Kdo máte obyčejný byt?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
11.1.15 13:06
@Malaga píše:
@tasa ale secesní nábytek bude 120 let starý a ne vyrobený před 20 lety…
opravdu jsem v citovaném příspěvku neměla na mysli byt zařízený starožitným nábytkem…
nehledě na to, že dnešní trendy mi ten sektorový opět začínají připomínat…ani se tomu nedivím, málokdo si může dovolit z důvodů nedostatku úložných prostor nějaký minimalismus

Jasné, ja vím kdy byla secese, anebo taky pěkná je zdařila imitace secese.

Me se hlavně nelíbí lamino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 13:10

@tasa imitace moc nemám ráda, mám zrenovované 2 původní secesní židle a sedací soupravu z 30. let.
Myslím si, že důležité je aby byl byt čistý a mělo to nějakou koncepci, hodně se dá dotvořit bytovým textilem.
ne každý má finance na masivní dřevo, takže chápu i to lamino. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
11.1.15 13:12

I když je diskuze stará, budu reagovat. Bydlíme ve starém malém bytě, od dob studií jsem vystřídala hodně míst, včetně novostaveb, a tady se konečně cítím doma. Byt jsme rekonstruovali, ale citlivě, ponechali jsme staré parkety a dveře, protože nahrazovat kvalitní dřevo laminem mi přijde trochu barbarské. I známí se u nás cítí příjemně, a já myslím, že je to proto, že je tu oproti moderním pitevnám útulno. Nemám ráda dečky a sošky a lapače prachu všude, kam se člověk podívá, ale na moderních bytech mi vadí hlavně absence knihovny a květin, oboje podle mě byt krásně zateplí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 13:28

@zrcadlo knihovny a květiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.1.15 13:41
@Malaga píše:
@tasa imitace moc nemám ráda, mám zrenovované 2 původní secesní židle a sedací soupravu z 30. let.
Myslím si, že důležité je aby byl byt čistý a mělo to nějakou koncepci, hodně se dá dotvořit bytovým textilem.
ne každý má finance na masivní dřevo, takže chápu i to lamino. ;)

Ja to taky chapu, kdyby bylo levný, ale je často hnus ný s na ten hnus předražený, myslím lamino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.1.15 13:42
@zrcadlo píše:
I když je diskuze stará, budu reagovat. Bydlíme ve starém malém bytě, od dob studií jsem vystřídala hodně míst, včetně novostaveb, a tady se konečně cítím doma. Byt jsme rekonstruovali, ale citlivě, ponechali jsme staré parkety a dveře, protože nahrazovat kvalitní dřevo laminem mi přijde trochu barbarské. I známí se u nás cítí příjemně, a já myslím, že je to proto, že je tu oproti moderním pitevnám útulno. Nemám ráda dečky a sošky a lapače prachu všude, kam se člověk podívá, ale na moderních bytech mi vadí hlavně absence knihovny a květin, oboje podle mě byt krásně zateplí.

No jo, ale když Ma někdo 1 plus 1 v bytovce, tak je rad, ze se mu tam vejde letiště, natož knihovna

Nej jdou byty velký, s vysokým stropem a světly, tam vypadá dobře skoro vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
11.1.15 14:09

Ahoj, jsme sice třicátníci, ale řekla bych, že dům máme zařízený nemoderně, máme rádi staré věci, ale nábytek je nový, jen vypadá jako starý :-) Na starý nebyly peníze a o nějakého červíka jsme přece jen nestáli. Kuchyň, obklady je samozřejmě vše nové, ale když přijde návštěva, tak vidím jak jim prvně klesne brada, že čekali pitevnu a ono je to pěkně zabydlené a útulné. A pak potěší, když řeknou, že je jim u nás dobře, že doma se tak necítí (jo na plastové židli, bych si taky neposeděla). Každý ať má to, v čem se cítí dobře tzn. pitevny ani plastové židle neodsuzuji, jen to není můj šálek kávy. Úplně vidím až přijde kamarádka, která má sterilní bydlení - bez doplňků, vše dle designérky (kombinace bílá, šedá a dub), jak bude zklamaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.1.15 18:52
@Malaga píše:
@zrcadlo knihovny a květiny :palec:

Já myslím že většina mladých dnes čte maximálně zprávy na počítači :mrgreen: ale knihovna je pro mě taky nutnost a hlavně ten pokoj dělá osobitějším za mě ještě polštářky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.1.15 19:27

Jooo libila by se mi velká knihovna, ale bohužel místa po málu, ale jednu poličku jsem si na knížky v obýváku udělala, už jen pro ten pocit :oops:

a polštářky mám taky ráda, vždycky podle změny obýváků koupím/našiju nové potahy a jsem spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.1.15 19:02
@catherine100 píše:
Jooo libila by se mi velká knihovna, ale bohužel místa po málu, ale jednu poličku jsem si na knížky v obýváku udělala, už jen pro ten pocit :oops:a polštářky mám taky ráda, vždycky podle změny obýváků koupím/našiju nové potahy a jsem spokojená :dance:

a nemáte někdo typ, kde jsou pěkné interiéry? myslím fotky. Pro byt, tak 3 plus 1. žádná moderna ani minimalismus. ani serepetičky na druhý straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
12.1.15 19:50

@tasa koukám třeba na tyhle stránky
Dá se tam najít leccos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.1.15 20:54
@Fikta píše:
Dá se tam najít leccos ;)

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.1.15 20:54
@Fikta píše:

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.1.15 20:59
@Fikta píše:

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
12.1.15 21:13

Ja hledám na googlu, zadávam různá hesla a projizdim fotky…ale ja jsem náročná máloco se mi líbi, většinou je tam všeho moc nebo málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný