Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišanda Ž ano byl ale umrtvili mi jen spodek a ja nic necitila pak kdyz je v inkubatoru odvazeli tak mi je ukazali krasni porad sem takova oblbla sotva chodim ald bude to OK akorat nebudu na stedry den s myma detima no jen s prckama snad to nejak prezijou
@Micka13 jasně,měla jsem to jako ty
,kluci teda jen ve vyhřívaných postýlkách, byla jsem s nimi 12 dní v nemocnici, neboj to uteče
a já jsem teda byla fakt jeden den mimo, jsi dobrá, že píšeš ![]()
NO to jo tady se mnou jen chrapou nuda uz jsem 21 h po zakroku tak nuda ![]()
@Micka13 jj to jsou i hormony, to jsem pak měla asi 4 tydny a pak jsem padala na ústa ![]()
@Micka13 Gratuluju! Takže Gertrudička se nekonala
To jsou droboučcí na ten týden, ale oni to doženou!!! Štědrý den si uděláte, až budete pohromadě, na datu nezáleží. A do Vánoc jsou 3 týdny, co ty víš, můžete být doma. Mé děti 32+3 šly domů po 5 týdnech. Tak je hezky vykrm
Přeju jen a jen hodně zdraví pro všechny.
@hupalka O nemocech mi nemluv. Zaplatili jsme 2 kurzy plavání a vyšla nám jedna hodina na jednoho 480 Kč!
Pro mě jsou nejhorší noci, kéž by někdy spaly. Ale jak mají rýmu nebo kašel, je to v haji. No znáte to.
@Mišanda Ž.. My máme děti po IVF. Chtěla jsem druhé a nešlo to. Dokonce jsme postavili barák s 2 pokojíčky pro děti, tak že holt to bude mít Tomík jako hernu. A pak z nativu, kdy se mi samy udělala 2 vajíčka a obě byla zralá a obě se chytla tu jsou dvojky a já vymýšlím, jak kluky nacpem do jednoho pokoje, anebo jestli my půjdem do obýváku
Ale jsem šťastná, vždycky jsem chtěla víc dětí, a pak když to vypadalo, že možná nebudou, to nebylo hezký období. Měli jsme i zažádáno o adopci ![]()
@cecillka Hračky po starším normálně balím a dávám mladšímu. Takový ty větší - odrážedlo, kolo. I jsme to vysvětlili staršímu a prošlo to.
Houpací mašinku naše děti milujou a já nenávidím, protože v jednom ji nestíhám uhlídat a jednou mi z ní Barča spadla na hlavu.Tak se jí snažím vyhnout, což u dvojek mi projde, ale když je u toho i ten starší… ![]()
@smultul no život je opravdu barevný, my je máme nečekaně přirozeně
, bydleli jsme v 1+1,když mi doktor řekl, že čekáme dvojčata, tak mi prolétlo hlavou náš byt, že budou dva, moje záda…no a nakonec se vše vyřešilo a 2 pokoje pro 3 děti jsou luxus
,těhotenství bylo taky moc hlídané a já moc informovaná
![]()
@Micka13 Moc ti gratuluju!!! Vydržela jsi to téměř do konce, to je paráda! A proč si myslíš, že tam budete přes Vánoce? Já myslela, že když jsou takhle dost dopečený, tak by jste mohli jít za chvíli. Jestli můžu radit, tak si na dnešní noc dojdi pro čípky. Na třetí stahování dělohy a po dvojčatech docela nerada vzpomínám.
@cecillka
Tohle jsou ty tvrdé jednostranné, ale na Mallu mají všechny typy. Tak jim zkus napsat, určitě Ti poradí
.
Tak o té cibuli jsem nikdy neslyšela
, ale je to dobrý nápad.
Zrovna jsme říkali s manželem, jak to letí, loni čertům odevzdávali dudlíky, co měli na spaní. Letos půjdou (tedy hlavně Fíla) asi do pytle
.
@Micka13
Taky velká gratulace!!! ![]()
Třeba Vánoce stihnete. U nás se pouští, když mají 2kg, umí jíst a udrží teplotu, tak uvidíš. A tu nudu si užívej, za chvíli opravdu nebude!!! ![]()
Ahoj zdravim vas z porodky dnes v 00:01 se narodil Fila a v 00:02 Paja byla jsem 36+5 a Fila:42cm a 1690g Paja:41cm a 1688g jsou nadherni milacci moje