Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a kde Vás najdu v soukromce, děkuju. ![]()
@MINKA22 To pak trochu chapu
,ale urcite vse zvládneš! Vy jste třetí naplánovali?
CHTĚLI JSME ALE DVOJČATA MĚ VRATILI ZPĚT NA ZEM A JA ŘEKLA ŽE NE NO A TED JE TO TADY
@MINKA22 No takže ty dve čárky byly plánované, pak byt plánované přestali, chránili jste se a stejne to vyšlo?
PRAVĚ ŽE DVOJČATA JSOU IVF DOKTOR MI ŘEKL ŽE NORMALNĚ DĚTI NEBUDU MÍT. JA ALE PO PORODU BRALA ANTIKONCEPCI, ALE PAK JSEM SI ŘEKLA ŽE NA CO BUDU LADOVAT HORMONY KDYŽ NORMALNĚ DĚTI NEMUŽU MÍT A PŘESTALA JSEM BRAT MĚSÍCE UTÍKALI A MENSTRUACE VŽDY NAČAS PRAVIDELNĚ NO ALE LEDNOVÁ NE A MĚLA JSEM STEJNĚ PŘIZNAKY JAKO U DVOJČAT PROSTĚ JSEM POZNALA ŽE JSEM TĚHOTNA NO A TEST MI TO VČERA POTVRDIL. DVĚ ČARKY NEBYLI PLANOVANE JE TO NAHODA ŽE SE TO POVEDLO PŘÍROZENĚ VČERA JSEM PROBREČELA CELOU NOC A BYLA ROZHODNUTA ŽE DAM PRYČ NO ALE POVEDLO SE. SICE JEŠTĚ NEMÁM ŽADNE VYŠETŘENÍ ZA SEBOU TEPRVE 22.1 MĚ ČEKÁ GYNDA UVIDÍME CO TO BUDE NECHAM SI TO ALE BUDE TO ZAHUL POŘÁD SE TO VE MĚ BIJE CHLAP CHCE ALE ON JE OD RÁNA DO VEČERA V PRÁCI A JÁ JSEM NA NĚ SAMA
UŽ TAK SE S DVOJČATY NIKAM NEDOSTANU A JEŠTĚ TŘETÍ, NO U MĚ PŘEVLADÁ HLAVNĚ STRACH JAK ZAČNOU NEVOOLNOSTI A PROBLÉMY JAK SE POSTARÁM O DVOJKY JINAK ASI POHODA.NO BUDE TO KATATROFA
@MINKA22 Čauky,no to čumím teda
Jsem tu dlouho nebyla zase. Jinak je možný že jsme na tom stejně, ale já nemám ani odvahu si udělat test ![]()
Ahoj to mi ani nemluv
tak dělej test at víš
ja tě taky dlouho neviděla co kluci