Kdo máte obyčejný byt?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
17.6.12 17:38

Ahoj, tak to jsem ráda, že ještě existují lidé, kteří nežijí jenom vluxusu. :mavam:
My s manželem začínali od úplného začátku před deseti lety. Bydlíme v druhém bytě-pronajatém, starém činžáku. Co se táká vybavení, nemáme vše nové. Jako sedačku, postele, ložnicové skříně a pc stůl, jídelní židle a konferenční stůl ano, ale například obývací stěna je 14 let stará ale vypadá stále pěkně a nechce se nám se jí zbavovat. Má pěknou prosklenou vytrínku a šatní skřín. Co se týká kuchynské linky, tak tu máme z 91 roku-ano, píšu správně. Na netu jsme našli jeden typ a dali se do toho a kuchn do L vypadá jako nová a nikdo nechctěl věřit, že je už tak stará! Každý si myslí, když jí vidé poprvé, že je nová, jak jsme si jí zrekonstruovali a jsme na to pyšný s manželem a o to více si jí vážíme. I ze starších věcí se dají udělat moderní kousky :palec: Do budoucna chceme stavět domeček, tak až tam asi potom podle financí a na míru kvůli úspoře místa nakoupíme nový nábytek asi komplet, ale zase ne nijak extra moderní-nelíbí se nám to 8o

• Citovat
  • Upravit
8566
17.6.12 18:15
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak to jsem ráda, že ještě existují lidé, kteří nežijí jenom vluxusu. :mavam:
My s manželem začínali od úplného začátku před deseti lety. Bydlíme v druhém bytě-pronajatém, starém činžáku. Co se táká vybavení, nemáme vše nové. Jako sedačku, postele, ložnicové skříně a pc stůl, jídelní židle a konferenční stůl ano, ale například obývací stěna je 14 let stará ale vypadá stále pěkně a nechce se nám se jí zbavovat. Má pěknou prosklenou vytrínku a šatní skřín. Co se týká kuchynské linky, tak tu máme z 91 roku-ano, píšu správně. Na netu jsme našli jeden typ a dali se do toho a kuchn do L vypadá jako nová a nikdo nechctěl věřit, že je už tak stará! Každý si myslí, když jí vidé poprvé, že je nová, jak jsme si jí zrekonstruovali a jsme na to pyšný s manželem a o to více si jí vážíme. I ze starších věcí se dají udělat moderní kousky :palec: Do budoucna chceme stavět domeček, tak až tam asi potom podle financí a na míru kvůli úspoře místa nakoupíme nový nábytek asi komplet, ale zase ne nijak extra moderní-nelíbí se nám to 8o

Nechceš vložit fotku kuchyňské linky před a po? :). To mě zajímá tyhle renovace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.6.12 11:35

Ahoj, já bych to klidně udělala, ale za prvé-nemáme bohužel žádnou fotku v pc-jen na papíře před renovací a novou sice mám někde v pc a za druhé-neumím vkládat fotky-zatím jsem něměla nějak čas to zkoumat :|

• Citovat
  • Upravit
5768
3.7.12 07:38

A mě by se to ani nelíbilo, nastěhovat se do hotovýho. Neni nic hezčího neý pozorovat, jak se z „ošklivýho káčátka“ stává pěknej a útulnej byteček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.12 08:59

@Kallkapa Ahoj,tak s odstupem času posílám fotku linky, kterou jsme si s manželem renovovali sami. Nám se moc líbí a kdo už u nás byl, tak nechtěl věřit, že není nová 8) Foto před renovací bohužel nemám, nenašla jsem, ale můžu říct, že byla celá bílá a měla hnědé úchytky a pracovní desta byla černá, dřez byl v děsným stavu a baterie u toho taky děs běs.

• Citovat
  • Upravit
9994
14.8.12 10:44

@Jančakecalka Jé, vy jste šikovný :potlesk:! Nechcete přijet i k nám? Taky bych brala nějakou renovaci, ale nejsou lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.8.12 11:15
@Jančakecalka píše:
@Kallkapa Ahoj,tak s odstupem času posílám fotku linky, kterou jsme si s manželem renovovali sami. Nám se moc líbí a kdo už u nás byl, tak nechtěl věřit, že není nová 8) Foto před renovací bohužel nemám, nenašla jsem, ale můžu říct, že byla celá bílá a měla hnědé úchytky a pracovní desta byla černá, dřez byl v děsným stavu a baterie u toho taky děs běs.

No supr :potlesk:. Škoda, že nemáš i tu fotku před, myslím, že bychom všichni koukali :). Já teda mám radši přírodní barvy, takže osobně bych modrou nezvolila ale máte to moc pěkné ;). Já našla na chalupě starý botník (asi tak sto let :lol: po pradědovi) a přemýšlím, že ho zrenovuji, je to fakt krásný kousek ale do bytu se nám moc nehodí, tak uvidím no. Asi ho teda zakomponuji na chalupu no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.12 13:00

@Kallkapa My právě na kuchynské lince nemáme moc rádi světlé barvy, proto jsme to nakombinovali s naší oblíbenou modrou. Každopádně moooc děkuju za pochavlu a manželovi to taky vyřídím 8)
Je to DC fix, takže ta komoda co máš, by šla s tím taky udělat. Je to omyvatelné, vodě odolné, ani pára od varné konvice s tím za těch 5 let nic nezdělala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
14.8.12 13:03

@Paoloska Děkujeme.No,my to dělali tak cca dohromady 24 hodin ve volných chvílích. Taky jsem moc ráda, že se to povedlo. Kámoška si od nás nechala udělat taky pár skříněk a nábytek v předsíni, když viděla tu linku. Milujeme modrou, tak jsme to chtěli namíchat s tou hnědou a i k vůli doplnkům. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8523
14.8.12 13:10

@Jančakecalka - krásná kuchyň. Taky máme modrohnědou. Korpusy modrý, dvířka hnědý, světle hnědou desku a modrý kachličky. Máme kuchyň spojenou s obývákem, kde máme hnědomodrou sestavu nábytku a modrý koberec, tak jsme chtěli, aby to ladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.12 14:58

@PetraJ Jsem taky zastáncem modré a hnědé, takže proto jsme to takto zvolili. Jenom ty dlaždičky mě teda štvou, protože jsou bílý a nehodí se k tomu, ale majitel bytu si nepřál, abychom s nima cokoliv dělali, jinak bychom je taky sladily do barvy, no, škoda. Ale snad se nám za nějaký rok poštěstí a budem se stěhovat do vlastního a tu linku si právě chceme vzít sebou, tu majiteli tady nenecháme, když je naše milovaná. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
14.8.12 14:59

@PetraJ Jo,a nechceš taky vložit fotečku kuchyně?

• Citovat
  • Upravit
8523
14.8.12 18:19

@Jančakecalka - je to foceno z průchodu do obýváku. Na levý straně je vidět kousek baru a dřez s myčkou je po pravý straně. Máme tu kuchyň v takový blbý místnosti, dřez musel být na druhý straně, protože je tam napojená voda.

Tu kuchyň máme osm let, takže už je těžce nemoderní, ale mně se líbí furt, i když dnešní móda je úplně jinde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.8.12 08:19

@PetraJ Náhodou,mě se teda moc líbí :palec: Naše kuchyn taky není moderní, ale abych řekla pravdu, tak ty moderní věci se mi vyloženě nelíbí. Nemá to kouzlo, duši, mnohdy takový interiér není útulný a je nudný. Mám známé, kteří mají byt zařízený ve francouzském stylu a je to nádhera-to má šmrnc a rozhoně to není nudný a má duši, kouzlo domova. :srdce: Plánujeme koupit obývací stěnu, ale to je všude za hrůzy na internetu a v obchodech, tak z toho se nám ježí vlasy 8o Máme sice pěknou, ale je moc velká, potřebujeme zvětšit prostor v pokoji, tak potřebujeme něco menšího, ale nevíme, co vybrat, líbí se nám spíš masiv nábytek, ne lamino a podobně. Takže zvažujeme, že by nám to mohl udělat na zakázku přímo truhlář. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29
10219
15.8.12 08:27

Holky máte to supééér a máte taky pravdu v tom, že ty super moderní věci jsou studené a bez duše. Člověku nic neříkající, pracovala jsem ve firmě na výrobu nábytku a koukaly by jste.To hypermoderní jde na odbyt nejméně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Spíše taková ta klasika co nepodléhá modním trendům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný