Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
13.12.13 23:20

@333Katynka viď, udělat vánočku, trvá to snad déle, než celé Vánoce, tedy aspoň mě. Kdybych to kynutý dělala častěji, měla bych cvik, ale jsem nemehlo.
Babička je tedy pěkně čilá, taky bych takovou potřebovala, jela bych k ní na vánočkový workshop. Jsem to s tou mojí bohužel propásla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:27

@smultul já se s nima snažím chodit ven skoro každý den, jsem ten typ, co když je celý den zavřený doma, tak vyšiluje :zed:. Nebo aspoň nějaká kamarádka k nám, nebo já s dětma k ní. Úplně se děsím těch delších nemocí…to jsem pak na zabití já i dětičky :cert:.
Přihodím taky jednu, to trůnili na nočníku, jedli u toho kokina a čučeli na pohádku…proto ty vytřeštěné výrazy :lol:. Druhá je vzpomínkou na dny, kdy ještě venku svítilo sluníčko :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:30

@cecillka taky kynuté neumím :(. A to si pořád říkám, že tam zajedu na kukandu, abych se něco přiučila, ale prostě není čas…a pravda, jsem na pečení hrozné kopyto, a co se zručnosti týká…tak bych akorát zavazela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 23:34

@333Katynka Pokud nemají teplotu, ven taky razíme, jinak bych to nepřežila :-) Ale nebyly i jsme jak dlouho právě na kroužku, v supermarketu, na návštěvě u jiných dětí a mně to chybí.
Máš úžasný blonďáčky, závidím vlnky a množství vlasů, ty naši budou chudáčci po mně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:39

@smultul musíme doufat, že bude líp. Taky jsem s nima hrozně ráda někde mezi lidma a oni to taky milují.
A delší vlásky jim určitě za chvíli dorostou, vždyť je mají už teď krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 23:39

@cecillka Já asi velký děti neumím :-) Starší měl 3050g a dvojky 1400 a 1800g. Tady jsem našla fotku, kde je asi ta menší a je vidět, co to bylo za trpaslíčky. To víš, že jsem se bála, že jim ublížím, ale to brzy přešlo, mně pak přišli normální miminka děsně tlustá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.12.13 23:40

Holky, škoda, že nebydlíte někde poblíž, už to vidím, ty naše slety :lol:. Nebylo by to vůbec špatné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.12.13 23:41

Koukám, že jsme z toho byli nějaký rozklepaný :-)
Tak jsem nám to tu zahltila fotkama, tak jdu raděj spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
14.12.13 00:19

Ahoj holky odkud vůbec jste všechny? ja bych taky uvítala kdybych se mohla sejít s někým kdo ma dvojky v mě blízkosti jich moc není i když teď pozoruji ze se rodí dost dvojčat. Hodně potkávám maminky s dvojcatky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
14.12.13 11:50

Taky pridam trosku do mlyna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.12.13 19:02

@hupalka to jsou tedy fešáci tmavoocí :palec:. Tři kluci, to musí být asi mazec, když začnou řádit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.12.13 19:03

@MINKA22 my bydlíme kousek od Prostějova…kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
14.12.13 19:12

Tak holky taky jste meli a mate krasne prcky @smultuk ty byly malilinkaty akorat kolik merili? Priudou mne malinkati nasi zase jsou dlouhy Fíla 45cm a Pája 43cm nebo to fotky zkreslují? A holky kdyz sem davame fotky prcku nechcete udelat skupinu? Protoze nedavam moc rada fota detii na verejnost

• Citovat
  • Upravit
Berísek
14.12.13 19:17

Ahoj mohu se pridat? Ja cekam v cervenci dvojcatka

• Citovat
  • Upravit
Micka13
14.12.13 19:26
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová