Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
13.12.13 20:12

No vidíš, jak Vám to pěkně vychází!!! :andel:
Držím pěsti, ať jde všechno podle plánu a máte je doma pěkně pod stromeček :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
13.12.13 20:17

@stray dik bude to parada mit je doma na Vanoce

• Citovat
  • Upravit
760
13.12.13 20:49

@Micka13 kolik uz mrnousi vazi? Divim se, ze malymu dali dudlik…u nas v porodnici o tom nechteli ani slyset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.13 21:07

@hupalka
Nám taky dali dudánky, aby měli klid. Ale nedonošenecký, co jsme následně museli sehnat po internetu. Ještě že nám pomohla moje segra a objednala pro celou chodbu :jazyk:. Normálního dudana by ty naše malé žížalky nedaly :think: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
13.12.13 21:15

@hupalka on tenhle udrzi divili se Filipek ma 2100 g a Paja 2050g rostou jak z vody Filovi dali dudana protoze porad rval a ted je klid

• Citovat
  • Upravit
1038
13.12.13 22:14

@Micka13 to je paráda, jak hezky rostou :palec:. To je pak akorát zabalíte do vánočního papíru a naložíte si je pod stromeček ;).
To bylo super, jak byla první rok mrňata ve vajíčkách přímo na jídelním stole:-)). To už ani není možný, to měly necelé dva měsíce.
Letos už ten stromeček asi totálně rozloží na atomy…a to včetně ozdob :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 22:19

@stray Dádovi taky vzrzli dudana v porodnici, pak i Sofince, ale Sofinku to po měsíci přestalo bavit. Ta pak do roku nedala dudáka do pusy, začala dudat až v roce, když ho začala Dádovi závidět :roll:. Teď nevím, jak jim ho sebrat, dudali by v jednom kuse.
Jak jste to řešili s odebráním dudlíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.12.13 22:40

@Micka13 Pája je parádnice :-). Moc ti přeju, že se na Vánoce dostanete domů, to je paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 22:44

Dudlíky mi zachraňují duševní zdraví, vůbec nevím, jak bych to bez nich dala :-) A to starší dudlík neměl. Akorát, že jeho jsem v noci nosila na rukách, aby chudáček neplakal :lol: a to s těma 2 nějak nejde :P

@Micka13 Jsou krásní a kulařoučcí. Já vím, že to jen tak vypadá. Zrovna dneska jsme si se starším prohlíželi kalendář, co dělám z našich fotek, a smáli se miminům, jak neměli krk. Takoví kuličky to byly. Hezky rosťte - divný slovo, ať jste brzy doma. :-*

Naše děti dostaly taky ty nedonošenecký dudlíky už v inkubátoru. U nás v Plzni je ve fakultce rovnou lékárna se zdravotnickýma potřebama a tam měli všechno - plenky 0, tyhle dudlíky, hnízdečka. Vždycky jsme se s kamarádkou z pokoje domluvily, hlídaly si děti a šly na nákupy. I ta malá procházka stála za to. Byl červenec, sluníčko. Já jsem do nemocnice nastoupila v dubnu, ještě nebyly listy na stromech a domů přišla do léta. :-)

K doktorce jsem nakonec nešla, každý dítě mělo den horečku přes 38, ale na léky reagovaly, pak 37, nic k tomu, tak doufám, že to přežijem bez zásahu odborníků. Máme doktorku skvělou, ale hrozně dlouho se čeká, třeba 3 hodiny a to s těmi 3 je očistec.

Tak zatím. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.12.13 22:45

@stray to by jsi byla hodná! Takže:

• 2× jsem tu vánočku měla štiplavou, neví proč, je možný že by to bylo moc kůry, nebo je to ono překynutí?
  • vždycky po upečení nevypadá jako vánočka, ale jako bochník chleba
  • celý ten proces mě trvá strašně dlouho, neměla jsem to od koho odkoukat, jek se s tím poprat, aby to odsejpalo? co si jak kdy děláš a co do čeho sypeš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 22:51

Nedalo mi to a zavzpomínala jsem. Nejdřív, jak byli po porodu, pak bezkrcí ve cca 3 měsících a nedávno. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:07

@smultul krásné fotečky, to máš taky samé blonďáčky:-))). A jak byli maličcí, to ani není možné ;)
Jo a aby jsi v tom nebyla sama, tak Sofinka dnes taky dostala teplotu přes 38, tak uvidíme, co se z toho vyklube. Přitom dnes byli celý den doma, tak nevím, kde zase co chytila :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 23:10

@333Katynka Děkuju.
Mně přijde, že jsme pořádně nebyli nikde od září. To přeháním, když je starší dobrej, chodíme pro něj do školky, takže tam odtud to asi taháme :-)

My jsme třeba byli poctivě byli doma týden. Měli nemoc ruka, noha, pusa a pak se jim spustila taková rýma, že byli jak průtokový ohřívače. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:11

@cecillka u nás dělá vánojdu babička, jednou jsem byla u toho a řeknu ti, že je to sakra složitý a dlouhý proces :roll:…ale ta mňamka pak stojí za to ;).
Jen se děsím dne, kdy to budu muset začít vytvářet sama…babča už má 88 let a zatím peče pro celou rodinu. Ale už ji to taky zmáhá, není divu, tolik krků na krku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.12.13 23:12

Holky, dneska je to samý krásný miminko! Moc ráda si ty fotky prohlížím.
Mě vždycky u těch pidi miminek ohromuje, že z nich narostou normální divoši.
Když se narodili ti moji a měli 3,3kg, tak mě přišli po té prostředí, která měla 4,480kg jako dvě jednohubky. Když holky vidím ty vaše drobečky, nevím jestli bych je vůbec zvládla zvednout, jste dobré, jak jste je vypiplaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová