Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
30.10.13 14:37

@ @MINKA22
Totálně tápu! Mám vymyšlené jen koloběžky :nevim:.
Co Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.10.13 19:57

S těmi nápady je to těžší, ale u staršího nám loni strašně zabrala vláčkodráha Tomica, lepší než dřevěná.
Vynechám drobnosti, u dvojek váhám mezi kuchyňkou a domečkem a obchodem. To by měl být takový velký dárek. Starší dostane už regulérní modely vlaků, on je na to blázen.
Jinak dětskou kytaru, piánko a mikrofon, do kterýho se vrazí flashka a hraje to doprovod.
Tak házejte nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
30.10.13 20:44

@stray ja jim slibila ze budu lezet tak sme se domluvili ze za 5 dnu prijdu a pak se rozhodne pro Tobiska mam hlidani ode dneska sehnane nerada bych tak brzy porodila snad se ty dva udobří jinak první porod sem mela ve 42 tt. A druhy v 38tt.

• Citovat
  • Upravit
654
30.10.13 20:54

@Micka13
Jenže to nejsou dvojčata, je to fakt strašně jiné, pak už se do toho břicha nechtějí vejít, atd. Nechci Tě strašit, ale opravdu odpočívej, ty předčasné porody nejsou nic moc, pak JIP, intermediál, neonatologie… následně spousta vyšetření, cvičení, kontrol. Jen ať tam ještě dloooouho vydrží! :hug:.
Dej zas vědět, jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
31.10.13 06:30

@stray no prave jinak kdyz sem cekala Toobiiskan a rekli at se setrim tak sem umyvala zrcadla atd.. A Tobik na svet prisel v 38tt. Misto v 31tt. Ja jen lezim lezim a lezim

• Citovat
  • Upravit
908
31.10.13 17:17

@Micka13 Ahoj, co jsem pochopila, tak jedeš třetí těhotenství a dvojčatový. Máme to stejně, děti jsem donosila do 38+0 oba vážili 3,3kg po třech dnech jsme šli domů. První problém asi ve 24+2, rozjížděl se porod, ale naštěstí ho zastavili. Pak už jen ležení a ležení. Ale jestli se ti zkracuje hrdlo, ono se při ležení zase stahuje. Mě tedy ano. Tak ti to chci napsat, abych ti vlila optimismu do žil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.10.13 17:22

@stray Čauky, u vás je to teda peklo. Naši jsou zdraví, ale když jsme tohle napsala minule, tak pak měli tu herpetickou angínu. Kolik dní dětičky chodili do té školky? Já je tam dávat ve třech nebudu, sice bych se jich ráda zbavila, jenže Natálka jak tam vlezla tak byla pak nonstop nemocná. Má slabou imunitu to jo, ale stejně ty děti musí pochytat to co mají pochytat, tak to raději o rok odložím. I když zase kdybych šla do práce, tak by bylo taktické, aby si tím už prošli. Tak nevím. A jak to zvládají dvojčatový děti? Je tam aspoň výhoda, že se nebojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.10.13 17:23
@MINKA22 píše:
AHOJ HOLKY BRZY SE VŠICHNI UZDRAVTE :srdce: :srdce: :srdce: CO PLANUJETE ZA DÁRKY PRO DÍTKA :?:

Super nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.10.13 17:33

Holky, taky bych uvítala nějaké nápady. Mám zatím pro Nelinku kočárek, takový hluboký, ale pro malé dvouleté holčičky. Velký si nechám na jiné Vánoce. Adámkovi pátrám po traktůrku. Pak jim koupím ty dětské tablety, mají od 18ti měsíců, bude to asi opičárna, ale starší holky dostanou normální. Nejstarší ho dostala už loni, jen ho koza blbě položila a spadnul jí a dvojky, úplně fascinoval, furt po něm jezdili prstem, tak je to třeba zaujme. Pak dostanou každý mašinku na baterku k dřevěným vláčkám. Přemýšlím o tříkolce, aby se naučili šlapat, jenže do dvou se mě nechce a pojím se bitek o jednu. To musím popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.10.13 17:42

@stray Koloběžka je dobrý nápad, naši drandí rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.11.13 10:41

@cecillka
Ne, tohle nechytly ve školce, ale od manžela, proto jsme odložili školku o týden :jazyk:.
Včera super, těšily se, žádné scény, jen dneska tam šel s náma tatínek a Fíla ztropil scénu, že byl slyšet až ven :nevim:. Jedou na výlov rybníka, tak ho to snad brzy přešlo.
Já vím, že ve školce chytí kde co, jenže doma už se to s nima opravdu nedalo, potřebují kolektiv. Navíc jsem ještě rok doma, takže se třeba za ten rok zaklimatizují, já je budu mít v klidu doma, když budou nemocní a nebudu muset řešit práci.
Nevím, jestli je výhoda, že jsou to dvojčata, asi trochu jo. Sice jsem si všimla, že se hned po příchodu rozdělí a každý jde po něčem jiném, ale určitě tam ta „morální“ podpora je, ten pocit, že tam nejsou sami :lol:.

S těma Vánocema fakt nevím. Jde mi totiž o to, že oni si teď doma s ničím nehrají! :pocitac: Max. přečteme nějakou knížku, něco nalepíme, ale auta, panenky, stavebnice - nic :think:.

Tak si počkám, co ještě ostatní vymyslí :oops: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.11.13 12:13

@stray tak nasi kluci si zase hrajou jenom s autickama. Kdyz koupime neco jineho, tak je to par dnu zajima, ale nakonec stejne zkonci u auticek. Tak nevim co budem kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
1.11.13 12:56

AHOJ HOLKY TAK JÁ MÁM ZATÍM V PLÁNU KOUPIT HOUPACÍ KČESÍLKA JSOU OD 18 MĚSÍCU A POTE JSEM CHTĚLA JEŠTĚ TAKOVÉ SUPER ODRÁŽEDLA ALE NAD TĚMI ZVAŽUJI PRO HOLKU URČITĚ MOŽNA NĚJAKOU PANENKU, PRO KLUKA TRAKTOR A ASI NĚJAKÉ LEGO
DĚTSKÝ TABLET U NÁS ASI NEPROJDE JELIKOŽ MALÝ BRAVŮRNĚ OVLADA APPLE TAKŽE ROZDÍL POZNA… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=JOLLY+RIDE&utm_content=nabídky

http://www.inter-store.cz/…4299825.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
1.11.13 12:58

JINAK U NÁS SI TAKÉ Z NIČIM NEHRAJÍ ZAJÍMAJI JE POUZE OVLADAČE TELEFONY TABLETY A JAK MI VYHÁZET CELOU KUCHYN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PROSTĚ JEN KOUPIT NĚCO ABY MĚLI CO ROZBALIT :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
1.11.13 21:12

@MINKA22 jsou to pěkný křesílka! i to odrážedo, jen jsem nepochopila, to je i venkovní? Kdyby jsi našla nějaký pěkný traktůrek, tak prosím o odkaz. Traktůrek musím určitě pořídit. Od žní, žije jen pro traktůrky a kombajny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová