Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85
To se teda máš.. A jakto že ti budou porod vyvolávat? ![]()
Holky termin mam 2.4 a vyvolavat to chteji kvuli tomu, ze placnta je starsi a jeste je na ni neco videt a kvuli vysokymu tlaku.
@Gabca85 aha tak hlave at vam vse dobre dopadne a jste zdravy..
me ty kontrakce prave zastavily a poslali me domu aji kuli tomu ze placenta zrala nebyla a malej ma 3kg tak jeste chteli aby tam chvilku zustal.. a tak se kazdou chvili modlim kdyz neco citim aby to bylo vybouleni a ne zacinaji bolesti..
@anicka18 Dekuju, vam taky drzim palce aby jste byli v poradku.
@Gabca85
Aha.. Tak, ať tě tam moc netrápí
a proběhne to hladce:)
Take preju hodne stesti a hlavne at to jde rychle…
zitra jdu na kontrolu, tak jsem zvedava co mi reknou, termin take 2.4. ale je mi cim dal hur, tak bych byla rada, kdyby to bylo co nejdriv za mnou… dneska jsme byli na svizne prochazce asi 4km, ale nejspis to na me nezabira ![]()
Ahoj holky já mám tp 22.4.dnes jsem byla na kontrole a monitoru vše ok malá už se tlačí hlavičkou dost dolú už to i cítím je to dost nepříjemné. Jinak stále chodím do práce ale už jen na 4 hodiny a do konce týdne snad:D na malou vše nachystané ale ješté nás čeká dost práce na domé jelikož jsme se před mésícem stéhovali:)
@Gabca85 Vyvolávání, jo??? A pročpak??? Nějaký problém??? Tak držíme palečky, ať je všechno oká.
Nás čeká zítra I. poradna v porodnici, tak doufám, že bude všechno oká.
Mějte se
J.
@Janiša13 No problem je strari placenty a vysoky tlak. Tak mi rikal dr, ze kdyz budou pripraveny porodni cesty tak to vyvolaji driv.
@anicka18 píše:
Ahoj holky.. predevcirem byla to dlouhá a napínavá noc…s chlapem jsme si strihly noc na porodnim boxu přijeli jsme do porodky a kontrakce byli ale nemoc velky otevrena na prst a cipek 2cm poslali me domu cekat… prijely jsme domu ja sla na wc a zachodova misa plna cerstve krve tak jsem volala do porodky a vyrazily jsme znova… kontrakce byli po 5 min ale porad sem se neotvirala a jen krvacela.. pichly mi injekci a rekly ze bud se zacnu otvirat a nebo kontrakce zmizi, nakonec i krvaceni ustalo a kontrakce v pul 3 rano zmizely ozvy a vse v poradku tak nas vcera pustily domu.. budu koncit zitra 37tt a malej ma 3kg
Ty blaho, tak to musela být noc. Ted uz to muze byt kazdym dnem co? Drzim palecky ![]()
@zuza176 no prave kazdou chvili.. vzdycky kdyz neco citim tak se modlim aby se prcek nekde vyboulil a nebyli to zacinajici bolesti… dekuji.. ![]()
Ahojky holky,
mám takovy dotaz. Ted pripravuju obleceni, v kterým ho povezeme z porodnice. Ale bohužel se v tom pěkně plácám
. Poradíte mi? Co máte připravenýho v tomhle určitým neurčitým počasí?
@zuza176 Ja mam pripravenou hrozno hromadu a pak se uvidi podle pocasi. My hlavne ani nevime jestli to bude kluk nebo holka tak pak musi manzel vybrat. Je zbytecny tahat ruzove veci pro kluka. Az budu vedet kdy nas pusti tak zavolam manzelovi co a jak a uvidim dle pocasi. Ted je fakt tezky radit, kdyz za tyden muze byt vsechno jinak.