Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smultul
to je teda harpuna. To zkusím sehnat, nějakou jetou.
@cecillka no my ho mame u nasich na zahrade a jezdili jen v lete. Do baraku bych ho nebrala…je fakt velkej…ale jestli mate misto. Kamoska mela velkou obytnou mistnost (obyvako-kuchyn) s plovouci podlahou tak drandil tam. My to mame clenitejsi, u nas by to neslo.
@cecillka
Taky ho máme venku, domu by se určitě vešel, ale stačila mi tatrovka
. Občas se netrefily přesně do futer a zdi jsou zničený. S tatrovkou jezdily taky jak draci a ten traktor si tedy nedovedu (resp. velice živě dovedu) představit doma
.
@stray my mame taky obouchany zdi…vlastne mame od nich zdemolovanej celej byt…od auticek, od jidelnich zidlicek, sedacka zapatlana, koberec procuranej…
Az se to vsechno uklidni, cekaji nas opravy a vymeny.
Holky jaj lezim tak se to lepsi nemusim byt v nemocnici prckove se udobruji a sou v poradku dalsi UTZ.mame za tyden
@Micka13 Čau, ty už máš 2 děti?
Jen pořádně lež. Já ležela 2 měsíce hlavou dolů a otevřená, ale vydržela jsem až do 32. týdne!
Jak to zní divně, co? Ale pro nás to byla výhra. Tak hezky odpočívej, ať se krásně dopečou.
@smultul já ležela od 20tt do 38tt.
Pamatuji se, že kolem 30.týdne, jsem měla krizi. Myslím, že to způsobilo jaro, hrozně jsem toužila jít ven.
@Mišanda Ž.. ahoj Mišando, zrovna řešíme dárky a povalování se v posteli. Jak jsi na tom ty, máš něco vymyšleno? A jak máš staré dětičky?