Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray no tady to byl taky humus a my musely k zubařce a to byl teda mazec, celý promočení durch.
Dnes už to bylo lepší.
@stray pokojíček nádherný a teda tak naklizeno, to u nás neznám.
Já bych mohla dát taky nějaké fotky pokojíčku, ale jedině té nejstarší decerky, jestli byste chtěli, holkám teprv budem pořizovat nový nábytek, ale chtěla bych až pozdějc, ať už jim tam koupím aj stoly, jak pujdou do školy potom. Teď tam mají postýlky, válendy, komodu a starý nábytek.
@stray nazdárek, je moc hezký…ta zelená vypadá dobře. A líbí se mi ty polepky na skříních. Odkud je máš? I ty police na hračky jsou fajn…budu muset popřemýšlet, jak jim to tam uspořádat. Díky za inspiraci
.
Ještě tam pak mít takový pořádek…to by bylo
.
Tady u nás bylo taky pěkné nadělení, v pondělí napadlo asi 25 čísel sněhu, takže jsem si pěkně zamakala s hrablem…ani do posilky nemusím
. Ale je to hrozně mokré, takže děti si žádné jarní radovánky na sněhu neužily.
@stray moc se ti to povedlo, mají to krásné! Úplně cítím, jak to voní novotou!
Zdravím a dík za pochvalu
.
Pořádek? No to bylo tu chvilku, co jsem tam uklidila, co spali, nafotila a jejich vstaním pořádek skončil
. Ty police jsou fakt dobrý, nejdřív se mi zdály velké, ale nakonec se tam vešly hračky z původního pokojíčku, obýváku i ložnice a je to tam pěkně zasunuté.
Polepky mám od paní z mimibazaru: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…. Před rokem jsem si od ní nechala poslat nálepky do obýváku a ložnice a byla jsem s ní moc spokojená, navíc to nemá předražené. Sice chce peníze předem, ale fakt nebyl problém. Jen tentokrát toho měla moc a přišlo to až za měsíc po objednání.
@Andris
Určitě nám taky nafoť pokojíček
, už teď přemýšlím, jak vymyslet stoly, co kam dát a jestli pak až půjdou do školy, jim rovnou udělat dva pokojíčky, nebo jeden. To se asi uvidí.
U nás taky mokrý sníh, včera tedy trochu povolil, bylo +13C a do města jsme šli jen ve vestách
, venku jsme byli až do půl sedmé, protože právě z toho mokrého sněhu dělali bábovky a navzájem si je rozdupávali. Já jen seděla na sluníčku, pila kávičku a pohodička
. Dneska opět humus, sněží, prší, fouká
. A to jedem ke tchyni a jdem se podívat na koníčky. To zas budu vymrzlá. Už mě to počasí štve.
Tak jdu žehlit, mám tam várek, doufám, že alespoň hoďku vydrží spát.
Pěkný den všem!
![]()
Já můžu jen fotky pokojíčku té nejstarší, ale to pro dvojky moc inspirace nedá. Ale teda ukážu.
@Andris teda, tá má tedy hraček…tam musí být žůžo utírat prach
. Ale ta růžová kombinace je moc hezká.
Nelča má pokojíček do fialkova a tyhle malé hračky máme naštěstí v krabicích pod postelí. Dělali jsme jí pokojíček nový, když jsme sem před rokem stěhovali. A už se těší, až některé hračky a domečky přepošle do pokojíčku dvojčatům. Dobře jsme vyřešili psací stůl a postel, taky vám sem dám foto, kdo chce řešit stoly. I když děti jsou většinou ještě malé na psaní ![]()
Tak to má Nelinka, ještě tam má vestavěnou skříň ve výklenku za dveřmi.
@stray ty nálepky taky pak dětem objednám, vypadá ten nábytek hned veseleji
.
My bebyli venku víc jak týden, snad to dnes klapne, přimrzlo, tak nemáme u baráku bahenní koupele se sněhovou břečkou. Večer razíme na ples, tak se musím dát trochu do kupy…dá to nějak čím dál víc práce
.
Ahoj všem ![]()
Koukám, že se tady ukazují pokojíčky. Naše holčičky mají aktuálně takovýhle pokojíček, sice jen cca 3×3 metry, ale stačí jim to
@333Katynka krásný pokojíček. Fialová se mi moc líbí. A co na plese?
@janinka81 ahoooj. Jak mají holčičky tu patrovou postel, tak spí tam bez problémů. Naše holky by na 100pro spadly dolů, jak se stále překulují nebo se i často budí a chodí i na záchod. Ale určitě to ušetří místo.
@Andris díky, fialovou si vybrala Nelinka sama, i koberec a barvu na zdi.
Na plese bylo parádně…skvěle hráli, což je základ
…i jídlo měli moc dobré a tombola byla bohatá, sice jen menší věci, ale vyhrál skoro každý
. Škoda, že je plesová sezona u konce…přes léto se nedám nikde tancovat…pokud tedy nemyslím diskošku pro náctileté ![]()
@333Katynka tak to je super, že jste se pobavili. taky bych někam vyrazila.