Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matka3deti píše:
@smultul ja kdyz jednoho vzbudim tak nepapa nesnasi kdyz je vzbudim jednoho tak druheho nekojim davam UM a druhy mi vzdy usne tak prvniho krmim ja a druheho manzel v rychlovarce mame prevarenou vodu a pak jen prihrejem
AHOJ HOLKY
já dělala že do termosky jsem převařila vodu, v láhvy jsem měla normalní dobrou vodu smíchala aby to nebylo horky mléka jsem měla v takových dávkovačích smíchala a papali od malička oba najednou i spánek jinak bych se asi… kdyby to měl dělat každý zvlášt
ja někdy ani nebudila vytahla dudlík dala flašku podložila aby jim nespadla dojedli dala dudlík a chrápali dal jinak je to pakárna. my taky spíme v patře takže mám vše na komodě jinak letět dolu do kuchyně by mě asi hvízdlo vždy mám vše poruce ![]()
@hupalka tedka manzela po ruce mam ale ne vzdy masakr to je a Matyaska krmim v ruce protoze si z porodnice neodvikl
@MINKA22 no dudliky maj jen na usnuti zkousela sem je podlozit ale dudliky vyplivnoua kdyz jim dam ve spanku mleko tak nepijou tak mi mame loznici 2 mistnosti od kuchyne nahore pak budou mit detska pokojiky mame tam druhy zachod a koupelnu s vanou dole jen se sprchacem
Asi po včerejšku máme rozhodnuto bude to Lenka a Lukáš konečně ![]()
Jinak dvojčata mi davaji cocky kopou jak divi vecer kdyz deti spi tak koukame na pupek a vidime na jedny strane nohu na druhy uz to zacina
Ahoj Klarka uz nema antibiotika ale pujdem na vytrhnuti mandli pak uz nebude marodit kluci delaji samou radost a manzelovi lekar rekl at zahodi berle
@matka3deti Tak same pozitivni zpravy, to je dobre. Jen ta Klarka chudinka…ale snad ji to pomuze. Drzte se ![]()
Děvčata, protože jsem spala s Verunkou, abych jí mohla v noci vysmrkat a nechytil to Fíla, chytla jsem to já
. Včera jsem pomalu ani nemohla chodit, dneska už je to lepší.
Vedle sousedka měla 2 x za sebou 14 dní angínu a malý byl ve školce ze dvou měsíců 15 dnů. Tak snad to u nás nebude podobné.
Udělala jsem Verunce cibuli s cuktem a ona vy jí měla po lžičkách snad co čtvrt hodinu
. Už jen občas zakašle, tak nás snad ta školka nemine.
Víkendové počasí nádherné, až na tu tmu odpoledne
, příští týden už to nemá být nic moc.
Děti už jsou nezvladatelné, resp. vymýšlí samé krávoviny. Dneska si hrály na psa a majitele. Jeden vlezl do skříňky, druhý ho zavřel a zahákl „vodítko“. Výsledkem byla vyrvaná a vysypaná dvířka. Děti jsem zpacifikovala, ale asi mám něco bodlého v chodidle a nemůžem to vydolovat
.
Mohla bych je alespoň na týden poslat na Mars? ![]()
Všem pevné zdraví!!!
![]()
@hupalka ja pevne doufam a verim znam kupu prcku kterym to pomohlo dnes jedem z kluukama na prvni ockovani a klarce budou dělat predoperacni vysetreni
@stray Mluvíš mi z duše. 14 dní teploty, pak měl Miška oteklý oko, antibiotika. Věčně nespí. Dneska mi muž říkal, že je od půl páté vzhůru, tak jsem mu řekla, že já šla v půl pátý spát a v šest vstávali. Posun času děs, běs. Zase spánek v háji zeleným.
A přesně: chytla jsem to od nich taky - měla jsem si něco koupit v lékárně na krk. Já blbka si vzpomněla na děti, ale koupit něco pro sebe mě ani nenapadlo. Tak tu piju zázvorový čaj.
Mám svý děti ráda, ale ať už je čtvrtek a pro staršího začne školka ![]()
Holky jak to tu ctu o tech nemocech…fakt je to des. My jsme se jakztakz vyhrabali z kasle a potrefil nas nejaky strevni bacil. Nejdriv jsem to mela ja, vcera nejstarsi, dneska uz jeden z dvojcat. Takze zitra cekam na druhyho a uvidime co tatka. Ten je pozadu a teprve zacina s rymou a kaslem
Nastesti mame prujem jen rano. Me to drzelo 3 dny, David teda jen vcera, ale asi mu bylo fakt blbe protoze celej den lezel a to je co rict
Dneska uz radi. no uvidime jak to zvladnou mrnata. takze chorobam zdar ![]()
Tak dnes UTZ kontrolní a v pořádku ale je mi pořád blbě a v nemocnici mi hrozí předčastným porodem sem v 7 měsíci a je mi pořád blbě Tobíka mám zase doma je nemocný horečky
@Micka13
Pokud Ti hrozí předčasný porod, oni Tě nedali na riziko?! ![]()
Nemáš pro malýho hlídání? Jestli to od něj dostaneš, bude to pěkná mela. Mě chřipka rozjela nějaký zánět v těle, skončila jsem na riziku a v sedmém měsíci rodila akutním císařem.
Držím Ti moc pěsti, ať je všechno v pořádku a mimina v bříšku ještě pobudou! ![]()
AHOJ HOLKY BRZY SE VŠICHNI UZDRAVTE
CO PLANUJETE ZA DÁRKY PRO DÍTKA ![]()
@hupalka
Tedy Vy si to vyžíráte! Ať Vám je co nejdřív dobře! ![]()
Já tady furt chrchlám, děti jsou OK. Jednou jsem dostala od Verči rýmu a měla jsem jí jak dlouho
.
Já právě nejsem vůbec zvyklá, že bychom marodili a když něco jeden dostal, většinou to ten druhý nechytil, i když po sobě třeba pili.
Hele já má strašně dobrou zkušenost s Bioparoxem. Stříká se do nosu i krku, jsou v tom antibiotika a není to na předpis. Vždycky mi parádně zabere. Myslím že i tentokrát zabral tak, že se mi to nedrží v dutinách, ale dá se to vysmrkat.
PŘESNĚ, ten čtvrtek mě taky drží nad vodou
, jinak už bych je dneska přetrhla.
Na netu jsem jim včera objednala Prasátko Pepu - všechny díly a dneska mi volali, že to maj připravené, jestli si pro to nechci zajít, že mají provozovnu u nás! To jsem ale blbka, že jsem si toho nevšimla. Tím líp, vyrazíme na procházku, konečně přestalo pršet. A děti se večer zabaví
.