Kdo máte obyčejný byt?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.12 15:45

@Haninac Jasně, chápu. Je mi jasný, že momentálně jsem na tom asi líp. Ale ty máš tu vizi do budoucna. Možnost změny, kterou určitě uděláte. Já si můžu tak akorát vyměnit polštářky…Manžel je v tomhle směru někdy na zabití. Nechci jen fňukat. Přemýšlím o druhém zaměstnání, že si na ty změny zkrátka vydělám sama. Není to póza. Já manžela celkem chápu, má jiné priority. Já teda taky, ale i tohle je pro mě důležité.

• Citovat
  • Upravit
5570
15.4.12 17:22

to mas pravdu. Vize je to co me drzi :D i kdyz uz jsem si docela zvykla. Ze zacatku mi vadilo jak se cela rodina z my strany chtela cpat na navstevu aby si to tu prohledli :lol: :lol: ma mati je z toho jeste porad rozpacita :roll: ale nekterym lidem to nevysvetlis a ani nemam chut a proc…
budoucnost je v nedhohlednu, stehovat se budem po nejaky dobe az nastoupim do prace a tak, ted si nejakou hledam. No jednou se snad dockam, ale kdyz ne brzo, tak co :nevim: mame tu svuj domov…

ja jsem byla nachystana si tu postel uz koupit taky sama :lol: pak pochopil ze aspon ta je dulezita :pankac:
drzim palce, at najdete nejaky reseni prijatelny pro oba. treba kdybys si tu druhou praci nasla, tak by manzel pochopil, jak je to pro tebe dulezite a pomohl by ti s tim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.12 21:27

@Haninac Taky držím palce, ať se brzy dočkáš svého nového krásného domova :hug: . Víš, já mám manžela moc ráda, ve spoustě směrech je to nejlepší chlap pro život.
Jen prostě nemá rád změny a nemá ambice a potřeby za něčím se hnát. Takový ten chlap, co vystačí s málem a s jednou láskou na celý život. Někdy si proti němu připadám hloupě, že toužím po něčem, co vlastně není opravdu důležité, že dám na to, co si myslí lidi a tak :oops: . Pro něj není problém uskrovnit se, abych třeba mohla do lázní, ale ty věci, to mu přijde malicherné. Myslím si, že když si dupnu a prosadím třeba novou kuchyň, hrozně u něho klesnu a za to mi to nestojí. :nevim: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2976
15.4.12 21:32
@pandora píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to říká manžel :nevim: :mrgreen:

no tak třeba můj muž na přestavby taky není, ale pokud něco chci já, tak to zaplatí, ale postarat se musím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.4.12 21:46

Ahoj, tak my chtěli nejprve kupovat vše nové, ale pak jsme spoustu krámů nedobrovolně zdědili po partnerově matce, a já nejsem vyhazovací typ, takže nám vše zůstalo. Ale dala jsem se do renovací, šmirgluju, natírám, patinuju. Hrozně mě to baví a postupně si to tady ladím do středomořského stylu. Sice to taky něco stojí, ale pořád je to levnější než novota. A hlavně se nám to s přítelem moc líbí. Jsem schopná přeměnit i staré dekorace na nové. Takže můj prvotní šok z toho, když ty věci přítel přivezl se teď změnil v radost. Mám tu třeba starou tmavou obývací stěnu. Patinuji ji na bílo a bude fakt krásná. Je to teda makačka. Ale první skříňky vypadají super. Škoda, že už to nemám hotové, hned bych Ti poslala fotky pro inspiraci. Prostě i z mála jde vytvořit útulný domov. Já chtěla nejprve vše nové a moderní. Teď vím, že i bez toho si to tady udělám hezké. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.12 06:58

@beckie Tak to je krásný a super, že jsi nerezignovala :palec: :potlesk: . Je vidět, že máš určitě i umělecký talent. Já bych se bála, že to bude horší než předtím. Těším se, až to budeš mít, že sem hodíš fotky. :kytka: :mavam: Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5768
15.5.12 14:34

Já zrovna předělávam konferenční stolek, kterej si naši kdysi dělali do obýváku, už ho několikrát předělali a po dvaceti letech jsem ho vyfasovala já do novýho bejváku :-) neni nic příjemnějšího než se pokochat svym výtvorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 16:19

To je super :palec: . Tak sem hoď foto až bude výsledek :mavam: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
LouLou
15.5.12 16:20

@Black_Orchids To cernobily kresilko je bozi

• Citovat
  • Upravit
3839
15.5.12 20:10

@LouLou že jo :D

já tady ty kombinace prostě miluju..

Příspěvek upraven 12.01.15 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.5.12 09:01

Zakladatelko jsem na tom hodně podobně. Přistěhovala jsem se před 2 lety k manželi, který je rozvedený a sama doteď žasnu, že ex manželka vydržela bydlet v takovém bytě. Vždyť tady vše zůstalo ještě po jeho rodičích, kteří z tohoto bytu odcházeli před 15 lety! a to i včetně koberců! Manžel samozřejmě nechce měnit nic, protože vše svou funkci plní :o) po slovech mé mamky, která mi řekla, že v takovém bytě žít nemůžu, že je to ostuda, jsem se pustila do menších změn. Takže hlavně vše přebarvuji z černé na bílou, snažím se nenápadně vyhazovat muzejní věci a teď jen plánuji vyhazov celé pokojíkové stěny. Případně aspoň otapetování…myslím, že ženská si v tomhle vždycky musí dupnout, protože někteří chlapi to cítění prostě nemají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.5.12 09:02

Jo a o návštěvách ani nemluvím…ještě jsem nepozvala ani svou rodinu, krom rodičů..a nedejbože kamarádky…opravdu se stydím za tento byt. Akorát je trochu problém v tom, že se chystáme stavět a snad do dvou let stěhovat…takže se to na jednu stranu moc nevyplatí :( ale i přesto do toho jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.5.12 09:10
@zulok píše:
napr. namalovana skrina http://img5.rajce.idnes.cz/…ges/0013.JPG
a za postel usita zastena, ci ja neviem, akosa to vola..
http://img5.rajce.idnes.cz/…ges/0007.JPG
oproti tomu, ako vyzerali tie skrine kedysi, tak som spokojna a akrylove farby nie su nejak extra drahe

Tak to je opravdu nádhera! Přesně takovou inspiraci jsem potřebovala. Skříňovou stěnu raději polepím než vyhodím.....skvělá práce :potlesk: :potlesk: :potlesk: To je akryl. barvami? myslela jsem, že tapetama…těmi by to taky určitě šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
16.5.12 09:37
@Anonymní píše:
To je super :palec: . Tak sem hoď foto až bude výsledek :mavam: zakladatelka

jo jo :-) ráda :-) jen to bude trvat, protože to dělam ručně a než to celý obrousim a namořim… 8) (tak mi upadnou ruce :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.5.12 10:34

Ringle, dakujem, su to akrylove farby, take na detsky nabytok a hracky… Mali aj nalepky, ale tie boli dost male…
potom, ked budes tapetovat, napis, ako to slo.. ja sa bojim, ze by s ami to odliepalo..teraz sme lepili na take drevo tapetu a ze by to tam nejak dobre drzalo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný