Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
27.3.13 21:23

@stray jak to? Je vzteklina?
To se máš, že nemusíš do práce, to já příští září pošupajdím ať chci nebo nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 21:29

@333Katynka
Zozmazlenej, vzteklej sm..d, fakt, přerostla jim kapánek přes hlavu a teď na to koukaj.
Já si to dala na 4 roky, manžel nás uživí a doma budu jen jednou. Další dvojčata neplánujem :mrgreen: :jazyk:
No hele, to půjdem skoro stejně, já příští říjen :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 21:42

Kdyby jste se chtěli zasmát a chtěli vědět, co Vás čeká… Nebo taky ne :jazyk:. V neděli večer jsem to dostala. V pondělí ráno podivné ticho, co nevěští nic dobrého, Krteček nicméně puštěný. Jdu obhlídnout situaci. V druhém pokojíčku, kde je odkladiště, děti s rozzářenou tváří cupují moje vložky. Nezůstala jediná použitelná. Ještě že jsou tampóny (na které se nedostali) a milující manžel, co nakoupí všechno. Dneska ráno opět ticho. Vyndali z lednice minerálku, rozlili jí po celém svojem stolečku, rozlila se i pod stůl a na jejich pyžama :pocitac: Že jsem byla po 2,5 hodinách venku zmrzlá jako sobolí hovínko nemusím psát, děti šly domů smykem s hysterickým řevem…
Mám pokračovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.3.13 22:06

@stray :lol: u vás je tedy veselo, ještě že nevybalili i ty tampony :lol:…to u nás ještě slabý odvar…jen rozlité čaje a rozdrobené rohlíky a rozmatlané hrozno všude možně. Jo a Dádovi začalo vyslíkací období…ve vteřině je jen v rozepnutém bodýčku…to si zatím nepřetáhnul přes hlavu…100× denně ho oblíkáme. Jak to na něj přichytit? :roll: :mrgreen:
Prosím tě, jak vydržíš tak dlouho venku? Já s nima byla v neděli necelou hodinu a už jsem toho měla plné kecky…a to svítilo sluníčko a nefoukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.3.13 22:22

@333Katynka
Svlíkací období jsme naštěstí neměli, teď pro změnu chtějí všechno „šami“. Ale už i pochopili, že obrázek na triku musí být vepředu. Ponožky maj nandané patou nahoru :jazyk:, nedej bože, abych jim to opravila, to dělám, jen když někam jdem.
Tady foukalo opravdu strašně do včerejška, teď opět kydá. Já byla zvyklá být vždycky venku od psů. Moje předposlední čubina se nevykajdila u baráku na trávníku, vždycky musela jít do lesa do klidu :mrgreen:. Ale s dětma je to jiný, nemáš pohyb a mrzneš. Ale za cenu toho, že budou alespoň trochu unavený a v osm je „odložím“ do pokojíčku, mi za to stojí. Hlavně bych nevěděla, co celý den s nima v baráku. Ale taky se už opravdu těším na lepší počasí, jsem neustále ZMRZLÁ! Dneska tedy ne, dneska jsem odlízela sníh :roll:.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.3.13 22:28

Tady taky sněžilo, ale naštěstí jen lehce. Tak jsem odjeli an celý den lyžovat a dětičky nechali babičce :mrgreen:. Paráda…v téhle variantě mi sníh nevadí ;).
Ti naši jsou ještě malí a venku se moc nezabaví…jen za nima běhám…hlavně tedy za Dandou…a jen, neber to nestrkej do pusy apod. Už jsem mu dala vodítko a osvědčilo se. Sofinka ho nechce, ale u ní není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 09:52
AHOJ JA JSEM OBĚDALA CYBEX TWINYX MOC MĚ ZAUJAL HEZKÝ PROVEDENÍ A HLAVNĚ STŘÍŠKY PROTI SLUNÍČKU NO MÁM HO NA POŠTĚ SNAD HO DNES UŽ VYZVEDNU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PAK DAM URČO VĚDĚT A HODÍM NORMAL FOTO :palec:
@Kristela píše:
Ahoj holky, prosím vás, potřebuju opravdu poradit, už jsem zoufalá. Týká se to asi spíše maminek, které už mají dvojčátka větší, rok a více. Takže, vybírám kočárek, sporťák nebo golfky, a už opravdu nevím, který je dobrý a který ne. Pokaždé, když už jsem s nějakým rozhodnutá, tak zase najdu nějakou diskusi, kde ho nedoporučují. Nejvíce mě zaujaly buď golfky Cybex twinyx a nebo sporťák Roadster duo sl. Jde mi hlavně o to, aby se tam dobře vešly i v zimě s fusakama… Prosím prosím, jaké máte vy a které doporučujete? :roll: Moc děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
28.3.13 14:53

My měly tady tento, ale jen na chvilku, docela hůř se řídil a neměl nánožníky, ale zas byl lepší než sporťák a lehčí. http://www.dvojcatka.cz/detail.php?…

A tento se mě moc líbil, v jiné barvě, ale nikde ho neměli na skladě. http://www.dvojcatka.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
28.3.13 14:55

Ale moc se ve výběru kočárků nevyznám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
28.3.13 14:58

A tady ten jsme měly předtím jako sporťák plus před tím korbičky na miminka. Byl lehunký a dobře se s ním jezdilo.
 http://www.petto.cz/…2_03543l.jpg

Ale jinak bych řekla, že všechny kočárky pro dvojčátka jsou takové malé tanky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 15:48
To jo tanky to jsou
@Andris píše:
A tady ten jsme měly předtím jako sporťák plus před tím korbičky na miminka. Byl lehunký a dobře se s ním jezdilo.
http://www.petto.cz/…2_03543l.jpgAle jinak bych řekla, že všechny kočárky pro dvojčátka jsou takové malé tanky. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.3.13 19:09

Vždycky obdivuju nynější malinkaté kočárky pro jedno mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
29.3.13 10:09

Měse taky líbí malé golfáčky pro jedno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.3.13 10:54

Já mám 10m chlapečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
29.3.13 12:46

@janickazl vítám tě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová