Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray @333Katynka
Klikněte di na nastavení, v kolonce nastavení diskuzí zaklikněte ANO u „Zobrazovat podpisy“ a uvidíte je (např. i ten můj) a v kolonce „Podpis uživatele v diskusi“ di doplnit ten svůj, pokud zakliknete „Předvyplnit přidání podpisu“ pak se to vždy k příspěvku vyplní samo, pod příspěvkem to jde vypnout odkliknutím fajfky u „Připojit k příspěvku podpis“
Když kliknete na nějaký metřík, tak se otevře stránka, kde je možné si ho vytvořit např. tady http://lilypie.com/ je to docela jednoduché, stačí si vybrat baby a kidsbirthday, pak do jakého věku, pak doporučuju Full size, pak pozadí, pak ikonku dítěte nebo dětí, pak childs age, pak zadat datum narození.
No možná to popisuju až moc detailně a jste šikovné holky a zvládnete to samy ![]()
Tak, metříky vidím, ale vytvořit ho bude asi vyšší level
. Ale děti jsem si dala do profilu, tak se stray mrkni, jestli se ti to tam zjeví. Áspoň něco ![]()
@subsomi tak mě, asi neříkají zrovna blesku
, páč jsem to tak doklikala, že mě to zbuchlo. Nebo to teď zkoušíme všechny
. Zítra na to ještě juknu, dík za návod!
@stray píše:
@cecillka
Dráždivá?! Ne, jen měli období vzdoru a vztekání. Prostě celkem brzy, ale od druhého roku se to celkem dost zlepšilo. Oni jsou hodně akční
![]()
![]()
No, tak to se tedy těším co mě čeká. Sice mám čtyři děti, ale chlapečka prvního:-).
Ahoj holky, Sobsomi ty jo to máš opravdu luxus spánek. U mě si to prckové zas změnili. Večer jedí v pul sedmé a pak stávají mezi 23-00:00 hod pak ve 3hod a pak v 6HOD a už spát nejdou a to dnes mám zas problémy s Aničkou s jidlem ve tři se vzbudila a nechtěla jíst ani spát, tak v postýlce poplakávala. V sedm snědla jen 60ml a ted v deset zvládla jen 85ml ach jo psychycky to nezvládám. Vím, že spousty maminek to mají horší, ale já přiznám, že hodně doma brečím a mám pocit že je neumím zabavit. Honzík se furt vzteká. Jak často je nechávali samotné v postýlkách nebo na hrací dece? Já mám pocit, že musím být stále u nich.
@zlatko
No dneska chtěl pít Matěj už o půl páte, Lucka kolem 6 a pak kolem 8 oba dva. Ale pořád je to teda mnohem lepší než to co popisuješ ty ![]()
Ráno po kojení (kolem 9 - 10 hodin, jak kdy) vstáváme, přebalím převlíknu v toho se s nima pomazlím a odložím je na hrací deku a jdu vařit, uklízet a tak a mezi tím za nima chdím jim houpat s hračkama na hrazdičce a mluvit na ně a tak… Potom kolem 10 až 11 kojím, přebalím a ukládám do postýlek, zapnu kolotoče a většinou u toho v tuhle dobu usnou. Mezi tím přijde domů přítel na oběd, po obědě je nakojím a jdeme kočárkovat. Vracím se mezi 15 - 16 hod domů. Nakojím, přebalím (teda včera jsme poprvé zkoušeli nechat je asi půl hodiny nahaté - bez plínky, to se můžou úplně jinak vrtět a líbilo se jim to
) pohrajeme si. Pak kolem 18 kojím, buď usnou nebo si ještě hrajeme, pak kolem 20 převlíknu po pyžamek, nakojím v tichu ve tmě v ložnici a odložím do postýlek na spaní.
Už docela dodržujeme tenhle režim, vyhovuje to jim i mi ![]()
@333Katynka píše:
Tak, metříky vidím, ale vytvořit ho bude asi vyšší level. Ale děti jsem si dala do profilu, tak se stray mrkni, jestli se ti to tam zjeví. Áspoň něco
Dík, metříky jsem taky zapla
. A jak jsi tam prosím Tě doplnila děti? Já s PC problém nemám, jsem i webmaster, ale na té mateřské mi asi odumírají buňky ![]()
Další „chytrá“ otázka
: metřík jsem vytvořila, co s ním dál, jak ho hodím na emimino? ![]()
@stray @stray až se po kroku č.3 objeví finální obrázek, tak je třeba sjet trochu dolů na dané stránce a tam jsou různé možnosti vložení, z nichž je třeba kliknot na „Forum“ - „HTML“ a tam se v rámečku objeví kód, například u mně vypadá takto: ""http://lb2f.lilypie.com/DVIjp1.png:http://lb2f.lilypie.com/DVIjp1.png
Ten potom zkopírujete a vložíte zde na stránkách foa emimino do svého podpisu (to najdete ve formě editovatelného textového pole ve svém „Nastavení“ které se nachází uplně nahoře v pravém rohu)…
@stray píše:
@cecillka Šikulka!
Návod psala nejstarší holčička, akorát tam, kde nakopírovala cestu na ukázku, po vložení příspěvku, se opět zobrazil obrázek:-(
Jinak úplně jsem to nezvládla, musela jsem za ní na rady, hlavně když jsem chtěla odstarnit to pozadí, to bylo žluté peklo ![]()
@stray Tak, metřík se ve spolupráci s celou rodinou poved…
. Děti jsem si dala v mém profilu…je tam přidat dítě na profil…vyplníš jméno, narození, váhu a míru.