Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka píše:
@29 Fakt,jo, to koukám, já teda skoro každého co znám, tak si zařizu je byt v té největší moderněA to dokonce i ted moje 60letá tchýně ta je z toho uplně hotová, ted koupila bílou koženkovou sedačku, takovou tu rohovou, polštářkovou, místo pořádné opěrky a ten konferenční stolek…
Taky plánuje novou kuchyn ve vysokém lesku a k tomu moderní stůl a židle
No, fakt děs.
Mě osobně se to fakt nelíbí. Naštěstí i manželovi ne, takže nemusíme dokola řešti, co koupíme.
Tak tohle se mi taky nelíbí. Kuchyně jak pitevna, do toho nerez… Já třeba nemám ani nerezovou digestoř, vybrala jsem si takovou, co vypadá jako vršek od krbu, co máme v obýváku, co má i tu dřevěnou římsu. Nerez nemám nikde, nelíbí se mi to. Máme starej barák, tam by se ani nic supermoderního nehodilo. Naštěstí máme s manželem oba rádi dřevo, takže se většinou na zařízení shodneme.
@Black_Orchids taky mám věcičky v tomto stylu ráda, ale protože je mému vkusu a srdci nejbližší jednoduchost, používám je spíše jako doplněk interiéru. Použiju třeba jen jeden(dva) kousky v místnosti.
Osobně se snažím o kombinaci moderních kvalitních věcí s „věcmi z půdy“.
Momentálně pracuji na staré dřevěné truhle, kterou jsem ulovila u sousedů na půdě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímá mě, jesti některá žijete v takovém tom třeba 20 let starém zařízeném bytě, proč to tak máte. Jestli z finančních důvodů, nebo se Vám to líbí, nebo jste na výměnu pohodlní a nebo jen nemáte rádi změnu. My jsme stavěli před 15ti lety a nakoupili z finančních důvodů hodně levné zařízení, které máme dodnes. Je pravda, že moc peněz nazbyt nemáme, ale občas by jsme si něco nového pořídit mohli, bohužel manželovi to takhle stačí a vyhovuje. Já, když dnes vidím některé interiéry, tak žasnu a asi i závidímNo a někdy se i stydím pozvat si návštěvu, což mě štve, že mám takové pocity, ale nic s tím neudělám
. Mám určitě jiné priority, ale občas to zahlodá. Omlouvám se za možná zbytečné téma, ale asi hledám spřízněnou dušičku. Dík!
ja teda nevim, kam se divas na inzeraty, ja co vidim inzeraty, tak zarizeni bytu des a hruza. anebo mame kazda jinej vkus.
hodte sem odkazy na byty, zarizeni, co se vam libi - inzeraty, bytovy servery apod.
Záleží jak kde, někdy je byt fakt pěknej moderně zařízenej, někdy hrůza.
ale je to i o vkusu.
@tasa píše:
ja teda nevim, kam se divas na inzeraty, ja co vidim inzeraty, tak zarizeni bytu des a hruza. anebo mame kazda jinej vkus.hodte sem odkazy na byty, zarizeni, co se vam libi - inzeraty, bytovy servery apod.
Tak kromě toho, že je diskuze tři roky stará, je to zajímavé.
Mně se zdá, že kdo má pěkný interiér, tak se rád pochlubí, a kdo to má hodně obyčejné anebo staré, tak s tím ven neleze. Potom může získat člověk dojem, ze to všichni mají jako na zámku nebo od nejlepšího designéra.
@tasa úplně si stačí najet na prodej bytů…málokterý vypadá jak z katalogu, spíš převažují ty zařizované před 20 lety. A pokud píšou po rekonstrukci - tak ty bývají též 5-10 let zpět…např. hojně jsou vyřezávané oblouky apod…
@tasa a kde píše o inzerátech? Ona psala, že když vidí některé interiéry, tak závidí. V inzerátech často taky vidím vybavení, které se nejlépe bude vyjímat ve sběrném dvoře ![]()
My si loni pronajali v Praze byli jsme první kdo tam bydlel, vše nové moderní a po půl roce všude plíseň, okna netěsnila, no v tu chvíli bych za starý byt dala všechno ![]()
Jinak podle mě útulné a hezké bydlení se dá udělat i za pár kaček.
@Zupa s tím souhlasím ![]()
Ráda jsem koukala na bydlení je hra - myslím, že se ta paní jmenovala Iva, byla moc šikovná a dovedla vykouzlit spoustu zařízení za pár kaček.
@Malaga píše:
@Zupa s tím souhlasím
Ráda jsem koukala na bydlení je hra - myslím, že se ta paní jmenovala Iva, byla moc šikovná a dovedla vykouzlit spoustu zařízení za pár kaček.
To byl jediný pořád o bydlení, který se mi líbil.
Celkově jich ale dávají málo, všude samý vaření. ![]()
Ja bydlim v obyc starem byte
. Mam srovnani-partner ma jeste jeden byt, novostavbu, ale je nam dobre ve starem bytecku, stare cihly, je tu uplne jine klima, vysoke stropy, stary, ale utulny nabytek…Mam to tu rada. dulezity je POCIT.
@Malaga píše:
@tasa úplně si stačí najet na prodej bytů…málokterý vypadá jak z katalogu, spíš převažují ty zařizované před 20 lety. A pokud píšou po rekonstrukci - tak ty bývají též 5-10 let zpět…např. hojně jsou vyřezávané oblouky apod…
Tak starý nábytek nemusí byt sektorovy a hnus ný, naopak to mohou byt pěkný secesní kousky
@tasa ale secesní nábytek bude 120 let starý a ne vyrobený před 20 lety…
opravdu jsem v citovaném příspěvku neměla na mysli byt zařízený starožitným nábytkem…
nehledě na to, že dnešní trendy mi ten sektorový opět začínají připomínat…ani se tomu nedivím, málokdo si může dovolit z důvodů nedostatku úložných prostor nějaký minimalismus
@29 Fakt,jo, to koukám, já teda skoro každého co znám, tak si zařizu je byt v té největší moderně
A to dokonce i ted moje 60letá tchýně ta je z toho uplně hotová, ted koupila bílou koženkovou sedačku, takovou tu rohovou, polštářkovou, místo pořádné opěrky a ten konferenční stolek…
Taky plánuje novou kuchyn ve vysokém lesku a k tomu moderní stůl a židle
No, fakt děs.
Mě osobně se to fakt nelíbí. Naštěstí i manželovi ne, takže nemusíme dokola řešti, co koupíme.