Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
31.1.13 14:52

@stray ty máš dráždivé obě dvojčátka? No, to musí být teda fuška. A pozoruješ, že by se to s věkem zlepšovalo?
Bazén bych sama zvládla, docela poslouchají a hlavně chlapeček je poseroutka, vyleze z auta a už říká: bojím, a ani holčička nijak neřádí, takže zatím ano. A tedy hlavně, říkám bazén a myslím brouzdaliště:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.1.13 14:55

@Evell Ahoj Evell, poradíš jak je to s tím Dinoparkem u vás? Pro jak velké děti to tak asi je? A jak dlouho trvá, než se to tam projde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 15:01

@cecillka tak to je asi spíš u nedonošených dvojčátek, ti naši šli císařem, ale ve 38 týdnu a měli každý 3 kilča. Každopádně budu doufat, že z toho brzo vyroste. Jinak nehty a vlasy jak kdy, nékdy klid, někdy řev. A ven chodímeteď málo, do roka spali venku v kočáře, ale teď spí doma a v kočáře je to moc nebaví. Tak sedíme doma. Chci s nima zajet někam na bazén, ale až bude po té chřipkové epidemii. A těším se do Zoo, máme blízko Kopeček u Olmika a taky Lešnou, ta je u Zlína. Loni jsme byli v pražské Zoo, e to byli ještě docela malí, letos to bude lepší.. Taky jsme moupili ten vozík za kolo, tak ho na jaře vyzkoušíme, jak se jim to bude líbit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 15:14

@stray brčko zkusím, pokud si s ním nevpíchnou oko :).
Malýho taky dávám na měkkou podložku, ale občas to nestihnu. Nevím, co se mu na tom tak líbí, mít otlučenou hlavu. Asi bude palice tvrdá dubová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.1.13 15:14

@333Katynka teda vy se máte! To je ta zoologická, jak se chodí mezi klokanama a tygr je jen za drátem 30cm od země, vid? Tam je to parádní! Netušíš čím to je, že neuteče?
Naši taky nejsou nedonošení, jsou 37+7 a měli oba bez pár gramů 3,30kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 15:23

@cecillka taky pěkní cvalíci, to jsi měla asi taky břicho jak tank, jako já, co? :)
V té Lešné klokani průchozí jsou, ale tygr je normálně ve výběhu za plotem. Jo, ale lvi jsou tam tak víc na volno, je tam drát a vodní příkop, ale je to dál aby na ně lidi něco neházeli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
31.1.13 17:38

@stray
Já to neberu zle. Jsem matka začátečník, tak spoustu věcí zjišťuju metodou pokus-omyl :roll:
V noci už se mi skoro nebudí, od večerního kojení (kolem 8 večer) vydrží až do zhruba 5 ráno, dneska dokonce do 6:40 to je luxus spánek tak dlouho :dance:
Dudlíky nepoužíváme, oni je plivou :zed: máme několik druhů tvarů a materiálů, ale nezájem :zed: prostě jak to není teplé prso, tak to do pusy nevemou :zed:
Zůstat u nich a mluvit na ně nebo zpívat nefungovalo :nevim: zkoušeli jsme asi týden a nepomáhala to :zed: To líp funguje fén :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.1.13 19:06

Děvčata prosím, napiště ještě jednou, kolik je Vašim prckům. Já si to snad napíšu na papírek, protože v tom mám už guláš :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
31.1.13 19:26

Ideální je metřík v podpisu, já ho tam mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.1.13 20:14

@subsomi
Jejda, konečně někdo, kdo je zde zběhlý! :palec: Když kouknu někomu na profil, na 90% ho má zamknutý a nic nevidím. Jak kouknu na metřík? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 20:15

@subsomi asi se zeptám blbě, ale jaký metřík? Jsem tu chvíli, tak to nastavení neznám, ale ať koukám jak koukám, žádný metřík nevidím. Nejde ty děti napsat někam do profilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.1.13 20:17

@stray vidím, že jsme na tom stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.1.13 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
31.1.13 20:19

Zdravím holky :mavam: jen jsem nakoukla,
metřík je pod napsaným komentářem, musíte si zapnout v nastavení zobrazování metříků ;), resp. teď jsem se dívala správně se to jmenuje :palec: - zobrazení podpisů zaškrtnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.1.13 20:22

@cecillka
Dráždivá?! Ne, jen měli období vzdoru a vztekání :lol:. Prostě celkem brzy, ale od druhého roku se to celkem dost zlepšilo. Oni jsou hodně akční :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová