Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
12.12.13 22:17

@Micka13 Jsou tak úžasní, závidím, Tak strašně rychle uteče čas a je po miminku a běhají tu čertíci.

Holky, já se asi zblázním, zase jsme nemocní. Nejdřív v sobotu nejstarší večer teplota, pak Mišák v pondělí a Bára se přidala dneska ráno. Nevysypali se, rýmu nemají, jen jim prostě není dobře. K doktorce jsem zatím nešla, každý měl teplotu tak 2-3 dny, jen u ní vždycky něco dalšího chytneme. Teď ale váhám, jestli bych zítra neměla zaskočit, když se to tu točí už týden, pak si ale říkám, že budu zas vypadat jak hysterka. Děti 37 a já v ordinaci. Tyhle nemoci já prostě nezvládám, vždycky se celá rozklepu a nervím.

Já mám ha Vánoce taky připraveno, dárky jsem zvyklá kupovat od léta, abychom vyšli z penězi, balila jsem průběžně, když byl Tomík ve školce, aby to neviděl a uklidila jsem si taky. Když jsem s nima věčně doma, tak najdu i čas. Zítra se mi sem nacpe tchýně, snažila jsem se jí vysvětlit, že nechci, že tu jsou 3 roznrzelý děti, nepořádek a já prostě chci mít svůj klid, ale že prý si nemám dělat starosti, ona je zvyklá. Holky, já ně ní začínám být tak alergická. 5 let jí ani nedošlo, že má nějaký vnouče, má svoje aktivity, budiž, ale ať nevykládá, jak hlídá. S dvojkama jezdila slovy třikrát. No, už se mi zase pění krev. Tak se mějte, napište mi, že byste k doktorce taky nešly, ať zítra nemusím a Nemocem zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
12.12.13 22:26

@smultul když mají jen zvýšenou teplotu a nic k tomu, tak fakt nikam nechoď. Může to být fakt jen nějaká lehčí virozka, tak zbytečně lovit bacily v čekárně ;).
Zkoušela jsi dětem dávat Imunoglukan? Co jim to dávám, tak jsou docela v pohodě, tak to třeba zkus ;).
A tchýně jsou přeci od toho, aby rozčilovaly své snachy, ne? :mrgreen: I když pravda, zrovna já nemůžu proti té své říct jediné špatné slovo, protože je prostě naprosto skvělá (říkala jsem jí, že by ji měli naklonovat do každé domácnosti :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.12.13 22:35

@333Katynka Dík, to jsem chtěla slyšet :-)
Já má tchýni taky dobrou, jen to prostě není babička. Ona zítra přijde, nic nepřinese, třeba buchtu nebo tak, já jí uvařím kafe, dám něco sladkýho, dneska jsem pekla cukroví, tak bude říkat, jak ona nepeče, možná zůstane na oběd. Mně to normálně nevadí, ale prostě se mi to špatně vysvětluje. Popovídám si s ní, ale budu prostě skákat kolem 3 marodů a ještě kolem ní. Mně vadí ty řeči, který se ke mně donesou, jak hlídá, jak já nechci děti půjčovat. Starší k ní občas nechce jít v pátek spát, nudí se u nich a tchán je takovej samorost. Oni mají problém, ale nevidí to, špatná jsem já, nedovolím dítěti, aby se ode mě odpoutalo. No, to sem nepatří, jsme prostě unavená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
12.12.13 23:16

@smultul Nemáš to vůbec jednoduché, taky jsem takhle byla několik měsíců zavřená doma s tou prostřední, je to hrozně ubíjející. A jaké mají další příznaky, kromě té teploty? Mají 37 rovných, nebo máš na mysli, že mají teploty 37 a něco?
Souhlasím s Katynkou, k doktorce bych nechodila, akorát tam něco chytnou.

Na tchýni se vybodni, to je jasný, že špatná musíš být ty, přeci nemůže být špatný její dítě. To by jsme nepřipustily žádná :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
13.12.13 05:52

Díky holky jsou to moji milacci Filípek je teda strašnej dudlíkkátor tam porad rval tak mu ho dali Pájinka uz bude dnes vecer taky venku

• Citovat
  • Upravit
760
13.12.13 08:48
@333Katynka píše:
@cecillka to já mám asi to co ty v létě tak nějak celoročně :mrgreen:. Vždycky poliskám to nejhorší a nějak to nehrotím. Vzhledem k tomu, že za hodinu, co vytřu, jsou všude drobky, sušenky a vylité nějaké pití, tak bych se při větší touze po pořádku musela nutně zbláznit ;). A jestli jsou nebo nejsou uprostřed prosince umytá okna, mě nějak vůbec netankuje (asi jsem nějaká divná, někde patrně rodiče udělali při mé nedůsledné výchově chybu :pankac: ). A stejně je venku skoro pořád tma :think:.

moje rec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.12.13 08:55

@smultul jak jste dnes dopadli? Sla jsi k dr. nebo ne? Mne takhle marodili taky vsichni tri. Ale ne naraz ale hezky po tydnu. Zvysena teplota a nic k tomu…mozna naznak kasle. Ale dobry, tak jsem nikam nesla a zvladli jsme to…jen jsme byli 3 tydny zavreni doma vzdycky kvuli jednomu. Nevim, co to maji za nemoci :nevim:
Na tchyni si stezovat nemuzu…bydli 150 km daleko a jezdi tak jednou za ctvrt roku :mrgreen: Ale jinak je fakt v pohode, ma obchudek s detskym oblecenim, tak klukum vzdycky neco doveze. Hlavne nas zasobuje bundama a cepicema…na to ma uchylku :mrgreen: Ale je fakt, ze to jsou s botama nejvetsi polozky. Ale ja jsem takova kravka, ze je mi vzdycky blby si o neco rict. Vzdycky vola, co potrebujou a ja si skoro nic nereknu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.13 10:43

@Micka13
Velká gratulace, ty jsou krásní! :kytka:
A jaký jsou šikulkové, že jdou tak brzy z inkubátoru!
Jen tak dál! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.13 10:53

@smultul
Zdravím! A přeji pevné nervy!
K doktorovi nechoď, teď toho opravdu strašně řádí. Říkala mi to i doktorka. U nás ve školce v jedné třídě během čtrnácti dnů: zánět spojivek, kašel, střevní chřipka a neštovice. Určitě k tomu přispělo i to divně teplé počasí. Teď je pro změnu u nás inverze, mlha celý den už tři dny.
Tchyně! To by bylo asi na dlouhý román co? :think: Tyhle keci, jak hlídá a pod. já měla s mojí mamkou, moc dobře vím, jak se cítíš, ale zjistila jsem, že si to prostě člověk nesmí připouštět a nechat se tím užírat :hug:.
A co marodi, jak to teď vypadá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.13 10:59

All: Úklid taky nijak moc neřeším, okna jsem postupně umyla, když bylo tepleji ;). Když jsou děti ve školce, stíhám trochu víc poklidit, než když byli doma.
Cukroví nepeču, dostávám od kamarádky cukrářky, sama sladké moc nemusím, manža by ho neměl a děti si tak zobnou. Jak budou starší a bude je to bavit, tak začnu péct :mrgreen:.
Dárky balím na poslední chvíli :oops:.
Stromeček shání manžel od kamaráda z lesa.
Vánočku peču nám, našim i tchýni.
@cecillka co Ti na kynutém nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
13.12.13 12:54

@stray diky ano rikali ze jsou sikovni a Tobik je pry zase marod horecky, prujem a zvraceni dr. Rikala ze to je jen nejaka strevni chripka

• Citovat
  • Upravit
Micka13
13.12.13 12:58

A dnes se na nas jede podivat babicka maleho uz mi dali na pokoj akorat je zavisl na dudaku jinak řve nevadi takze nakojit a dudlik ale mleka uz moc nemam rikali kdyz moc nepijou at odsavam tak nez sio Filda vypil z kahve ubehla snad hodina pak usnul

• Citovat
  • Upravit
654
13.12.13 14:09

@Micka13
Tak to je fain, že je Fíla u Tebe. A nemůžeš odsávat a dávat si mléko do mrazáku? U nás to tak holky dělaly, když mléko měli a tím si ho i udržely.
My s kamarádkou lítaly na střídačku do lékárny a vyzkoušely snad všechny možné dudlíky a savičky :nevim:. U nás nakonec uspěl MUM. Savička je placatá a nejlépe jim to z ní šlo. Ale ze začátku taky strašně dlouho pili.
Tak se drž! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
13.12.13 14:34

@stray no mi mame NUK a je fajn do mrazau budu davat a diky uz je to pohoda

• Citovat
  • Upravit
Micka13
13.12.13 18:56

Tak Pája je oblečená zítra jde ven a pokud vše klapne 20 by jsme měli být doma

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová