Kdy dětem zhoustnou vlásky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
1.2.23 07:57
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, za jak dlouho vašim dětem zhoustly vlásky a kdy jste poprvé stříhaly? Všichni mi říkají že mám naší holčičce (21 měsíců) ostříhat vlásky, ať jí zhoustnou, jenže mně je těch jejích vlásků líto. Má je sice jemnější a řidší, ale krásně se jí vzadu vlní, má takové rozkošné prstýnky a mně by bylo líto jí to ošmikat. Ale všichni mě straší, že pak je bude mít řídké a škaredé a že bych ji měla ostříhat než půjde do školky, ať jí to stihne pak dorůst a má to pěkné. Tak já nevím, moc děkuji za vaše odpovědi.

Ne, stříháním vlasy nehousnou. Jemné je může mí ještě roky, mně se kvalita vlasů změnila až k pubertě. V šesti do školy mi museli sponku ve vlasech skoro přilepovat, aby měla na čem držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
1.2.23 11:52

Dcera má 18m, nedávno jsem byla u kadeřnice a malou měla s sebou, tak jsem se zeptala na stříhání malé. Mrkla na to a řekla mi, že to mám nechat ještě růst, pak šmiknem nějaké hezké mikado. Dcera má jemné delší vlasy, akorát nahoře to potřebuje povyrůst.

Přítel by malou vzal strojkem. Tak stříhal své dvě starší děti. Jeho dcera mi říkala, že ve školce si mezi těmi dlouhovlasými holčičkami připadala fakt b. lbě. Má husté a silné vlasy, které trčí, když jsou dlouhé jen pár cm. Videla jsem fotky a politovala ji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
1.2.23 16:42

Prvni dcera ve 2 letech dva tluste zapletene copy. Mela hlavu plnou prstynku. Nyni v 8 letech ma rovne velmi huste vlasy. Jsou velmi tvarne, ucesy krasne drzi.

Druha dcera ma i ve 3.5 letech porad chmyri, kadernice ji to striha do podkovy, vypada to pekne. Ale je to porad chmyri…

Peci o vlasy maji odmala obe stejnou, proste je to geneticky dane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí