nedala: kofilu, kaštany, čokolánu
. Opravdu, manžel ze mě byl paf a hrozně rád mi nakupoval. Jo a strašně jsem ujížděla na nektarinkách. Bylo léto, takže jich bylo dost ![]()
Ahoj holky, teď jsem Vás teprv dočítala, bo týden byl pro mě pohnutý, v pondělí jsem se vypravila udělat miminům nové občanky/pasy. Sice jsem to měla bezvadně vymyšlený, začít již v únoru
, doopravdy tam nikdo nebyl a bylo to bez fronty, ale nevšimla jsem si, že jim platí až do roku 2017. Nějak jsem si vsugerovala, že je to na rok. Takže zbytečné oblíkání, cesta atd
, bezvadná akce.
A včera jsem se vypravila pro nový řidičák, jsem totiž mezi těmi 100tis. chudáky, co jim letos propadá. To bylo taky bez fronty, tak aspoň, že to vyšlo.
A dneska ještě musím vyrazit sehnat měsíční kalendář, a protože už nikde nejsou žádné, v této oblasi a asi úspěch nebude:-).
Ale psala jsem to, abych Vás holky upozornila na ty řidičáky, je to do prosince, kdo si to neudělá včas, tak to bude asi pěkný peklo.
@333Katynka Snad už je Daneček zdravý. Mměl ty horečky, tedy pěkně vysoký, to jsi měla asi pěknej strach, viď?
@M11 Nedalo mě to a našla jsem moje Hcg: 28DC:404 30DC:1043 33DC:4171 36:11639
Pak už jsem se uklidnila a přestala na něj chodit:-)
@stray já měla taky mlsnou, ale nejhorší to bylo, když jsem ty dva kojila, to by mi mohli čokoládu zavést nitrožilně
. Asi to bylo tím dvojitým odběrem ![]()