Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray ty máš dráždivé obě dvojčátka? No, to musí být teda fuška. A pozoruješ, že by se to s věkem zlepšovalo?
Bazén bych sama zvládla, docela poslouchají a hlavně chlapeček je poseroutka, vyleze z auta a už říká: bojím, a ani holčička nijak neřádí, takže zatím ano. A tedy hlavně, říkám bazén a myslím brouzdaliště:-).
@Evell Ahoj Evell, poradíš jak je to s tím Dinoparkem u vás? Pro jak velké děti to tak asi je? A jak dlouho trvá, než se to tam projde?
@cecillka tak to je asi spíš u nedonošených dvojčátek, ti naši šli císařem, ale ve 38 týdnu a měli každý 3 kilča. Každopádně budu doufat, že z toho brzo vyroste. Jinak nehty a vlasy jak kdy, nékdy klid, někdy řev. A ven chodímeteď málo, do roka spali venku v kočáře, ale teď spí doma a v kočáře je to moc nebaví. Tak sedíme doma. Chci s nima zajet někam na bazén, ale až bude po té chřipkové epidemii. A těším se do Zoo, máme blízko Kopeček u Olmika a taky Lešnou, ta je u Zlína. Loni jsme byli v pražské Zoo, e to byli ještě docela malí, letos to bude lepší.. Taky jsme moupili ten vozík za kolo, tak ho na jaře vyzkoušíme, jak se jim to bude líbit. ![]()
@stray brčko zkusím, pokud si s ním nevpíchnou oko
.
Malýho taky dávám na měkkou podložku, ale občas to nestihnu. Nevím, co se mu na tom tak líbí, mít otlučenou hlavu. Asi bude palice tvrdá dubová ![]()
@333Katynka teda vy se máte! To je ta zoologická, jak se chodí mezi klokanama a tygr je jen za drátem 30cm od země, vid? Tam je to parádní! Netušíš čím to je, že neuteče?
Naši taky nejsou nedonošení, jsou 37+7 a měli oba bez pár gramů 3,30kg ![]()
@cecillka taky pěkní cvalíci, to jsi měla asi taky břicho jak tank, jako já, co? ![]()
V té Lešné klokani průchozí jsou, ale tygr je normálně ve výběhu za plotem. Jo, ale lvi jsou tam tak víc na volno, je tam drát a vodní příkop, ale je to dál aby na ně lidi něco neházeli. ![]()
@stray
Já to neberu zle. Jsem matka začátečník, tak spoustu věcí zjišťuju metodou pokus-omyl ![]()
V noci už se mi skoro nebudí, od večerního kojení (kolem 8 večer) vydrží až do zhruba 5 ráno, dneska dokonce do 6:40 to je luxus spánek tak dlouho ![]()
Dudlíky nepoužíváme, oni je plivou
máme několik druhů tvarů a materiálů, ale nezájem
prostě jak to není teplé prso, tak to do pusy nevemou ![]()
Zůstat u nich a mluvit na ně nebo zpívat nefungovalo
zkoušeli jsme asi týden a nepomáhala to
To líp funguje fén ![]()
Děvčata prosím, napiště ještě jednou, kolik je Vašim prckům. Já si to snad napíšu na papírek, protože v tom mám už guláš
![]()
@subsomi
Jejda, konečně někdo, kdo je zde zběhlý!
Když kouknu někomu na profil, na 90% ho má zamknutý a nic nevidím. Jak kouknu na metřík?
![]()
@subsomi asi se zeptám blbě, ale jaký metřík? Jsem tu chvíli, tak to nastavení neznám, ale ať koukám jak koukám, žádný metřík nevidím. Nejde ty děti napsat někam do profilu?
Zdravím holky
jen jsem nakoukla,
metřík je pod napsaným komentářem, musíte si zapnout v nastavení zobrazování metříků
, resp. teď jsem se dívala správně se to jmenuje
- zobrazení podpisů zaškrtnout
@cecillka
Dráždivá?! Ne, jen měli období vzdoru a vztekání
. Prostě celkem brzy, ale od druhého roku se to celkem dost zlepšilo. Oni jsou hodně akční
![]()