Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matka3deti jo je to mozny…a k doktorce s tim nemusis…ja taky nebyla…jen jsem ji to pri dalsi navsteve nahlasila. jen rekla hm a jelo se dal ![]()
Holky, jak dlouho dětem ta nemoc ruka, noha, pusa trvá? Bára byla osypaná už ve čtvrtek, ale to jsem se myslela, že nějaká alergie, puchýřky a aft od soboty v noci. Už nějak nemůžu. Mišák měl jen pár puchýřků na šlapkách a kolínkách, už mu to v podstatě mizí. Bára kromě dlaní už je taky výrazně lepší, jen ten aft. jak dlouho jí ten ha-zl bude ještě trápit? Dneska nechtěla jíst, přitom doteď to docela zvládala, tedy jen se svými oblíbenými jídly, ale jedla, dneska tedy nic moc. Bojím se, aby se mi v noci nevzbudila hlady a protože mlíko zásadně nepije, budu jí asi krmit jogurtem, či co?
Nemocem zdar ![]()
Tak holky mame šestou nemoc mala mela horecky kolem 40 zacala polehavat a krupicka na brisku, zadech a nozkach manzel sel ke svemu obvodakovi a mel s sebou malou ze se stavi na pohotovosti a obvodak malou prohledl a rikal ze je to sesta nemoc mame davat nurofen nebo panadol a čípky nemocem zdar ;-
Ahoj Maminky,
opět se omlouvám, že tu nejsem, marůdkům brzké uzdravení a všema nemocema a možná ještě víc, jsme si prošly, my už měly pátou nemoc, neštovice, olezlou pusinu aftama, rotaviry zvracení - Ella zkončila týden na kapačkách v roce, zápal plic, astma, exem, brýlky jsme nosily, pak tu nemoc samá ruka samá noha nebo jak se to jmenuje, a pak různé virózy, takže vím, co prožíváte. Všem pohlazení.
Určitě jsem nevyjmenovala vše.
@Andris nazdárek, vy jste tedy fakt měli snad všechno! Třeba jste si to už odbyli,
a nastávají zdravé roky..
Čau holky, tak už ten vir dorazil i k nám. Nejmladší a prostřední holčička, to odnesly. Prostřední měla ráno 39,8
, jsem zvědavá kolik bude mít odpoledne..
Prťavka už je dcela dobrá. Jen s hrůzou čekám, na koho dalšího se to rozšíří. Vzhledem k tomu kolik členů, čítá naše rodina, mohla by nám tu vypuknout epidemie
.
Všem nám tady ve spolek, přeji hodně zdraví!
Holky, to je hrozné co čtu,.to byli děti nemocné od mala nebo je to tím, jak chodí do kolektivu, docela nás to děsí…tolik nemocných, držte se
ať jsou děti co nejdříve zdravé ![]()
Všem přeji hodně síly!!! ![]()
My ve školce paráda, už od pondělka žádné scény, jen u nosu pořád nudle, kterou si utírají do rukávu!
To asi odkoukali taky ve školce.
Paní učitelka je strašně chválí, jak krásně jí, oblékají se a svlékají, uklízejí po sobě hračky,…
Toho jsem se tedy doma ještě nedočkala a naopak teď doma ještě více zlobí, no ale ty 3 - 4 hodiny klidu mi za to stojí
.
Akorát ve třídě má holčička - naše kamarádka, u které jsme byli v sobotu na návštěvě, spalničky! Tak čekám, kdy to u nás taky propukne
.
Tak se držte a nemoci ať jsou brzy pryč!
![]()
@stray mne malej od pondeli sel po nemoci do skolky od zari tam byl pouze 5 krat ted uz je snad OK pry krasne spinka, papa a uklizi po sobe hracky
to čumim jak puk normalne neuklizi tak nemocem zdar!!
@cecillka jojo držím akorat bych se nejradeji kutalalela to je hrozne ten bachor tak dnes jedu na UTZ a uvidime a Tobík už choddí 2 tyden do školky tak uz snad uz to bude OK.
Také se hlásím do skupinky dvojnásob obdarovaných. Mám akční holky 1 rok a 4 měsíce.
@cecillka no jsem 35+6tt. a chodím každý týden ale počítala jsem za měsíc že váha o 600g víc mají 1678-1680 g a velcí jsou asi 33-34 cm velcí a vypadá že zítra rodit nebudu nic necítím tak super budou dopečení
Zdravím všechny přítomné. Asi není zvykem že sem píše muž, ale mi už maminku bohužel nemáme. Tak se chci taky jen přidat že i já mám krásné dvouleté dvouvaječné dvojčátka.