Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3618
2.12.13 21:46

@smultul s manželem jsme chtěli 3 děti, ale postupně :P kluci jsou jednovajky - fakt náhoda u nás nikdo nemá dvojčata, jsme zase v rodině exoti :P, ale jsem ráda, že kluci se narodili plánovaně, jsou šikovní a docela zdraví :palec:,chtla jsem další do 3 let, ale jak to tady čtu, tak :nevim:. Ondra začal stoupat a hned brečí, protože se mu to nelíbí, ale stejně to pořád dělá, ale dělali to i když se přetáčeli na bříško, tak snad to přejde. V posledních dnech jsem faaakt unavená, manžel je obrovská podpora, vánoce moc nebudu řešit, budou neoriginální dárky - dáváme si celé velké rodině tzn. 25 lidí :P, velký úklid neřeším, cukroví nějak splácáme s manželem jako minulý rok, kdy jsem těhotná pořád polehávala :P.
@smultul @333Katynka jj nafukovací, tak to necháme na jejich první narozky, máme už i nejmenší odrážedla, ale to je taky dopředu :lol:,těším se na teplo a léto zima je :poblion:
@MINKA22 my jsme se už v některých diskuzích potkaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.12.13 23:42

@stray zrovna tuhle stavebnici, nebo skoro stejnou jsem tento týden vytáhla ze zásob po starších holkách a oba staví, zatím jen dlouhé placky. Dneska jsem u toho načapala Nelinku. Měla jsem radost, myslela jsem, že umí jen lítat po bytě. Nevíš, jsou ty kostky oboustranné a duté a z měkkého plastu, nebo jsou z toho tvrdého a jen jednostranné.
Kdyby to byly ty první, dokoupila bych Seva Block 1, jsou tam ty trojúhelníky na střechy, ty Natálce hrozně chyběly, jen nevím zda to bude kompatabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
3.12.13 10:32

@Mišanda Ž.. s tim stoupanim a naslednym placem jsme taky prosli…uz jsem byla silena, ale asi po tydnu to preslo.
Holky, my jsme porad na hromade. Jeden tyden mel jeden anginu, dalsi tyden ten nejstarsi nejakou zahadnou virozu jen se zvysenou teplotou a dneska zacal mit teploty dalsi (doufam, ze to nebude dalsi angina) :,( Uz z toho vazne nemuzu. Vcera jsme byli po dlouhe dobe venku a ted uz zase hnijem doma. Porad si to predavaji…vypada to ze to bude takhle az do jara :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.12.13 13:55

Ahoj holky jako že budu mít chvílí klid na balení dárku a tak to dopadlo, ale dárky jsou zabalené :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.12.13 14:45

@333Katynka :-D, mě to udělal Adámek, nestíhala jsem ho z té mašinky vyndávat, to je vidět, jak jsou ti chlapi ve skutečnosti stateční, než začnou dělat, že je to jinak :-)
Nelinka totiž zvládá všechno a cpe se i na velký řetízkáč. Ovšem když vytáhnu nůžky na nehty, vyvádí tak, že jí musí dva držet a jeden stříhat.
Naše Natálka byla taky na Chou-chou, mám schované tři, jak každý rok přidali novou funkci, hned psala Ježíškovi. A kompletní výbavu. Včetně dvou kočárků Baby Born (normální+dvojčatový), skříně, atd. Jestli se to nezmění, a Nelinka bude stále na mašinky, nebo jak nejstarší na Barbie, nevím co s tím budu dělat. Mám plnou půdu hraček a nevím co dětem koupit, je mi nějak blbý jim zabalit, něco co už jsem jednou dala. Jak to děláš? Dáváš jim hraný hračky jen tak, nebo k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.12.13 14:47

@MINKA22 jj, šikovný dětičky, obzvlášť holčička se pěkně zřídila! Ta to musela jíst i čelem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.12.13 14:52

Holky, kdo víte, jak to je? Čert nosí uhlí dětem za zlobení, cibuli za ubrečenost a ukňouranost (tu jsem dostávala pravidelně), víte že by nosil, ještě něco takového? Mám pocit, že jo, ale marně vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
3.12.13 19:55

@MINKA22 Tak tohle bych nevydychala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
3.12.13 19:57

@cecillka u nas nosil jen uhli a brambory pro zlobivce, ale letos prej jak to vsechno podrazilo, tak bude davat rovnou pres drzku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.12.13 20:24

@hupalka no,jó! brambory, dík moc! na ty jsem úplně zapomněla! a uhlí a brambory jsou za to samý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
3.12.13 20:27

@cecillka no za to samy…za zlobeni…cibule se u nas nedavala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.12.13 22:45

@MINKA22 krááása, u nás by to bylo přesně naopak:-)) ;)
A to jsi dobrá, že už balíš, já nezačla skoro ještě ani nekupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.12.13 22:50

@cecillka u nás je to s nehtíkama to samé v bledě modrém :zed: a nohy jsou ještě horší než ruce :roll:.
A ještě vyšší level je mytí vlasů :zed: :zed:, ještě že nebydlíme v paneláku, protože by na nás sousedi zavolali sociálku :think:.

Hračky po Nelince jim dávám jen tak, prostě postupně, jak mi příjdou pod ruku ;). Bez krabic by se to stejně blbě balilo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.12.13 17:46
@hupalka píše:
@Dědulinek Vitej mezi nami, chlap nam tady vubec neuskodi…aspon budem mit i chlapskej nazor na nektery problemy. Je mi lito, ze uz nemate maminku…musi to byt pro vas hodne tezke. Co mas? Parecek, holky nebo kluky?

ahoj…no těžké to opravdu je, ale děti mi hodně pomáhají. Ti starší se starají o mladší a já sem jim za to opravdu vděčný. Mám dva kluky dvouvaječné. Jsou to pěkní rošťáci, kdo to nezažil to nepochopí. Dají pěkně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.12.13 17:50
@Micka13 píše:
@Dědulinek vítej a souhlasim aspon budeme mit i mužské názory a je mi líto že jste bez maminky hodně štěstí jak se s tím vyrivnávají děti? Jezisi strata manzelky a dve deti k tomu chudaci

Maminka odešla nečekaně a rychle. Neustála porod dvojčat. Děti to zvládají celkem bravůrně. Díky tomu že mám dvojčata a u toho i pracuji tak se musí zapojit a pomáhat, ale vše sem jim vysvětlil a dělají to rádi. Vždy jsem chtěl s manželkou hodně dětí ale nikdy mě nenapadlo že zůstanu s pěti dětmi úplně sám. Ale to neznamená že si stěžuju. Miluju své děti a nikdy bych je nedal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová