Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3618
5.11.13 08:47

Ahojky, kluci mají teď 9 měsíců, s dárky to nebudeme přehánět, mají 1.2 zase narozeniny :P takže dostanou velké auto - jedno, malé auto každý, knížky, kostky. Jinak se teď moc užívám, kluci jsou moc hodní, pohrají si, už přes sebe lezou, zatím teda jen lezou :P a jeden občas stoupne, ale sezení to jsou lenoši, už povídají. Spaní s nimi docela jde spí 20,30-7 (dřív 8 bohužel změna času),dnes v 8 :dance:. Jinak pokud potřebuji odpočinout, manžel se o kluky postará a moc rád. Fakt je teď krásné období a snad bude dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
5.11.13 12:01

@cecillka holky ja vas obdivuju, ze jste to zvladly lezet. Mne jak pustili po tydnu domu a bylo mi lip, tak jsme hned jeli na vylet pres pul republiky. Ja vim, neni se cim chlubit, ale ja jsem uz takova. Mam pocit, ze se pro deti nedokazu vic obetovat :oops: I ze zacatku, kdy jsem vic spinila jsem sla na ples s tim, ze jestli se budou chtit udrzet, tak se udrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
5.11.13 12:04

@Mišanda Ž.. vzpominam rada na to obdobi, kdy nikam nevylezli a nikam nedosli. Ale jak na to prisli, tak jim nebyla zadna skrin cizi. Vsechno vykramovane snad behem vteriny. Nemame v byte dver…vsude jen oblouky po predchozich majitelich. Kde to slo, dali jsme branku, ale vsude to neni. Takze maji docela velky manevrovaci prostor. Uchytky jsme odmontovali, co slo jsme zavazali a zajistili.Ale chce to nad nema vyzrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
5.11.13 13:40

@hupalka no už dopředu předěláváme pokoj, ale stejně až to bude v provozu, tak kluci přijdou na další vychytávky :palec:,já to beru optimisticky, každé dítě si tím obdobím projde, jsem zvědavá, jestli to budu takto psát až to přijde :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
5.11.13 14:07

@Mišanda Ž.. Kluci ti spí parádně, to je fakt! Tohle období je fakt super, děti spí 2× denně, a když jsou vzhůru, tak už komunikují a jsou legrační. Co si pamatuji, tak k prvnímu Ježískovi, dostali dvě hračky. Myslím, že panenky Emilky, a houpací pejsky (takové ty dvě koule na sobě, co když se do nich žďuchne, tak zacinkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
5.11.13 14:11

@cecillka @hupalka přemýšla jsem o nějakém multifunkčnám pultíku, ale nechci zase doma něco zbytečného, máte je a kupujete opravdu vše dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
5.11.13 14:23

@hupalka s tím plesem, jsi měla recht. Takhle brzy, je to mezi nebem a zemí, leda že by tě ten ples tak inspiroval, že by si se po něm oddávala nezřízenému sexu :-).
Já na žádném plese nebyla, ale jen proto, že manžel je poleno a stejně bych usnula někde u repráku. První tři měsíce jsem prospala.
Obětovat se, to je děsná blbost, to nikdo neocení. Naše děti jsou zdravý, milovaný, jsou v teple a mají plný bříška. A my tu drbeme o Vánocích. Vše, jak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
5.11.13 14:34

@Mišanda Ž.. jak co, v tomhle věku měli rádi, hrající hrnec a ten zrovna máme jen jeden a bylo to ok. Chlapečkovi jsme museli dokoupit druhou panenku Emilku, ta byla jejich věrná přítelkyně. A bojovali o žirafu, co se do ní hází, kuličky ona hraje. Kuličky jim byly tedy okradené, ale ona byla v jejich velikosti, a měla uši, co se za ně dalo držet a stát. A pak s ní začínali chodit, jak neměla kolečka, tak ji šoupali po podlaze, a ona jim neujížděla pod nohama. A tu jsem měla koupit druhou.
Jinak, jak je to páreček, tak máme většinu hraček jen jednou. Ale oni, preferuji mobilní věci. Možná by jsi mohla popřemýšlet o odstrkovadlech. Třeba k těm narozeninám. To je naše asi nejvyužitější hračka. Zkus ze zeptat holek tady, co by ony daly za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
5.11.13 15:05

@cecillka hrací hrnec od Fisher Price? Jo jedno odrážedlo máme, měli slevu v Tescu a jen jedno :(,ale dá se teď koupit, dráž…ještě doporučovali hopsadlo. Prosím o odkaz na žirafu :P. Panenku má Marek od narození a má ji moc rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.11.13 22:04
@hupalka píše:
@stray my mame taky obouchany zdi…vlastne mame od nich zdemolovanej celej byt…od auticek, od jidelnich zidlicek, sedacka zapatlana, koberec procuranej… :cert: Az se to vsechno uklidni, cekaji nas opravy a vymeny.

Přesně! :pocitac: :pocitac: :zed:
Neboj, okolo toho třetího roku se to zlepšilo, už to není taková demoliční četa. Příští léto opravujem zdi a malujem :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.11.13 22:06
@Mišanda Ž.. píše:
Ahojky, kluci mají teď 9 měsíců, s dárky to nebudeme přehánět, mají 1.2 zase narozeniny :P takže dostanou velké auto - jedno, malé auto každý, knížky, kostky. Jinak se teď moc užívám, kluci jsou moc hodní, pohrají si, už přes sebe lezou, zatím teda jen lezou :P a jeden občas stoupne, ale sezení to jsou lenoši, už povídají. Spaní s nimi docela jde spí 20,30-7 (dřív 8 bohužel změna času),dnes v 8 :dance:. Jinak pokud potřebuji odpočinout, manžel se o kluky postará a moc rád. Fakt je teď krásné období a snad bude dál :lol:

Máš naprosto vzorné děti i manžela! :pankac:
Taky zdravím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.11.13 22:17
@hupalka píše:
@cecillka holky ja vas obdivuju, ze jste to zvladly lezet. Mne jak pustili po tydnu domu a bylo mi lip, tak jsme hned jeli na vylet pres pul republiky. Ja vim, neni se cim chlubit, ale ja jsem uz takova. Mam pocit, ze se pro deti nedokazu vic obetovat :oops: I ze zacatku, kdy jsem vic spinila jsem sla na ples s tim, ze jestli se budou chtit udrzet, tak se udrzi.

Chápu Tě, jsem taky taková.
Ale když Tě prostě přijmou na riziko, máš nohy ve vzduchu a můžeš jen ležet, nic jiného Ti nezbude. Stejně to u nás bylo jen do 29+3 :think:. Částečně vinnou lékařů. To už je jedno, ale nedonošené děti jsou opravdu záhul. Už bych to zažít nechtěla :oops: Hlavně přístup lékařů a převážně sester na neonatologii byl „super“. Já jsem celkem od rány, ale první dva roky jsem jela okolo nemocnice a zvedal se mi žaludek :oops:.

Zítra napíšu víc o školce, to je taky výživný! Dneska jsem KO.
Dobrou! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
5.11.13 22:31

@Mišanda Ž.. nevím, zda se sem mohou dávat odkazy, tak raději píši název: Žirafa tobogán. Je do FP. To bylo naše chodítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.11.13 00:01

@Micka13 32+3 se večer narodily. Dneska (v tvé kůži) jsem je viděla nahraný na telefonu a zítra kolem 10 jsem ukecala sestru, aby mě za nimi odvezla. Bára 1400g, Michal 1800g. Byli neuvěřitelně malincí. A dneska jsou to takový torpéda. :-) Malej je tedy zrovna příšernej závisláček. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.11.13 00:07

@Mišanda Ž.. No vidíš a já cca těch 9 měsíců a tak 2 měsíce předtím považuju za dosud nejhorší období. Furt řvali. Že si nedolezou, kam chtějí, že jsem odešla (na 10 s), že Mišák leze po Báře. Ta ho tedy nenáviděla. Mohla si ztrhat plíce. A těžký už byli a do kočáru jsem je musela snášet v autosedačkách. A furt se kojili. No když to vezmu, zlatý běhání :-) a rohlík v ruce a drobky všude a bordel taky z toho, jak furt kramaří :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová