Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matka3deti pockej den dva a jestli nebudou zadne jine priznaky, tak je to jen nejaka viroza. Ja uz taky s kazdou teplotou nelitam k doktorce…stjenak mi neda nic jinyho nez radu…srazet teplotu nurofenem
Drzte se, snad to nebude nic vaznyho. Jo a na tu sestou nemoc ctejne neic neni nez ten nurofen na teplotu.
@stray ma 38.2 ona se objevuje i vyrazka? a sakra je ta nemoc nakažlivá? ja jen slysela ze j uplne normalni akorat ma teplotu a nepolehava lita ja dabel snad to nechyti kluci
Holky, to jsou teda děsné nemoci, kluci byli jednou nemocní a od noci mají potřetí rýmu, snad se toho brzo zbaví a bez návštěvy doktorky, chytli to od synovce. Tak ať je všem dětem brzo dobře ![]()
@matka3deti Šestá nemoc: teploty až 40°C (u nás nejvíc 38,5°C) a asi do tří dnů vyrážka, taková krupička po bříšku, zádech, mohou být i ruce, nesvědí. Nakažlivé to fakt je
, ale léčí se jen ta teplota Nurofenem.
Držte se!
@hupalka
Jo hnisavá angína, to je taky něco!
. Fíla jí jednou měl a nikdo to od něj nechytil. Asi taky záleží, v jaké kondici tělo je.
@stray
Tak to je špatny protoze se bojim aby to nychytili kluci tak to musim dat bacha
Holky mala ma 39.8 chudinka moje ale nic ji jako neni je uplne normalni akorat méně papká ale bumbá uplne silene to je dobre aspon ze pije na noc jí dám čípek
Holky mala ma 39.8 chudinka moje ale nic ji jako neni je uplne normalni akorat méně papká ale bumbá uplne silene to je dobre aspon ze pije na noc jí dám čípek
@Mišanda Ž kolik je klukum ze meli jen rymu diky a dal preji aby se vam nemoci vyhybaly velkym obloukem
PS: omlouvam se za pravopis
@matka3deti nakazlive to je, ale u nas to mel jen jeden a druhej to nechytil, tak se zatim neboj. Holky ja to rano zakrikla…v poledne mel 39,1
Nastesti nurofen zabral a ted vecer bez teploty
Jsem z toho uz magor. Snad zitra bude zase lip.
@matka3deti kluci mají 9,5 měsíce, jednou měl Ondra antibiotika, Marek to bez nch zvládl, ale myslím, že byli i Ondry zbytečné, byli jsme u zástupu naší doktorky
,pak jsme to zhodnotily spolu, že nemusely být, ale byla to jejich první nemoc, jinak já jsem byla už v 6 týdnech v nemocnici a táhlo se to se mnou snad do konce školy, tak se mamka bála, aby kluci nebyli po mě
![]()
@hupalka uvidime a az bude mit mala vyrazku (doufam ze ne velkou treba nebude ani sesta neemoc) mam jit k doktorce nebo to nema cenu ja bych sla ale zhodnotim vas nazor
@matka3deti
Já jsem nebyla, protože vím, že Ti na to nic nedají. Pokud to tedy bude šestá nemoc. Naše děti při ní taky byly celkem živější ![]()
@stray tak dobry zatim se nikam hnat a uvidi se je to jeden den a na brissku a rucickach ma krupicku tak mame šestou nemoc nebo to neni mozne aby to mela takhle brzy?