Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
1.10.13 08:50

@333Katynka 8o Katynko, to jsem nikdy neslyšela! To je Dáda asi jediný v republice. Já je radši naučila smrkat už loni, dokud byli tvárnější, právě že jsem se bála co by se dělo, kdybych na ně nastoupila s odsávačkou na vysavači. Oni jsou na tyhle věci divní, Nelince stříháme nehty ve třech, a zvládneme vždy jen jednu končetinu. Adámek je zase háklivej na stříhání vlasů. Jenže ještě neměli pořádnou rýmu, a doufám že mít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
1.10.13 08:53

Holky, v jakém rodě o sobě mluví vaši chlapečci? Adámek o sobě mluví v ženském rodě. Třeba: Já bácla Nelinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.10.13 12:13

@cecillka To je normální. Naši teda ještě nemluví, ale ten starší taky tak mluvil. To je tím, jak nás poslouchají. Potom mluví jako mámy v ženském rodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
1.10.13 20:30

@hupalka to je fakt. A o někom kdo není doma, mluví v mužském rodě: „půjdeme za maminkem“. Zajimavé je, že holky to nedělaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
2.10.13 13:44

@333Katynka
Teda ten je šikovnej!
Já je taky naučila smrkat celkem brzy. V jejich roce jsem totiž od nich chytla rýmu, oni jí měli 1 týden a já 3 týdny! :pocitac: Ale jak mě viděli, že smrkám, naučili se to taky :mrgreen:.
Konferenční stole, včetně jídelního, vede dodneška :nevim:.

@cecillka
Fíla mluví zásadně jen v ženském rodě :roll:.Na větu, Fílí, ty jsi ale chlapeček, ty jsi nepila, ale pil, mi řekne, že je holčička (to už dělá naschvál). Prý je to ve školce pustí. Doufám! To víš, pořád mezi samýma babama :P.

Holky, v sobotu jdem na 40. narozky kamarádovi, hlídat budou naši, po roce jdu do hospody! Já se tak těším :pankac: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
2.10.13 15:59

@stray tohle sme meli ale s jednim je to tak mesic spadla a tlomila si nohu je nam skoro 18 m

• Citovat
  • Upravit
654
2.10.13 19:58

@Micka13
Hmm, to je mi líto. Ať jste brzo zdraví! Ale ta dvojčata prostě tolik neuhlídáš a necháváš tomu trochu volnější průběh, alespoň u nás. I ty pády zvládají celkem s přehledem a když už si něco udělají, nemají z toho velkou hlavu a jedou dál řádit :oops: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
2.10.13 20:02

Jojo stolky a stoly vedou, včetně ten pod počítač a pod televizi. Nechápu jak se k tomu nasáčkujou :mrgreen: A pak ještě olizujou obrazovky. Jednou u mě byla kamarádka a oni zrovna lezli na jídelní stůl a ona se úplně lekla a prý jéžiš oni lezou na stůl a utíkala je zachraňovat. A já v klidu z dálky mávla rukou a říkám to je v klidu, oni zase slezou. Taky máte pocit, že se vám s přibývajícím počtem dětí otupuje pocit strachu? :mrgreen:
Taky jedu příští víkend na flám. A úplně sama. Táááák se těším. Škoda ale, že se zase nevyspím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.10.13 20:49

Já nejedu na flám, ale jdu s holkama v pátek do hospody!! A těším se taky moc :lol:
Já ale chodím docela často, máme to s mužem sehraný. Společně koupem, ten který zůstává, uspává, ten druhý, který razí, rychle umyje staršího, dá přenosný DVD přehrávač, vybere vhodnou pohádku, nasype uplácející křupky a letí do světa :lol: :lol:
Holky, já si včera pozvala domů kadeřnici, udělala mi barvu, ostříhala, vyfoukala, no změna jak blázen. A ten můj? :zed: Hodinu nic :pocitac: Tak už jsem to nevydržela a oznámila mu to. A on, že prý si všiml, jen mu prý nebylo jasné, kdy jsem to stihla, koho jsem přemluvila na hlídání a jestli jsem mu o tom řekla. Toho se bál nejvíc, protože mě věčně neposlouchá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
2.10.13 21:16

@hupalka
Jojo, nedavno u nás byli známí a děti letěly ze schodů na terase. Jen jsem viděla ty natažené ruce, jen aby nespadly… Spadnou spadnou, nespadnou, nespadnou, u těch dvojčat to fakt tak nejde řešit 8).
No právě, já bych mohla jít i častěji, ale vidina ranního časného vstávání mě drží zpět :mrgreen:.

@smultul
Já byla včera taky u kadeřnice a vzhledem k tomu, že mám složitou barvu a krátké vlasy, manžel si vždycky všimne, ale včera mu to trvalo celkem dost dlouho! :cert:
A když jdeš na flám, kdo ráno vstává k dětem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.10.13 21:42

@stray No já. Ale má to několik postupů. Nejčastěji jim do postýlek hodím nějaké hračky. Ty zaberou na čtvrt hoďky. A pak dám každému pytlík kukuřičných křupek. To minule zabralo snad na půl hodiny. Dlabaly a děsně se jim líbilo, jak ro šustí. Každá minuta dobrá. Ale já po tahu bývám ještě nabuzená a nemusím ráno dlouho spát, zato odpadávám odpoledne, takže děti zaklapnou oči, no spíš zavřou pusu a já už ležím taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
2.10.13 23:18

U nás holky mluvily zas v mužském rodě, ale časem se to upraví. A bylo to srandovní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
2.10.13 23:27

@stray tak si to pěkně užij, určitě si to zasloužíš.
@smultul a ty si to taky užij a pak hoď fotečku nového účesu.

Já jak se nikam nedostanu, tak si dělám vlasy sama, taky to tak vapadá. :roll:
A úrazy, to je u nás na dením pořádku, Ellina je od malička kopýtko a padá i na rovince. A dnes ve školce měla ve skřínce nálepku od paní učitelky vzkaz pro mě: Ellinka spadla na zahradě na pusinku, bolí ju to, tak jí pozorujte, jestli je vše v pořádku. Včera spadla z gauču a měla trošku odřený palec, pak dělaly s Emů blbosti a trefila se do kuchyňské linky na hranu a to je furt něco. to je takový můj malý kopýtkový otloukánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
3.10.13 06:11

@sray za 3 dny nam ji maji sundavat

• Citovat
  • Upravit
matka3deti
3.10.13 13:10

@stray to mi mame zlomenou nozku byla sem u Micky13 na notebooku a prihlasila se za sebe a ono to zblblo tak to bylo jako od @Micka13 ale je to ode mne v pondeli ji klarusce sundaji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová