Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MINKA22 naše doktorka říkala, že ty tvarohové věci spíš až po roce, ale myslím si, že by jim to nic neudělalo. Naši to nechtěli ani po tom roce, bylo to na ně moc hutný. Teď to začal jíst Daneček, Sofince to nechutná.
@333Katynka tak jsem projela ty kšíry teď jsem žádný neobjevila. Radši do SZ ti asopň posílám jejich fotku, aby to nebyla reklama.
@333Katynka
Kuřecí bábovka:
Naklepeš kuřecí na plátky, osolíš, opepříš, můžeš dát grilovací koření (dětem tedy ne). Do formy na srnčí hřbet dáš zapékací papír. Kladeš jednu vrstvu kuřecího, na to anglickou, nebo šunku, plátkový sýr, posypeš třeba celerovou natí, klepneš 3 vajíčka a zase položíš kuřecí. Navrch můžeš ještě jednou vajíčka. Zapékáš cca 1,5 hodiny. Strašně jednoduchý, ale hrozně dobrý a je to ňamka i studené.
Rajskou můžeš udělat i z rajčat, ale nemá to takovou chuť.
Zapečené: uvařím brambory, brokolici. Den dopředu mám naložené kuřecí, to orestuju. Dám do zapékací formy, promíchám. Zajelu vajíčkem se smetanou, nám do toho přidám ještě nivu a zapeču.
No ve Vašem věku jedli taky jen jedno jídlo, ale teď je to nářez! Polívku, druhé jídlo a klidně si pak dají ještě zeleninový salát
. Ale kdybys viděla ty porce, jako pro dospělého. Fakt pořád jen vařím! ![]()
![]()
NELKA MI HO PRÁVĚ TED SPAPALA NO JA SE V TOM NEVYZNÁM JA JIM KUPUJI SUNÁREK PŘESNÍDAVKY NO TAKOVÉ SVAČINKY TŘEBA TVAROH S MERUNKOU A JE U TOHO NAPSANO OD 6 MĚSÍCŮ NO MAJÍ V TOM BORDEL KUPUJI TŘEBA NESTLÉ MLÍČKA TAM JE KAKAOVÉ OD ROKA A OD HAMI JE UŽ OD 8 MĚSÍCŮ NO UVIDÍÍME CHUTNAL JI JEŠTĚ ZKUSÍME BRÁCHU A BUDOU HO TAKY PAPAT ČLOVĚK NEMÁ MOC NA VÝBĚR CO JIM DAVAT V TOMTO VĚKU FURT TO SAMÍ NEDAVNO U DOKTORKY BYLA MAMINA S DĚCKEM 9 MĚSÍČNÍM A ŽIVÍ HO GULAŠEM S KNEDLEM TO BY SE JEDEN PRDNUL
![]()
@stray Super, díky, hned si to jdu pisnout někam na papír, ať nezapomenu a vyzkouším.
U nás dnes opět každý tak 10 lžiček, to máš lepší, že ti tak jedí, já to pak dojídám, nebo vyhazuju
.To mě pak to vaření ani nebaví.
A když je vzhůru jen jeden, tak je ještě klid, takže já to buzení mám raději na etapy ![]()
Holky, hlásím konec siesty, u nás se už z pokojíčku ozývá: TADÝ, TADÝ. To se nedá ignorovat
. Tak zatím pa!
@333Katynka
Jo to zapečené je na kostičky
.
Já raději, aby oba spali co nejdéle a pak se vzbudili najednou, nemusím toho jednoho držet potichu
.
Dneska řádili jak černá ruka, ale totál se odrovnali, tak už spí hodinu! ![]()
Omyl, Verča je vzhůru! ![]()
@MINKA22 každý ty děti krmí, jak mu to vyhovuje. Asi nejlíp používat selský rozum co je vhodné a co ne. Guláš bych asi do mimina zrovna necpala, ale těžko říct, co je správné.
Nazdárek všem
, tady je nějak ticho po pěšině. Co vymýšlíte na víkend? Starší dcerka bude mít jarňáky, tak musíme vymyslet nějaký program. Možná se vypravíme ke tchánovcům za Prahu, uvidíme ![]()
@333Katynka
Ahojky,
tady byly prázniny tento týden. Víkend vůbec nevím, budem muset něco vymyslet ![]()
![]()
@stray já už jen netrpělivě z okna vyhlížím to jaro
, to se pak bude o něco líp plánovat program. A ty už máš prťata dost velký, to už budeš mít naprostou pohodičku…kafíčko, opalovačka ![]()