Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
15.11.13 14:08

@MINKA22
Tak tatínek rozmazluje? Že jsou malinký?! No počkej za rok, za dva, aby Vám nepřerostli přes hlavu :think:. Takhle rozmazloval a rozmazluje můj švagr a neteř je tedy na facáka, kolikrát jen zírám a to jí je jen 4,5.
Spací vaky jsou super! :palec: Taky jsme je dlouho měli, protože peřina nehrozila :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.11.13 14:17

@hupalka
No jo, je to paličák! :roll: Ovšem na paní učitelku si netroufne, opravdu je jen chválí. Dokonce si po sobě ve školce uklízejí hračky! 8o To doma nehrozí.

Ráno už je to od včerejška úplně v pohodě, dostanu pusu, můžu si popovídat s paní učitelkou, odchází a za mnou žádný řev. Uvidíme co po neděli.

Teď už můžu konstatovat, že dvojky jsou pro školku ideální :palec:. Prý si spolu hodně hrají, když Fílovi na chvíli zmizí Verča z očí, hned se po ní ptá. Na procházku chodí spolu za ruku (to nikdy nehrozilo), sice by měli chodit s někým starším, ale paní učitelka je nechává. Na mě se prý, na rozdíl od jiných dětí, za celý den ani nezeptají. I si spolu teď jinak doma hrají. Jo a ráno jim paní učitelka na chvíli pustí krtečka na PC :palec:. Musím říct, že se mi tady ten přístup hodně líbí a jsem zrovna za tuhle učitelku moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.11.13 14:19

@smultul
Jojo, koupila jsem si vestu na ven sportovní a dva svetříky :oops: :mrgreen:.
Taky se Ti stává, že vidíš na ostatních něco moc pěkného, ale v obchodě na to nenatrefíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.11.13 14:21

@Micka13
A víš, že do porodnice musíš mít dvě kombinace! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já to třeba netušila :oops:, tak jsem jim tam nadiktovala další dvě jména, co mě zrovna napadla :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
15.11.13 14:39

@stray a nevis proc? a bych rekla co si vyberem a rekla bych Gertruda a Vincent :-D jinak mame holku uz napsanou v papirech bude to Pavla a kluk budto Filip nebo Vojta

• Citovat
  • Upravit
654
15.11.13 14:42

@Micka13
Kdyby to náhodou byli dva kluci, nebo dvě holky :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.11.13 15:38

@Micka13 Jan a Ema, je moc pěkné. Někde jsem četla, že mají mít stejně dlouhé jméno, že jsou schopní si závidět i míň písmenek. Ale hlavně, vždycky když tu ječím, tak ráda, že mě neprošla Rozárka s Vojtíškem. To, než bych tu ze sebe afektu vyječela, tak bych u toho asi omdlela :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.11.13 15:44

Holky, nenapadlo Vás někdy, jen tak na chvíli, že by bývaly byly dobrý jména, co jsou stejně v kalendáři. Jak mám těch dětí tolik a furt chystám nějakou oslavu, tak jsem si jednou říkala, že jsem měla dát Adam-Eva, Linda-Samuel. Myslím kombinaci, co má svátek ve stejný den. I kupuju v každý svátek dárky pro oba. Taky kupujete, nebo to ten druhý zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
15.11.13 18:14

@cecillka prave ale zase se nam nejake jmeno nelibilo tak jim budu tak do 6 let kazdymu takze budou mit svatek 2 do roka

• Citovat
  • Upravit
Micka13
15.11.13 18:18

@cecillka tak bys rvala Vojto a Rózo :-D

• Citovat
  • Upravit
760
15.11.13 19:22
@Micka13 píše:
@stray a nevis proc? a bych rekla co si vyberem a rekla bych Gertruda a Vincent :-D jinak mame holku uz napsanou v papirech bude to Pavla a kluk budto Filip nebo Vojta

Vcera to byl jeste Marek ne? :mrgreen: Ja uz z tebe nemuzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
15.11.13 19:24
@cecillka píše:
Holky, nenapadlo Vás někdy, jen tak na chvíli, že by bývaly byly dobrý jména, co jsou stejně v kalendáři. Jak mám těch dětí tolik a furt chystám nějakou oslavu, tak jsem si jednou říkala, že jsem měla dát Adam-Eva, Linda-Samuel. Myslím kombinaci, co má svátek ve stejný den. I kupuju v každý svátek dárky pro oba. Taky kupujete, nebo to ten druhý zvládá?

jojo taky to tak mame…kupujem i tomu druhymu. Nastesti je jeden po tatovi, tak slavi spolu a nejstarsi david je po vanocich tak to s oslavou taky nejak nehrotime…jidla porad dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
15.11.13 19:48

@hupalka jo byl ale uz mame v papirech napsano Pavla a Filip uz nemenime je to tutovka takze Pája a Fíla Novákovi a je to

• Citovat
  • Upravit
654
15.11.13 20:19

@cecillka
My jsme zatím svátky neslavili :oops: 8). Svátkům ještě nerozumí, tak to nehrotíme.
Jednou jsem četla článek od takové příjemné maminky s dvojčaty a ta to vymyslela jinak. Nekupuje dárek oběma, ale ten, kdo svátek nemá, pomáhá mamince s vybíráním dárku pro oslavence a je to jejich tajemství. A naopak. To se mi líbilo a možná bych to taky zavedla, až z toho budou mít rozum ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.11.13 20:23

@cecillka
A jak na ně řveš teď? :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová