Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
matka3deti
23.10.13 05:12

Ahoj nemohu ani s prckama jit ven spim mne na preskacku a v kocaru rvou tak sem jim prizvedla vanicku snad to bude lepší

• Citovat
  • Upravit
760
23.10.13 09:57

@Micka13 No mas to pekne nasekany :mrgreen: ja to mam s detma taky behem jednoho mesice, tak v lete porad slavime :mrgreen: akorat tatinek se nam vymyka a slavi si sam v unoru :mrgreen: Ale myslim si, ze budes rodit driv. Ja mela termin 19.9. a brali me 1.9. planovanym cisarem, ze uz to prckum prej staci :mrgreen: a taky jo…meli 2500 a 3000 g. Tak mozna budete mit pekneho jeziska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
23.10.13 10:00

@matka3deti lituju te holka…kdyz vzpomenu na nasi prvni vetsi nemoc, kdy jsme byli 14 dni doma a pak uderily strasne mrazy…dalsich 14 dni. Jenze pres den spali jen v kocarku, tak jsem jezdila jen tam zpatky v chodbe a pak spali asi pul hodiny…no mazec. Sice jsme ted taky marod, ale uz maji 2 roky a je to s nima o necem jinem. Takze s tebou soucitim a preju pevne nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
23.10.13 10:02

@milá holka hyperaktivni myslim nejsou…jak pise stray, jsou to proste zive deti, kluci k tomu. Jsou dva a co nevymysli jeden, vymysli druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka
23.10.13 10:04
@hupalka píše:
@milá holka hyperaktivni myslim nejsou…jak pise stray, jsou to proste zive deti, kluci k tomu. Jsou dva a co nevymysli jeden, vymysli druhej.

Dobře :D tak to znam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
760
23.10.13 10:06

@stray Nepises nahodou o mych detech? :mrgreen: Asi je to vsude stejny. My jsme byli konecne vcera na chvili venku, kdyz bylo tak hezky. A hned to bylo o necem jinem. Jednak to odpoledne rychleji uteklo a jednak jim to evidentne prospelo. Spali jak zabiti :mrgreen:
preju brzke uzdraveni, i kdyz my bojeujem s kaslem uz 2. tyden. Z lekarny nam nic nepomohlo, tak jsme byli u doktorky tak jim cosi napsala a je to lepsi. Dneska si zacal stezovat tatinek, ze jsme ho nakazili :mrgreen: Nevim, co cekal, kdyz tady vsichni chrchlame jak tuberaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
23.10.13 19:51

Tak zbiva uz jen vybraz Tereza a Lukas, Mikulas a Jitka, Lenka a Patrik

• Citovat
  • Upravit
760
23.10.13 19:54

@Micka13 A kde je Samuel s Lindou? 8o Za mne Tereza a Lukas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
24.10.13 02:59

Omluva to ze z detma nemuzem ven patri ke mne byly sme u @Micka13 a ja na tabletu na emiminu a se prihlasila a nezkontrolovala kdo je prihlasen :-(

• Citovat
  • Upravit
Micka13
24.10.13 03:04

@hupalka termin 19.9? A rodila si v lednu? Nebo si se jenom preklepla :-)

• Citovat
  • Upravit
Micka13
24.10.13 03:14

@hupalka pardon ja sem se překoukla ;-)

• Citovat
  • Upravit
Micka13
24.10.13 03:18

@hupalka to mame nasekany nam se vymika Tobík s tatínkem Tobík slaví v září a Petr v květnu :-)

• Citovat
  • Upravit
654
24.10.13 14:01
@hupalka píše:
@matka3deti lituju te holka…kdyz vzpomenu na nasi prvni vetsi nemoc, kdy jsme byli 14 dni doma a pak uderily strasne mrazy…dalsich 14 dni. Jenze pres den spali jen v kocarku, tak jsem jezdila jen tam zpatky v chodbe a pak spali asi pul hodiny…no mazec. Sice jsme ted taky marod, ale uz maji 2 roky a je to s nima o necem jinem. Takze s tebou soucitim a preju pevne nervy. :kytka:

Takhle jsme to přesně měli my! Když nás pustili z neonatologie, napadlo strašně sněhu a pak opravdu 2 měsíce strašně mrzlo, takže jsem taky uspávala v chodbě, max. jsem objela barák a jinak jsem se s nima nikam nedostala. A když spali třičtvrtě hodiny, byl to zázrak. Už nikdy více! :roll:

A ještě onemocněl tatínek? Tak to bude největší katastrofa! :jazyk: To je doma další dítě ;). Tak ať už Vás to rychle přejde, 14 dní nachlazení musí být na provaz. A máte u toho teploty? Já když není teplota a vysloveně nepolehávají, tak na chvíli ven jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
24.10.13 14:06
@matka3deti píše:
Ahoj nemohu ani s prckama jit ven spim mne na preskacku a v kocaru rvou tak sem jim prizvedla vanicku snad to bude lepší

A nedali by se nějak zkorigovat, aby spali nastejně? :think: Kolik že jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
24.10.13 14:15

Takže děvčata, žádná školka se nekoná! :pocitac: :zed:
Po kašli přišla na Verču brutál rýma. Myslím si, že ale asi něco nachytali na prev. kontrole a jak je ještě přeočkovali na žloutenku, oslabila se jim imunita. Jak říkám, kašel nikdy neměli. Na kontrole všechno v pořádku, fakt byli hodný, i tlak si nechali změřit a při injekci ani nehlesli, Fíla jen prohlásil, že to pálí, ale po tom, co jsem řekla, že koupíme v lékárně bombónek, bylo po pálení. Doktorka nám totiž na zimu napsala aktiferin s tím, že je to teď nějaký nový poznatek, že tělu přes zimu opravdu chybí sluneční „záření“ a ten aktiferin i podporuje imunitu. Že by ho měli brát i dospělí, tak uvidíme.
Pak jsem volala ředitelce, že tedy nedorazíme ve čtvrtek, ale v pondělí, tak OK. Jenže pak mi volala nazpátek, že v pondělí je volno (my co si doma válíme šunky ty svátky moc nekontrolujeme :jazyk: ) a úterý středa jsou prázdniny, takže další pokus bude opět čtvrtek :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová