Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
5.2.13 20:23

@stray máš nějakého tipa na jídlo pro mrňata? Už jsem vyčerpala všechny své nápady, ale snědí pár lžiček a hotovo. Dnes třeba měli filé, brambory rozmačkané s máslem a mlíkem a nastrouhanou mrkvičku orestovanou na olivovém oleji…to vždycky zblajzli a dnes jen tak slabou třetinu. A Sofinka nemocná není, jenže ta nebyla jedlík nikdy, ta je spíš mlíčňák :lol:. A má ráda bílý jogurt a tvrdý sýr.
Dnes to vypadá s Dandulkou nadějně, usínal už u večeře, takže sice bez jídla, ale usnul hned.Tak snad je to za náma ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.2.13 20:47

@333Katynka
Tak teď jsi mě dostala! Já si to nepamatuju! 8o Napiš, co vaříš, třeba mě to trkne! :pankac: Jo pamatuju si, že měli rádi čočkovou polévku z takové té červené malé čočky, co mohou malé děti - nenadýmá. Jinak maso, maso, to jim drží dodnes.
Tvrdý sýr do ručičky taky měli rádi a Lučinu na chleba, namazaný na kostičky a baštili sami. Všechnu zeleninu, ovoce.
No snad si vzpomenu :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
5.2.13 21:19

@stray šmarja, já nevím…třeba zadělávanou brokolici, kuřecí a těstoviny, králíka s máčkou, jehněčí špenát brambory, pečené kuře s rýží, kuře na paprice. Je to pořád dokola. Jak ti jedli tu zeleninu? Syrovou? Naši milovali pomelo, pomeranče a mandarinky a teď nic nechtějí. Dnes snědli pár kuliček hrozna a trochu přesnídávky. Asi nemám na ten jídelníček tu správnou fantazii :?.Tu čočkovku vyzkouším, dobrý nápad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
6.2.13 08:36

Hezké ránko maminky,
s tím vařením máte pravdu, je to stále dokola, taky mě nenapadá, co dtále vařit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
6.2.13 08:46

@Andris ahoj,tak se hlasim :mrgreen: vcera jsem byla na krvi a mam to potvrzene :dance:.hodnota hcg v krvi je 953.tak podle tabulek a holek co byly na umelku je to hodnota pro dvojcatka :lol:.ale uvidime z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
6.2.13 08:50

Jinak sem premyslela nad tim jidlem co varit jak pisete, ale nic me nenapada, protoze ja vecerela krevety s marmeladou :mrgreen:.a na to jsem vypila sklenicku nealko piva…ach ty chute
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.2.13 12:55

@M11 Ahoj, také moc držím palce! Hcg je pěkný, to ty dvojky asi budou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.2.13 12:57

JÁ TEDY ŽADNE CHUTĚ NEMĚLA JA TOMU NĚJAK NEVĚŘÍM MYSLÍM SI ŽE JE TO ŽENSKÝ VYMYSL ABY MOHLI JÍST :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: AŘÍCT JIM ZADANEBO TŘI JE BLBOST :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.2.13 12:58

JINAK GRATULACE K HCG :palec: VYPADÁ TO NA DVA JA PO 14 DNECH MĚLA NĚCO PŘES 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.2.13 13:10

@Evell zvládám kde co, ale díky těm vodítkám- prostě jednoho přivážu a je to:-). Včera jsem vymyslela další zábavku, budou z toho paf. Zjistila jsem, že tramvaje teď nemají schody, tak je vezmu na projížďku.
A jsi na tom mnohem hůř, další moje holčičky jsou už veliké, není s nimi starost. Pokud tedy pominu pubertální záležitosti, to je mňamka:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.2.13 13:27

@cecillka Kolik mají větší slečny? Naše Nela má 12, a už se občas ta puberta projevuje, ale jinak je zlatá, hodně mi pomáhá. Aspoň to má do života pořádnou průpravu :) A koukám, že je to tady samá Nelinka :palec:. A co ty vodítka? Nenatrefila jsi se náhodou někde? Aspoň bych s nima mohla taky vyrazit na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.2.13 13:33

@M11 to je super, moc ti to přeju. Až bude ultrazvuk, budeš klidnější. Tak se opatruj a klidně dlabej krevety s čímkoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
6.2.13 13:36

@MINKA22
Tak to já s tím jídlem nesouhlasím! :mrgreen: Já jsem nejedla, já žrala! Úplně všechno, i to, co bych jinak do pusy nedala: kofilu, kaštany, čokolánu 8o. Opravdu, manžel ze mě byl paf a hrozně rád mi nakupoval. Jo a strašně jsem ujížděla na nektarinkách. Bylo léto, takže jich bylo dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.2.13 13:38

Ahoj holky, teď jsem Vás teprv dočítala, bo týden byl pro mě pohnutý, v pondělí jsem se vypravila udělat miminům nové občanky/pasy. Sice jsem to měla bezvadně vymyšlený, začít již v únoru :-), doopravdy tam nikdo nebyl a bylo to bez fronty, ale nevšimla jsem si, že jim platí až do roku 2017. Nějak jsem si vsugerovala, že je to na rok. Takže zbytečné oblíkání, cesta atd :zed:, bezvadná akce.
A včera jsem se vypravila pro nový řidičák, jsem totiž mezi těmi 100tis. chudáky, co jim letos propadá. To bylo taky bez fronty, tak aspoň, že to vyšlo.
A dneska ještě musím vyrazit sehnat měsíční kalendář, a protože už nikde nejsou žádné, v této oblasi a asi úspěch nebude:-).
Ale psala jsem to, abych Vás holky upozornila na ty řidičáky, je to do prosince, kdo si to neudělá včas, tak to bude asi pěkný peklo.

@333Katynka Snad už je Daneček zdravý. Mměl ty horečky, tedy pěkně vysoký, to jsi měla asi pěknej strach, viď?

@M11 Nedalo mě to a našla jsem moje Hcg: 28DC:404 30DC:1043 33DC:4171 36:11639
Pak už jsem se uklidnila a přestala na něj chodit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.2.13 13:39

@stray já měla taky mlsnou, ale nejhorší to bylo, když jsem ty dva kojila, to by mi mohli čokoládu zavést nitrožilně :jazyk:. Asi to bylo tím dvojitým odběrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová