Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matka3deti jak to čtu, tak z toho na mě jde úzko! Mám na zavodňování dětí, blbý vzpomínky, možná proto, že chodíme stále na stejné pracoviště.
Máš už zprávy, jak jí je dneska? Apatická byla z dehydratace?
U nás je také jedno dvojče nemocné, ale to je pohoda, nějaká virozka.
@stray dík moc za vánočkový rady! recept mám, jen to know-how mě chybí. Chápu dobře, že upatláš jen dvě mísy?
@cecillka ano z dehydratace ale vzdyt jsem jakmile mela prujem a zvracela tak jsem ihned dala piti a za 1 h jsme chteli vyrazit. Dnes pry je opet na kapackach nechce pit ale prujem ma stale velky
@matka3deti určitě jsi dělala všechno správně. Když má holčička 10kg, tak stačí strašně málo a je dehydrovaná. Zítra jí bude už lépe, neboj. Chápu, že jsi z toho zničená, když nejsi s ní.
@cecillka uz se mi po ni styska ja byla vydesena ze jsem udelala neco spatne a v nemocnici rikali ze 1 hodina je malo ze asi tou nizkou vahou je ihned dehydrovana ted je pry odpojena z kapacky a pry mohla jit do lekarny(ktera se nachazi tak 30 m od pokoje) s manzelem a on ji koupil hroznovy cukr pry ho papa jak das a je to dobre
@cecillka
No jasně, myslíš, že mám s dvojkama na kuchyňské lince možnost upatlat víc nádob?
. Fakt z toho nedělej vědu, já vím, že všichni řeší kvásek, dobu přípravy a pak jim to ani nevykyne. Proto ani to kynuté nedělají. Ale mě tenhle postup vždycky vyšel.
Ještě mrknu na ty další recepty, ale dneska zas mrsk, trochu nestíhám. Verča má rýmu a dost brutál kašel, zítra půjde do školky jen Fíla. Jsem na něj fakt zvědavá! U Verunky si středeční besídku můžu nechat jen zdát.
Fíla mě dneska taky dostal. Mají ve školce streptokoka! A Fíla, po tom, co zas po obědě nespaly
a byli jsme venku, začal být unavený!
, nezlobil. Pak doma, že ho bolí bříško!
. Jo jenže nakonec jsem přišla na to, že mi vzal bombony od Orbitu, trochu pálivé, co mám v autě a snědl skoro celou krabičku! Ležel u televize a skoro spal. Pak se vyprděl a začal řádit. Tak jsem otřela pot z čela a řekla si: zítra razíš!
Abych se udržela psychicky zdravá, aby si to taky vyzkoušel bez Verunky, když ona to zvládla a ať si to paní učitelka užije
. Né, on je tam hodný, ale děti na besídku začínají odpadat a paní učitelka z toho začíná mít vrásky
.
@matka3deti
Myslím na Tebe
.
Hele, tohle může být z minuty na minutu! Vůbec si nedávej nic za vinu, děti jsou nevyzpitatelné, jak v lumpačení, tak v marození! Hlavně že je jí dobře a není to nic závažného. Držte se!!! ![]()
@stray diky dnes jsem v depresi kluci cely den jen řvou a řvou boli mne hlava kdyz jsem sla do vany jen jsem si lehla a najednou se oba vzbudili pomoc
@Mišanda Ž.. Ahoj posilala jsem ti tu pozvanku @cecillka kdyz pujdete na svuj profil tak tam je pozvanky do skupiny (nebo tak neco) a dejte přijmout a dam tam kdo jsme tam napisete odkat jste kolik mate deti a jmena s vekem vas i deti (teda pokud budete chtit)
@333Katynka nevim mala ma 20 mesicu a vazi 10kg tak s tim prujmem jsem rikala ze ji ustrojim a pojedem a najednou tohle no masakr kluci protivny jsem rada kdyt spi ale jak jsou nemocni tak ne dlouho