Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
2.4.13 14:05

My měli na Velikonoce taky doma veselo, dorazili tchánovci i se psem, švagr s rodinkou(ti naštěstí bez psa). Tchánovci tu byli od čtvrtka do pondělí, tak jsem měla aspoň navařeno…mamča výborně vaří :palec: a postaráno o děti.
Docela mě štve, že bydlí tak daleko :?.
V pondělí jsme opět vytáhli uklizené sáňky a lítali s dětma po zahradě…i sněhuláka jsme postavili…teda zajícáka vlastně :lol:
Je to normální s tím sněhem? Už mám pocit, že zase plynule přejdeme do podzimu :zed:. A zítra má opět sněžit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.4.13 14:07

@MINKA22 pěkný…dětem se v něm vyloženě líbí :palec:. Já taky už jen s golfkama…je to prostě jednudušší. My máme ještě jednu rukojeť uprostřed, je to fajn na řízení jednou rukou, nebo když je veze Nelinka, má přece jen menší ruce.
Nebo si tam věším kabelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
2.4.13 14:12

O tom počasí mi ani nemluvte včera jsem dokonce četla nějaký chytrý článek :cert: dělali studie jak má vypadat počasí do podzimu a duben 8 stupnu květen kolem 10 a léto max 14 stupnu a v srpnu zase sníh :cert: :cert: :cert: :cert: no jsou to asi kecy snad tak nebude málem mě trefilo at už to jde pryč ja takové počasí nepamatuji je to hnus u nás taky ráno sluníčko ale sem tam k tomu sníh zima jak prase :cert: :cert: :cert: :cert: pořád se těším že už konečně pořádně budem chodit ven a ono prd když je taková zima kde se mám tahat :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
2.4.13 14:14

No já jsem nadšena z kočíku já měla taky vybrané i uprostřed rukojet ale pak jsem si to rozmyslela vím že bych nadavala, ale je to fakt pohodlí a děti jsou nadšené možná tím že sedí vedle sebe :think: :palec: rychlá manipulace snadné složení a nezabíra moc místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
2.4.13 16:02

Já dnes slyšela, že duben má být ještě hnus, ale v květnu už to bude dobré a prý o prázdninách se máme těšit na krásné léto. Tak to su teda zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.4.13 18:12

@Andris To by byla kráása, teplo v létě, jen aby sem nedorazila ta ulomená kra:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.4.13 18:57

@333Katynka To s tím sněhozajicem úplně vidím, máme na chatě tak 30cm sněhu, každé ráno ještě připadalo. Včera se děti, koulovali :zed:.
My měli návštěvu v neděli, manželovi rodiče, přijeli s pečenou kachnou, byla mňam! Je to fajn takhle přijít k hotovému obědu, viď?
Hlídání, bych si přála dneska, nějak broučky ta venkovská voda prohnala, došli jsme na hřiště, a museli jsme hned nazpátek. Četla jsem, že už zkoušíš vodítka. Jestli holčička protestuje, to přejde, oni si za pár minut zvyknou, když pochopí, že to myslíš vážně:-). A ocení to při stoupání a slejzání z obrubníku. Ti mí s tím docela bojovali, furt jak padali, tak koukli, jestli mají jištění.
Teda nechce se mi, ale musím jít zas na tu pohromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.4.13 19:25

Tak ten je perfektní :pankac: hned na něho mrknu na netu. Já mám easy walker a jsem s ním spokojená, jen nejde dát do úplného sedu a je už dost těžký s dětma. Bydlíme na kopci, takže si dost máknu. Děkuju za inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
7.4.13 14:03

Ahojky, jdu jen pozdravit. Mám bloklá záda tak, že se opravdu skoro nehnu a Filip angínu :zed:. Jednu noc měl teplotu přes 39C a dělali jsme mu zábaly. Úplně vyřízenej a apatickej. Naštěstí ještě nikdy antibiotika neměl, tak okamžitě zabrala. Verunka se zatím drží.
Venku poletuje sníh :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Už je toho příliš!
Snad jste všichni v pořádku, pěkný zbytek víkendu!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.13 11:39

Ahojky nevíte kde se dají koupit vodící kšíry? A nemáte nějakou skušenoust. Myslela jsem že se bez nich obejdeme, ale nejde to každá slečna jde jinám a za ruce nechtějí. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.4.13 11:43

Vy jste brutál holky s těma kšírama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já si to nedovedu představit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.13 11:58

@MINKA22 Já si to taky neumím představit, ale jak docílit, aby šli jedním směrem to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.4.13 13:43

@betky
Trénovat, trénovat trénovat :mrgreen:. Někde na klidném místě, nejlépe každý den. Oni se to naučí! Kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.4.13 14:18

Já tenkrát taky chtěla ty kšíry, ale nakonec jsem je nesehnala nebo jsem to pak nějak vypustila a tak jsme to zvládly i bez nich, ale asi je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
8.4.13 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová