Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Berísek
15.12.13 11:31

@cecillka ja usinam dlouho a vstavam na obed :-D

• Citovat
  • Upravit
matka3deti
15.12.13 11:37

@Micka13 gratuluji a diky ze posles pozvanku holky omlouvam se ze sem nechodim ja mam 14 dnu nemocne deti 5 dnu jsme byly hospitalizovani s klukama neli 39,6 v pondeli a okamzite jsme jeli na pohotovost a nechali si nas tam pak Lukasek blinkal a Matyasek mel prujem sice to byla nejaka chripka ale byla jsem rada ze si je tam pohlidali

• Citovat
  • Upravit
matka3deti
15.12.13 11:40

A Klarka je uz zdrava musim zaklepat ťuk ťuk ťuk kdyz nam vytrhli mandle tak od te doby max. Rýma a kašel prikladam foto Lukáška

• Citovat
  • Upravit
Micka13
15.12.13 11:45

@cecillka diky @MINKA22 omlouvam se zapomnela jsem na tebe

• Citovat
  • Upravit
3618
15.12.13 17:46

Jj taky budu ráda za uzavřenou skupinu, někdy bych napsala víc, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
15.12.13 17:46

@333Katynka jj až bude uzavřeno pobavíme se víc o PV a okolí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
15.12.13 19:27

@Mišanda Ž taky se těším až jí admin schválí

• Citovat
  • Upravit
654
15.12.13 19:27

Taky už jsem nad uzavřenou skupinou uvažovala, takže na 100% souhlasím :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
15.12.13 19:34

Holky to jsem rada z vsechny souhlasite

• Citovat
  • Upravit
654
15.12.13 19:56

@cecillka
500 ml mléka vlažného
1 x sušené droždí
150 g pískového cukru (může být i trochu víc)
1 kg polohrubé mouky
3 žloutky
160 g másla (rozpuštěné, ale ne horké)
1 lžička soli
hrozinky v rumu
 ořechy

V půlce mléka rozmíchám žloutky. V druhé půlce droždí, lžíci mouky a lžíci cukru, nenechávám kynout. Všechno smíchám dohromady, hodně prohnětu, aby se dělaly jakoby bubliny. Je to dost náročné, když to jde, udělá manžel :jazyk:. Nechám 2 hodiny kynout. Upletu vánočku, propíchnu jí špejlema, aby držela tvar a nechám ještě trochu kynout. Pak jí potřu žloutkem, přikryju alobalem (aby moc rychle nehnědla) a dám do trouby zvolna péct.

Thats all! :mrgreen: Fakt se s tím nepářu a nikdy se nestalo, že by to nevykynulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
15.12.13 20:04

@stray to musím někdy vyzkoušet…nejvyšší čas, abych se to naučila ;).
Nemáš nějaký receptík na jednoduché cukroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.12.13 20:51

@333Katynka
Nepeču, protože toho spoustu dostávám, chystám se na pečení, až budou děti větší a to si pak vezmu recepty od mamky ;). Ale mám pár vyzkoušených receptů na koláčky a fakt rychlou buchtu, ta je snězená okamžitě, tak zkusím dodat recepty :pankac:.

My byli včera na narozkách, já i manžel máme narozky v prosinci. Sešlo se nás cca 25, halalali jsme do tří, tentokrát byli klucí „medový“. Po dlouhé době děti spaly u našich, naprosto vzorní, jen jsem vešla k našim, proměnily se ve vztekliny :pocitac:. Ale hlavně Verunka: rýma a kašel :nevim:. Tak uvidím zítra, jak to bude se školkou, byla bych dost ráda za poslední 4 dny, než budou prázdniny :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
16.12.13 06:15

Ahoj holky tak kluci OK ale naše malá je v nemocnici v sobotu měla teplotu 37,6 říkám dám jí pandol a uvidíme co se stane dál kdyžtak pojedem v něděli na pohotovost v neděli měla průjem a zvracela tak jí chci ustrojit a ona kouká jen do stropu nereáguje tak ihned volám sanitu. Malá dýchala když přijela rychlá ihned jí napíchli a odvezli jí i s manželem (ten je s ní na pokoji) A já přemýšlím jak se jí to mohlo stát když den před tím měla. Jablko, banán a bebe sušenky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1038
16.12.13 08:09

@matka3deti jejda, tak to mě mrzí. To nemusí mít z jídla, spíš chytla nějakého bacoucha ze vzduchu…hodně teď řádí střevní chřipky. Ono u těch mrňat je ta dehydratace rychlá. My jsme hned kupovali v lékárně rehydratační roztok, aby se malému při průjmu doplnily minerály.
Kolik vlastně malá má? Jak nejsou pod příspěvkem metříky, tak se v tom neorientuji ;).
Hlavně ať se brzy uzdraví, už vám řekli, co to chytla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
16.12.13 09:49

@matka3deti držím pěsti, ať je brzo v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová