Kdy čekat menstruaci po samovolném potratu?

8
29.8.11 09:24

Kdy čekat menstruaci po samovolném potratu?

Zdravím všechny dámy, zvlášť ty kterým to také nedopadlo… Před nedávnem jsem objevila dvě čárky na testu ale bohužel jsem se z toho moc dlouho neradovala, neboť došlo k tzv „chemickému těhotenství“ a kdybych nebavila měřením BT tak o tom ani nevím, bych se jen podivila opožděné a velmi bolestivé menstruaci. Jenže teď mám dva dotazy na ty kdo má za sebou podobnou zkušenost: 1) kdy mám čekat další mrchu? Mám pravidelný cyklus, ale tohle prej dokáže pěkně házet. Kdy má cenu začít se snažit znovu? Ihned nebo pár cyklů počkat? Děkuji za všechny odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
29.8.11 09:44

já jsem měla cyklus 28 dní a pak přišla asi jen o tři dny později a znovu jsme se začali snažit hned a vyšlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.8.11 10:17

Ahoj, moc mě to mrzí… já si prošla samovolným potratem 2× a jendou ZP… Ty samovolné byly vždy do 14 dní od vynechání MS…

Pokud teď normálně krvácíš, tak bych to již považovala asi za MS a u těchto chemických těhu si myslím, že se můžeš začít snažit třeba hned - jak se budeš cítit…
Nevybavuje se mi, že bych měla cyklus nějak narušený po tom… max. pár dní. Jen po tom ZP jsem MS dostala až na těsném konci šestinedělí (ale to byl potrat - kyretáž - ve 12 tt)…

Určitě doporučím na pročištění kontryhel čaj - z lékárny za pár kaček a dělá fakt zázraky… a pokud ještě nebaštíš nějakou kyselinu listovou, tak taky doporučím - čím dřív se před těhu bere tím líp a snižuje rizika různých vad u mimča/plodu…
Přeji hodně štěstí a brzo // :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.8.11 10:20

Myslím, že když to těhu bylo takhle krátké- resp. bys o něm ani nevěděla, tak snad Ms přijde normálně a myslím, že se mužete snažit dál.
Já se teda snažila, ms po potratu už nepřišla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.8.11 10:20

PS: ten kotryhel posiluje dělohu, tlumí MS bolesti, velmi účině pročišťuje reprodukční aparát a zastavuje krvácení a pije se cca 2×/den od začátku krvácení/MS do ovulace (pak už se zase nesmí pít)… a mě fakt pomohl… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 15:15

Dobrý den mám dotaz jsem tři týdny po samovolném potratu v 7tt a včera jsem měla pohlavní styk s přítelem a začala jsem slabě krvácet a hned to přestalo kdy mám očekávat menstruaci? Snazime se o miminko Děkuji za odpovědi a omlouvám se za anonymitu

• Citovat
  • Upravit
37131
11.6.20 15:23

Doporucuje se pockat aspon 2-3 cykly, aby se telo srovnalo. Ms muzes cekat kdykoliv, me prisla zhruba mesic potom co těhotenství odeslo (teda potom co sem prestala krvacet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 17:55

Dekuji ja jen ze je to 3 tydny a jete nic 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty