Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Micka13
6.11.13 06:49

@smultul to byli malinkati odhad vahy je tak 980-1080g ale ja to aspon do 34tt. vydrzim asi jeste dyl predpokladam do 36tt.

• Citovat
  • Upravit
3618
6.11.13 10:24

@smultul no já zase považuji období od 0-6 měsíců za šílené, protože jsem měla problémy s kojením, ještě dvě mimča, rodina daleko, jen manžel, ale ten je opravdu úžasný..no a kolem 3-4 měsíce kdy bylo hooodně těžký, to jsem sama nemohla jezdit s kočárem, to byli ječáky…šílené :zed: :zed: brrr, naučila jsem se, že se pořád něco mění, no zrovna když jsem si četla tvůj příspěvek, tak Ondra ležel na zemi, na něm Marek a otvíral šuplík :mrgreen:,oni jsou teda v tím přelézáním v pohodě, nevadí jim to, řvou jen při píchání do očí :P, jinak do nosu a uší zvládnou pokud nejsou ospalí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
6.11.13 16:11

Tak Lenka Lukas rusime muj svagr maji Lukase 3 roky a Lenku jmena sme nikomu nerekli a vymstilo se nam to chtela sem Katerinu a Ondreje ale sou az na konci listopadu vybrali sme Karolinu a Jana Honzik a Kaja se mi vazne libi

• Citovat
  • Upravit
760
6.11.13 17:34

@Micka13 koukam, ze zmeny jak na fronte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
6.11.13 19:50

Snad posledni at sou uz venku nebo se z tech jmen zblaznim

• Citovat
  • Upravit
760
7.11.13 08:33

@Micka13 Jen si je tam jeste chvilku nech. At jsou pekne dopeceni :D Tak si ty jmena uz vypis do tech formularu a pak uz to prepisovat preci nebudes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.11.13 08:36

Holky ja porad zasnu jak jsme my matky dokonale :mrgreen: Ne, vazne…vcera v noci mi jeden raubir zacal zvracet a ja hned vystartovala z loznice za nim. Vsechno umyla, prevlikla, trochu vyprala…byly 2 rano. A kdyz jsem se vratila do postele tak se me chlap ptal co se deje. Tak jsem mu to vylicila a on se pta…a tys to slysela ze zvraci? Mame pokoje pres chodbu, ale otevreny dvere. no jasne ze slysela. Sebemensi odliseni od spanku me budi. A to vsechny mamy…to chlapi nepochopi. Tak co? Mate to taky tak ne? No tak jsme proste dokonale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 14:16

@hupalka ja slysim i kddyz ma otevreny oci nebo kdyz nem dudak tak mlaska a kdyz ne tak nic kluci spej s nama ale malou slysin i kdyz se prevali

• Citovat
  • Upravit
Micka13
7.11.13 18:55

@hupalka to je jasne ja myslela at uz sem tak v 36-38tt. Aby byly venku

• Citovat
  • Upravit
Micka13
7.11.13 18:56

@hupalka take slysim kazdou hloupost vzbudim se jen kdyz malej kasle

• Citovat
  • Upravit
497
7.11.13 19:59

Taky slyším i prd :lol: To už asi mají ženský daný. I když mám kámošku, která se nevzbudí. Když spí, tak spí :mrgreen: Někdy jí to závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
7.11.13 20:36

@smultul taky jim to nekdy zavidim se maji ze je nic nevzbudi ale zase si deti ohlidame tim lio pro nas

• Citovat
  • Upravit
908
8.11.13 14:47

Holky, tak já jsem asi chlap :-), neslyším nic. Nemám ani sny, ty jsem mívalal před lety, když jsem si mohla přispat. Teď večer umřu, ráno se křísím.
Manžel má naštěsí lehké spaní, tak v noci dělá maminku on. Děti mají zavřené dveře od pokojíčku, aby se vůbec vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
8.11.13 14:54

@cecillka to mas vyhodu my se s manzelem starame o kluky najednou uz stejne papaji

• Citovat
  • Upravit
908
8.11.13 14:55

Jinak holky hlásím, traktůrek je už doma. Jak, jsme ho tu pěkně probraly, vyhodnotila jsem, že šlapací si nechám, až bude větší. Koupili jsme, velký, jako ten malý kočárek, má nějakou radlici vpředu. A mám radost, že i stál +/- stejně. Pak jsme koupili 2× mašinku Tomáše, loni jsem jim koupila v TCM dřevěné pexeso a schovala, ještě ty dětské tablety a asi konec. Pak možná ještě nějaké punčocháče, co si oba tak přejí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová