Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak to jsem ráda, že ještě existují lidé, kteří nežijí jenom vluxusu.
My s manželem začínali od úplného začátku před deseti lety. Bydlíme v druhém bytě-pronajatém, starém činžáku. Co se táká vybavení, nemáme vše nové. Jako sedačku, postele, ložnicové skříně a pc stůl, jídelní židle a konferenční stůl ano, ale například obývací stěna je 14 let stará ale vypadá stále pěkně a nechce se nám se jí zbavovat. Má pěknou prosklenou vytrínku a šatní skřín. Co se týká kuchynské linky, tak tu máme z 91 roku-ano, píšu správně. Na netu jsme našli jeden typ a dali se do toho a kuchn do L vypadá jako nová a nikdo nechctěl věřit, že je už tak stará! Každý si myslí, když jí vidé poprvé, že je nová, jak jsme si jí zrekonstruovali a jsme na to pyšný s manželem a o to více si jí vážíme. I ze starších věcí se dají udělat moderní kouskyDo budoucna chceme stavět domeček, tak až tam asi potom podle financí a na míru kvůli úspoře místa nakoupíme nový nábytek asi komplet, ale zase ne nijak extra moderní-nelíbí se nám to
Nechceš vložit fotku kuchyňské linky před a po?
. To mě zajímá tyhle renovace ![]()
Ahoj, já bych to klidně udělala, ale za prvé-nemáme bohužel žádnou fotku v pc-jen na papíře před renovací a novou sice mám někde v pc a za druhé-neumím vkládat fotky-zatím jsem něměla nějak čas to zkoumat ![]()
A mě by se to ani nelíbilo, nastěhovat se do hotovýho. Neni nic hezčího neý pozorovat, jak se z „ošklivýho káčátka“ stává pěknej a útulnej byteček ![]()
@Kallkapa Ahoj,tak s odstupem času posílám fotku linky, kterou jsme si s manželem renovovali sami. Nám se moc líbí a kdo už u nás byl, tak nechtěl věřit, že není nová
Foto před renovací bohužel nemám, nenašla jsem, ale můžu říct, že byla celá bílá a měla hnědé úchytky a pracovní desta byla černá, dřez byl v děsným stavu a baterie u toho taky děs běs.
@Jančakecalka Jé, vy jste šikovný
! Nechcete přijet i k nám? Taky bych brala nějakou renovaci, ale nejsou lidi ![]()
@Jančakecalka píše:
@Kallkapa Ahoj,tak s odstupem času posílám fotku linky, kterou jsme si s manželem renovovali sami. Nám se moc líbí a kdo už u nás byl, tak nechtěl věřit, že není nováFoto před renovací bohužel nemám, nenašla jsem, ale můžu říct, že byla celá bílá a měla hnědé úchytky a pracovní desta byla černá, dřez byl v děsným stavu a baterie u toho taky děs běs.
No supr
. Škoda, že nemáš i tu fotku před, myslím, že bychom všichni koukali
. Já teda mám radši přírodní barvy, takže osobně bych modrou nezvolila ale máte to moc pěkné
. Já našla na chalupě starý botník (asi tak sto let
po pradědovi) a přemýšlím, že ho zrenovuji, je to fakt krásný kousek ale do bytu se nám moc nehodí, tak uvidím no. Asi ho teda zakomponuji na chalupu no.. ![]()
@Kallkapa My právě na kuchynské lince nemáme moc rádi světlé barvy, proto jsme to nakombinovali s naší oblíbenou modrou. Každopádně moooc děkuju za pochavlu a manželovi to taky vyřídím ![]()
Je to DC fix, takže ta komoda co máš, by šla s tím taky udělat. Je to omyvatelné, vodě odolné, ani pára od varné konvice s tím za těch 5 let nic nezdělala. ![]()
@Paoloska Děkujeme.No,my to dělali tak cca dohromady 24 hodin ve volných chvílích. Taky jsem moc ráda, že se to povedlo. Kámoška si od nás nechala udělat taky pár skříněk a nábytek v předsíni, když viděla tu linku. Milujeme modrou, tak jsme to chtěli namíchat s tou hnědou a i k vůli doplnkům. ![]()
@Jančakecalka - krásná kuchyň. Taky máme modrohnědou. Korpusy modrý, dvířka hnědý, světle hnědou desku a modrý kachličky. Máme kuchyň spojenou s obývákem, kde máme hnědomodrou sestavu nábytku a modrý koberec, tak jsme chtěli, aby to ladilo.
@PetraJ Jsem taky zastáncem modré a hnědé, takže proto jsme to takto zvolili. Jenom ty dlaždičky mě teda štvou, protože jsou bílý a nehodí se k tomu, ale majitel bytu si nepřál, abychom s nima cokoliv dělali, jinak bychom je taky sladily do barvy, no, škoda. Ale snad se nám za nějaký rok poštěstí a budem se stěhovat do vlastního a tu linku si právě chceme vzít sebou, tu majiteli tady nenecháme, když je naše milovaná. ![]()
@Jančakecalka - je to foceno z průchodu do obýváku. Na levý straně je vidět kousek baru a dřez s myčkou je po pravý straně. Máme tu kuchyň v takový blbý místnosti, dřez musel být na druhý straně, protože je tam napojená voda.
Tu kuchyň máme osm let, takže už je těžce nemoderní, ale mně se líbí furt, i když dnešní móda je úplně jinde. ![]()
@PetraJ Náhodou,mě se teda moc líbí
Naše kuchyn taky není moderní, ale abych řekla pravdu, tak ty moderní věci se mi vyloženě nelíbí. Nemá to kouzlo, duši, mnohdy takový interiér není útulný a je nudný. Mám známé, kteří mají byt zařízený ve francouzském stylu a je to nádhera-to má šmrnc a rozhoně to není nudný a má duši, kouzlo domova.
Plánujeme koupit obývací stěnu, ale to je všude za hrůzy na internetu a v obchodech, tak z toho se nám ježí vlasy
Máme sice pěknou, ale je moc velká, potřebujeme zvětšit prostor v pokoji, tak potřebujeme něco menšího, ale nevíme, co vybrat, líbí se nám spíš masiv nábytek, ne lamino a podobně. Takže zvažujeme, že by nám to mohl udělat na zakázku přímo truhlář. ![]()
Holky máte to supééér a máte taky pravdu v tom, že ty super moderní věci jsou studené a bez duše. Člověku nic neříkající, pracovala jsem ve firmě na výrobu nábytku a koukaly by jste.To hypermoderní jde na odbyt nejméně
.Spíše taková ta klasika co nepodléhá modním trendům.
Ahoj, tak to jsem ráda, že ještě existují lidé, kteří nežijí jenom vluxusu.
Do budoucna chceme stavět domeček, tak až tam asi potom podle financí a na míru kvůli úspoře místa nakoupíme nový nábytek asi komplet, ale zase ne nijak extra moderní-nelíbí se nám to 
My s manželem začínali od úplného začátku před deseti lety. Bydlíme v druhém bytě-pronajatém, starém činžáku. Co se táká vybavení, nemáme vše nové. Jako sedačku, postele, ložnicové skříně a pc stůl, jídelní židle a konferenční stůl ano, ale například obývací stěna je 14 let stará ale vypadá stále pěkně a nechce se nám se jí zbavovat. Má pěknou prosklenou vytrínku a šatní skřín. Co se týká kuchynské linky, tak tu máme z 91 roku-ano, píšu správně. Na netu jsme našli jeden typ a dali se do toho a kuchn do L vypadá jako nová a nikdo nechctěl věřit, že je už tak stará! Každý si myslí, když jí vidé poprvé, že je nová, jak jsme si jí zrekonstruovali a jsme na to pyšný s manželem a o to více si jí vážíme. I ze starších věcí se dají udělat moderní kousky