Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
19.11.13 19:29

@matka3deti jo je to mozny…a k doktorce s tim nemusis…ja taky nebyla…jen jsem ji to pri dalsi navsteve nahlasila. jen rekla hm a jelo se dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.11.13 21:22

Holky, jak dlouho dětem ta nemoc ruka, noha, pusa trvá? Bára byla osypaná už ve čtvrtek, ale to jsem se myslela, že nějaká alergie, puchýřky a aft od soboty v noci. Už nějak nemůžu. Mišák měl jen pár puchýřků na šlapkách a kolínkách, už mu to v podstatě mizí. Bára kromě dlaní už je taky výrazně lepší, jen ten aft. jak dlouho jí ten ha-zl bude ještě trápit? Dneska nechtěla jíst, přitom doteď to docela zvládala, tedy jen se svými oblíbenými jídly, ale jedla, dneska tedy nic moc. Bojím se, aby se mi v noci nevzbudila hlady a protože mlíko zásadně nepije, budu jí asi krmit jogurtem, či co?
Nemocem zdar :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
19.11.13 21:36

Tak holky mame šestou nemoc mala mela horecky kolem 40 zacala polehavat a krupicka na brisku, zadech a nozkach manzel sel ke svemu obvodakovi a mel s sebou malou ze se stavi na pohotovosti a obvodak malou prohledl a rikal ze je to sesta nemoc mame davat nurofen nebo panadol a čípky nemocem zdar ;-

• Citovat
  • Upravit
6374
19.11.13 23:26

Ahoj Maminky,
opět se omlouvám, že tu nejsem, marůdkům brzké uzdravení a všema nemocema a možná ještě víc, jsme si prošly, my už měly pátou nemoc, neštovice, olezlou pusinu aftama, rotaviry zvracení - Ella zkončila týden na kapačkách v roce, zápal plic, astma, exem, brýlky jsme nosily, pak tu nemoc samá ruka samá noha nebo jak se to jmenuje, a pak různé virózy, takže vím, co prožíváte. Všem pohlazení. :* :* :* Určitě jsem nevyjmenovala vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.11.13 09:39

@Andris nazdárek, vy jste tedy fakt měli snad všechno! Třeba jste si to už odbyli,
a nastávají zdravé roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.11.13 09:43

Čau holky, tak už ten vir dorazil i k nám. Nejmladší a prostřední holčička, to odnesly. Prostřední měla ráno 39,8 :-(, jsem zvědavá kolik bude mít odpoledne..
Prťavka už je dcela dobrá. Jen s hrůzou čekám, na koho dalšího se to rozšíří. Vzhledem k tomu kolik členů, čítá naše rodina, mohla by nám tu vypuknout epidemie :-).
Všem nám tady ve spolek, přeji hodně zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
20.11.13 13:51

Holky, to je hrozné co čtu,.to byli děti nemocné od mala nebo je to tím, jak chodí do kolektivu, docela nás to děsí…tolik nemocných, držte se :mavam: ať jsou děti co nejdříve zdravé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.11.13 14:11

Všem přeji hodně síly!!! :hug:
My ve školce paráda, už od pondělka žádné scény, jen u nosu pořád nudle, kterou si utírají do rukávu! :pocitac: To asi odkoukali taky ve školce.
Paní učitelka je strašně chválí, jak krásně jí, oblékají se a svlékají, uklízejí po sobě hračky,… 8o 8o 8o 8o Toho jsem se tedy doma ještě nedočkala a naopak teď doma ještě více zlobí, no ale ty 3 - 4 hodiny klidu mi za to stojí :oops: :mrgreen:.
Akorát ve třídě má holčička - naše kamarádka, u které jsme byli v sobotu na návštěvě, spalničky! Tak čekám, kdy to u nás taky propukne :?.
Tak se držte a nemoci ať jsou brzy pryč! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
21.11.13 18:34

@stray mne malej od pondeli sel po nemoci do skolky od zari tam byl pouze 5 krat ted uz je snad OK pry krasne spinka, papa a uklizi po sobe hracky :-O :-O to čumim jak puk normalne neuklizi tak nemocem zdar!!

• Citovat
  • Upravit
908
26.11.13 00:01

@Micka13 jak jsi na tom? Doufám, že stále držíš pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
26.11.13 06:19

@cecillka jojo držím akorat bych se nejradeji kutalalela to je hrozne ten bachor tak dnes jedu na UTZ a uvidime a Tobík už choddí 2 tyden do školky tak uz snad uz to bude OK.

• Citovat
  • Upravit
908
27.11.13 15:07

@Micka13 co miminka? jak vyrostla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.11.13 22:50

Také se hlásím do skupinky dvojnásob obdarovaných. Mám akční holky 1 rok a 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
28.11.13 06:05

@cecillka no jsem 35+6tt. a chodím každý týden ale počítala jsem za měsíc že váha o 600g víc mají 1678-1680 g a velcí jsou asi 33-34 cm velcí a vypadá že zítra rodit nebudu nic necítím tak super budou dopečení

• Citovat
  • Upravit
33
30.11.13 12:57

Zdravím všechny přítomné. Asi není zvykem že sem píše muž, ale mi už maminku bohužel nemáme. Tak se chci taky jen přidat že i já mám krásné dvouleté dvouvaječné dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová