Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My měli na Velikonoce taky doma veselo, dorazili tchánovci i se psem, švagr s rodinkou(ti naštěstí bez psa). Tchánovci tu byli od čtvrtka do pondělí, tak jsem měla aspoň navařeno…mamča výborně vaří
a postaráno o děti.
Docela mě štve, že bydlí tak daleko
.
V pondělí jsme opět vytáhli uklizené sáňky a lítali s dětma po zahradě…i sněhuláka jsme postavili…teda zajícáka vlastně ![]()
Je to normální s tím sněhem? Už mám pocit, že zase plynule přejdeme do podzimu
. A zítra má opět sněžit ![]()
@MINKA22 pěkný…dětem se v něm vyloženě líbí
. Já taky už jen s golfkama…je to prostě jednudušší. My máme ještě jednu rukojeť uprostřed, je to fajn na řízení jednou rukou, nebo když je veze Nelinka, má přece jen menší ruce.
Nebo si tam věším kabelku ![]()
O tom počasí mi ani nemluvte včera jsem dokonce četla nějaký chytrý článek
dělali studie jak má vypadat počasí do podzimu a duben 8 stupnu květen kolem 10 a léto max 14 stupnu a v srpnu zase sníh
no jsou to asi kecy snad tak nebude málem mě trefilo at už to jde pryč ja takové počasí nepamatuji je to hnus u nás taky ráno sluníčko ale sem tam k tomu sníh zima jak prase
pořád se těším že už konečně pořádně budem chodit ven a ono prd když je taková zima kde se mám tahat
![]()
No já jsem nadšena z kočíku já měla taky vybrané i uprostřed rukojet ale pak jsem si to rozmyslela vím že bych nadavala, ale je to fakt pohodlí a děti jsou nadšené možná tím že sedí vedle sebe
rychlá manipulace snadné složení a nezabíra moc místa
Já dnes slyšela, že duben má být ještě hnus, ale v květnu už to bude dobré a prý o prázdninách se máme těšit na krásné léto. Tak to su teda zvědavá. ![]()
@Andris To by byla kráása, teplo v létě, jen aby sem nedorazila ta ulomená kra:-).
@333Katynka To s tím sněhozajicem úplně vidím, máme na chatě tak 30cm sněhu, každé ráno ještě připadalo. Včera se děti, koulovali
.
My měli návštěvu v neděli, manželovi rodiče, přijeli s pečenou kachnou, byla mňam! Je to fajn takhle přijít k hotovému obědu, viď?
Hlídání, bych si přála dneska, nějak broučky ta venkovská voda prohnala, došli jsme na hřiště, a museli jsme hned nazpátek. Četla jsem, že už zkoušíš vodítka. Jestli holčička protestuje, to přejde, oni si za pár minut zvyknou, když pochopí, že to myslíš vážně:-). A ocení to při stoupání a slejzání z obrubníku. Ti mí s tím docela bojovali, furt jak padali, tak koukli, jestli mají jištění.
Teda nechce se mi, ale musím jít zas na tu pohromu.
Tak ten je perfektní
hned na něho mrknu na netu. Já mám easy walker a jsem s ním spokojená, jen nejde dát do úplného sedu a je už dost těžký s dětma. Bydlíme na kopci, takže si dost máknu. Děkuju za inspiraci ![]()
Ahojky, jdu jen pozdravit. Mám bloklá záda tak, že se opravdu skoro nehnu a Filip angínu
. Jednu noc měl teplotu přes 39C a dělali jsme mu zábaly. Úplně vyřízenej a apatickej. Naštěstí ještě nikdy antibiotika neměl, tak okamžitě zabrala. Verunka se zatím drží.
Venku poletuje sníh
![]()
Už je toho příliš!
Snad jste všichni v pořádku, pěkný zbytek víkendu!
![]()
Ahojky nevíte kde se dají koupit vodící kšíry? A nemáte nějakou skušenoust. Myslela jsem že se bez nich obejdeme, ale nejde to každá slečna jde jinám a za ruce nechtějí. Díky za radu.
Vy jste brutál holky s těma kšírama
já si to nedovedu představit
![]()
@MINKA22 Já si to taky neumím představit, ale jak docílit, aby šli jedním směrem to nevím.
@betky
Trénovat, trénovat trénovat
. Někde na klidném místě, nejlépe každý den. Oni se to naučí! Kolik jim je?
Já tenkrát taky chtěla ty kšíry, ale nakonec jsem je nesehnala nebo jsem to pak nějak vypustila a tak jsme to zvládly i bez nich, ale asi je to dobrá věc.