Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
31.1.13 20:27

@stray @333Katynka
Klikněte di na nastavení, v kolonce nastavení diskuzí zaklikněte ANO u „Zobrazovat podpisy“ a uvidíte je (např. i ten můj) a v kolonce „Podpis uživatele v diskusi“ di doplnit ten svůj, pokud zakliknete „Předvyplnit přidání podpisu“ pak se to vždy k příspěvku vyplní samo, pod příspěvkem to jde vypnout odkliknutím fajfky u „Připojit k příspěvku podpis“

Když kliknete na nějaký metřík, tak se otevře stránka, kde je možné si ho vytvořit např. tady http://lilypie.com/ je to docela jednoduché, stačí si vybrat baby a kidsbirthday, pak do jakého věku, pak doporučuju Full size, pak pozadí, pak ikonku dítěte nebo dětí, pak childs age, pak zadat datum narození.

No možná to popisuju až moc detailně a jste šikovné holky a zvládnete to samy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 20:39

Tak, metříky vidím, ale vytvořit ho bude asi vyšší level :D. Ale děti jsem si dala do profilu, tak se stray mrkni, jestli se ti to tam zjeví. Áspoň něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.1.13 21:23

@subsomi tak mě, asi neříkají zrovna blesku :-), páč jsem to tak doklikala, že mě to zbuchlo. Nebo to teď zkoušíme všechny :-). Zítra na to ještě juknu, dík za návod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.1.13 21:30
@stray píše:
@cecillka
Dráždivá?! Ne, jen měli období vzdoru a vztekání :lol:. Prostě celkem brzy, ale od druhého roku se to celkem dost zlepšilo. Oni jsou hodně akční :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, tak to se tedy těším co mě čeká. Sice mám čtyři děti, ale chlapečka prvního:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.2.13 10:50

Ahoj holky, Sobsomi ty jo to máš opravdu luxus spánek. U mě si to prckové zas změnili. Večer jedí v pul sedmé a pak stávají mezi 23-00:00 hod pak ve 3hod a pak v 6HOD a už spát nejdou a to dnes mám zas problémy s Aničkou s jidlem ve tři se vzbudila a nechtěla jíst ani spát, tak v postýlce poplakávala. V sedm snědla jen 60ml a ted v deset zvládla jen 85ml ach jo psychycky to nezvládám. Vím, že spousty maminek to mají horší, ale já přiznám, že hodně doma brečím a mám pocit že je neumím zabavit. Honzík se furt vzteká. Jak často je nechávali samotné v postýlkách nebo na hrací dece? Já mám pocit, že musím být stále u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.2.13 11:15

@zlatko
No dneska chtěl pít Matěj už o půl páte, Lucka kolem 6 a pak kolem 8 oba dva. Ale pořád je to teda mnohem lepší než to co popisuješ ty :zed:
Ráno po kojení (kolem 9 - 10 hodin, jak kdy) vstáváme, přebalím převlíknu v toho se s nima pomazlím a odložím je na hrací deku a jdu vařit, uklízet a tak a mezi tím za nima chdím jim houpat s hračkama na hrazdičce a mluvit na ně a tak… Potom kolem 10 až 11 kojím, přebalím a ukládám do postýlek, zapnu kolotoče a většinou u toho v tuhle dobu usnou. Mezi tím přijde domů přítel na oběd, po obědě je nakojím a jdeme kočárkovat. Vracím se mezi 15 - 16 hod domů. Nakojím, přebalím (teda včera jsme poprvé zkoušeli nechat je asi půl hodiny nahaté - bez plínky, to se můžou úplně jinak vrtět a líbilo se jim to :) ) pohrajeme si. Pak kolem 18 kojím, buď usnou nebo si ještě hrajeme, pak kolem 20 převlíknu po pyžamek, nakojím v tichu ve tmě v ložnici a odložím do postýlek na spaní.
Už docela dodržujeme tenhle režim, vyhovuje to jim i mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 14:12
@333Katynka píše:
Tak, metříky vidím, ale vytvořit ho bude asi vyšší level :D. Ale děti jsem si dala do profilu, tak se stray mrkni, jestli se ti to tam zjeví. Áspoň něco :D

Dík, metříky jsem taky zapla :mrgreen:. A jak jsi tam prosím Tě doplnila děti? Já s PC problém nemám, jsem i webmaster, ale na té mateřské mi asi odumírají buňky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 14:14

@subsomi

Další „chytrá“ otázka :kytka: : metřík jsem vytvořila, co s ním dál, jak ho hodím na emimino? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 14:16

@cecillka Šikulka! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
1.2.13 14:21

@stray @stray až se po kroku č.3 objeví finální obrázek, tak je třeba sjet trochu dolů na dané stránce a tam jsou různé možnosti vložení, z nichž je třeba kliknot na „Forum“ - „HTML“ a tam se v rámečku objeví kód, například u mně vypadá takto: ""http://lb2f.lilypie.com/DVIjp1.png:http://lb2f.lilypie.com/DVIjp1.png

Ten potom zkopírujete a vložíte zde na stránkách foa emimino do svého podpisu (to najdete ve formě editovatelného textového pole ve svém „Nastavení“ které se nachází uplně nahoře v pravém rohu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
1.2.13 14:26
@stray píše:
@cecillka Šikulka! :potlesk:

Návod psala nejstarší holčička, akorát tam, kde nakopírovala cestu na ukázku, po vložení příspěvku, se opět zobrazil obrázek:-(
Jinak úplně jsem to nezvládla, musela jsem za ní na rady, hlavně když jsem chtěla odstarnit to pozadí, to bylo žluté peklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 17:41

Zkouším zda funguje metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 17:45

@stray Tak, metřík se ve spolupráci s celou rodinou poved… :lol:. Děti jsem si dala v mém profilu…je tam přidat dítě na profil…vyplníš jméno, narození, váhu a míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 17:46

Hezký večer maminky,
taky mám dvojčátka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.2.13 17:46

Tak se vám všem metříky povedly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová