Kdo získá dítě do výhradní péče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
15.11.19 09:00
@Lama Lama píše:
No, to my máme jednodušší jednak tom, že střídáme pevné dny v týdnu. Takže na plavání chodí vždy od mámy, na atletiku zase od táty… A pak i fakt, že se u nás vyskytuje několikrát do týdne. A ikdyby to vyšlo zrovna jinak, tak to má 2 minuty zajížďku cestou z práce a do práce.
Ale on to zas kompenzuje kluk - extrémě se pomamil, takže zapomíná furt něco - klíče, čip na oběd, nebo i celou aktovku :roll: To, že to nechá u táty je ještě nejpříznivější varianta. Autobusák ani školník nám to domu nedoveze. :zed:
K Vánocům dostane 20 průkazek na MHD. V září jsem mu pořídila 2, od října mi přišlo zvláštní, že ježdí holka a kluk domu jinym autobusem. Pak holka napráskala, že do příěštáku ho bez průkazky nepustí a musí čekat na ten druhý, klasický MHD. To už jsem ho vyhnala si nakoupit průkazky sám a za svý. Pořídil si dvě, už má zase jen jednu.

tak to je vtipny. U nas taky chodi na ty krouzky od druheho, ale vis, jak je to s tou komunikaci. Ja zapomenu sesit a uz mam pomalu na krku zalobu :lol:

Ale pro tve uklidneni- jednou jsme dorazili do hudebky bez housli :mrgreen: no, koukala blbe :lol:

• Citovat
  • Upravit
4155
15.11.19 09:46
@Lama Lama píše:
A odstěhoval se kdo? matka nebo otec?

Otec se odstěhoval po rozvodu. Nejdřív klasika návštěvy každý druhý víkend. Kluk k němu nechtěl, otec si myslel, že ho navádí matka a tak natruc zažádal o střídavku. A soudce na to přistoupil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí