Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
teeeeda, my pouzivame klasika primalex, tak mozno aj v tom je rozdiel.. no, caka nas malovanie, tak teda zrejme skusime aj tu tvoju moznost, dakujem
@zulok určitě vyzkoušej, my jsme nejprve zkoušeli primalex a colorku a bylo to strašný a i ty barvy nic moc. pak jsme si nechávali míchat např v hornbachu a bylo moc drahý. Ted kupujeme už namíchané v kyblíku je to nesrovnatelné, jsem z toho strašně nadšená a byt to moc zútulnilo
@Anonymní píše:
No, jo, ale tady je zásadní rozdíl. Tomu Tvému je to jedno, ten můj hlasitě protestujeTeda polštářky zkousne
zakl.
Joo táák, já myslela, že se mu do toho jen nechce, ale on vůbec nechce..Neboli jinak řečeno je pravý opak mě, takže nemá rád změny má rád svůj zajetý stereotyp. To je třeba moje sestra, neustále kroutí hlavou nad tím proč pořád přestavuju nábytek atd.
. Ona si to prostě poskládá jednou tak jak se jí to líbí a dokud to slouží tak to stojí
. Ale zase musím říct, že má takový styl, který snad bude krásný vždy - masivní dřevo, kožený gauč, béžové a hnědé tóny.. prostě nic co se okouká a ničí..Jak na takového chlapa teda nevím
Jak říkám, sestra ví, že je taková, tak rovnou pořizuje věci takové „nezničitelné“ protože chce ať jí slouží „věčně“. No a co kdyby si chtěla „něco změnit“ třeba k narozeninám? Záleží no, sama víš nejlíp jak jste na tom finančně a taky nejlíp znáš svého chlapa, takže víš jak ho nejlépe „přemluvit“ k „menší“ změně
.
@dalimil píše:tak že nechám pana manžela pěkně pozdravovat…
![]()
muj chlap tohle rika taky…
Ja jsem mu pri rekonstrukci chtela pomahat (skrabat zdi, malovat apod.), ale rekl, ze ani nahodou, ze to udela sam nebo s mym bratrem, protoze to se pro zenskou nehodi…
![]()
@Ema N. píše:
muj chlap tohle rika taky…![]()
![]()
Ja jsem mu pri rekonstrukci chtela pomahat (skrabat zdi, malovat apod.), ale rekl, ze ani nahodou, ze to udela sam nebo s mym bratrem, protoze to se pro zenskou nehodi…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak nehodí ? Dnes jsem tady na emiminu četl, že ženy betonují, tak nějaké škrabání zdí
…
@Ema N. píše:
muj chlap tohle rika taky…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tss to je jak z filmu pro pamětníky, takový gentleman
. Přijde mi to jakobych vyháněla chlapa z kuchyně, když vaří, protože se to nehodí
. Já ale činnosti jako malování atd. miluju, takže bych se vyhnat nenechala ![]()
@dalimil píše:
jak nehodí ? Dnes jsem tady na emiminu četl, že ženy betonují, tak nějaké škrabání zdí…
no, tak mu to zkus vysvetlit… On je trochu jako z filmu pro pametniky jako pise @Kallkapa , ale me to az tak nevadi… Necha me delat normalni prace, ale tohle proste chtel udelat sam… ![]()
@Hagar píše:
To je myslím přesně to sdělení, které si zakladatelka přála slyšet…
Hlavně ten dizajnér, ten píše ![]()
Příspěvek upraven 02.04.12 v 16:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímá mě, jesti některá žijete v takovém tom třeba 20 let starém zařízeném bytě, proč to tak máte. Jestli z finančních důvodů, nebo se Vám to líbí, nebo jste na výměnu pohodlní a nebo jen nemáte rádi změnu. My jsme stavěli před 15ti lety a nakoupili z finančních důvodů hodně levné zařízení, které máme dodnes. Je pravda, že moc peněz nazbyt nemáme, ale občas by jsme si něco nového pořídit mohli, bohužel manželovi to takhle stačí a vyhovuje. Já, když dnes vidím některé interiéry, tak žasnu a asi i závidímNo a někdy se i stydím pozvat si návštěvu, což mě štve, že mám takové pocity, ale nic s tím neudělám
. Mám určitě jiné priority, ale občas to zahlodá. Omlouvám se za možná zbytečné téma, ale asi hledám spřízněnou dušičku. Dík!
Chápu tě a jsem na tom podobně, akorát my žijeme v nedozařízeném bytě. Ne žebychom na to neměli, ale manželovi to tak stačí a investovat se mu do toho nechce, vždyť za chvilku jeho teta odchází do domova důchodců, takže přece nějaký nábytek bude! No, co nadělám, já na jiný nábytek nemám, takže se holt musím přizpůsobit a návštěvy si taky radši nezvu, pouze pár nejlepších přátel, kterří takové věci neřeší a nebo na tom jsou podobně ![]()
Holky a myslítě, že ty návštěvy jezdí kvůli vám nebo kvůli vašemu nábytku?
@lleennttiillkkaa píše:
Holky a myslítě, že ty návštěvy jezdí kvůli vám nebo kvůli vašemu nábytku?
No jistěže návštěvy jezdí zásadně kvůli nábytku !
.
Jako zrovna ty návštěvy bych vůbec neřešila.. Ale to, že já sama se ve svém bytě necítím dobře, že se mi tam nelíbí - to je podle mě potřeba řešit. Každý chce přece aby mu bylo doma dobře
. I když budete mít hypermoderní nábytek za milión, návštěva může mít totálně jiný vkus a bude se jim to líbit úplně stejně jako by jste tam měli nábytek třistalet starý.. Přece nebudete své bydlení zařizovat pro návštěvy.. ![]()
Mám 43 let starý byt, měli jsme s EX všechno nové, ale při odchodu mi pár jeho kámošů udělalo z bytu holobyt, tak tu mám nasbírané kde co, ale bydlíme. Zůstala mi jen linka, ta se mu asi nechtěla sundávat ze zdi
. A to se ke mně nastěhoval se dvěma igelitkami. Byla jsem ráda, že je pryč a neměla sílu řešit, že bychom si to měli rozdělit, vzal všechno. Ale jsou to JEN věci. Na lepší zařízení nemám, štve mě to, ale co nadělám. Jen před návštěvami se stydím, ale kdo ví, jak to všechno bylo, chápe ![]()
@Lucinka_Kla píše:
Hlavně ten dizajnér, ten píšePříspěvek upraven 02.04.12 v 16:08
Ten mě pobavil z celé diskuze nejvíc…
Ale nevím jestli bych chtěla od takového disainéra navrhnout vyhřívaný mramor ![]()
My máme byt zařízený normálně (před cca 8lety), v té době to byly úplné novinky na trhu. Dnes to stále vypadá pěkně, ale už to není úplně to „chladné“ moderno (které se mi líbí
). Jenže máme v plánu stavět baráček bez nějakého obr úvěru, tak škudlíme každou korunu. Proto zatím byt neměníme, i když bych chtěla. Ale aspoň sedačku doufám do léta koupíme
K nám chodí pouze rodiče, takže mě je vcelku jedno, kdo si co myslí. ![]()
@zuzulenda píše:
Ten mě pobavil z celé diskuze nejvíc…![]()
![]()
Ale nevím jestli bych chtěla od takového disainéra navrhnout vyhřívaný mramor
My se před 13 lety stěhovali do baráku,kde bylo holo.Postupně jsme zařizovali a dneska, když máme vše sakumprdum,tak čumim jak je to všechno nemoderní a můžem začít od znova
. Ale já na to prdim, nám je tu dobře a útulně,občas mě to chytne, tak přeházim nábytek, aby byla nějaká změna. ![]()
Mimo elektroniky a bílé techniky,mám většinu věcí starých, s mužem jsme spolu už přes 18 let.Stěhovali jsme se do většího, tak se předělala kuchyň, dveře v celém bytě a vymalovalo se, záchod je hnusnej, koupelna taky
ale nebudu se zadlužovat, jen abych byla in
mám tu celkem čisto, a máme to tu rádi, jsme doma ![]()