Kdy dostanu menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.7.13 20:53

@MonikaN.89 a dál jste už nezkoušeli?

• Citovat
  • Upravit
1483
20.7.13 21:02

Myslím, že ovulace při práškách vůbec nemůže být. A i kdybys zázrakem otěhotněla, pak jak psal někdo výše, pár prášků plodu neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.7.13 21:52
@Anonymní píše:
@missmiri myslíš? jj byla jen jedna, ta včerejší, ale jsem zrovna uprostřed cyklu takže je docela možné že mám ted ovulaci ;) a plodná jsem až až, to už mám vyzkoušeno :P ale nechala jsem si poradit a doberu prášky a pak se uvidí ;)

Teda nevím, jaké máš prášky, ale já když zapomněla ve 2 týdnu braní, tak se nic nedělo, blbý to bylo v prvním a třetím týdnu. A jak jsem psala, antikoncepce miminku neuškodí, a miminko stejně chceš, tak je jedno jestli to bude teď nebo za 14 dní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
20.7.13 22:11
@Anonymní píše:
@MonikaN.89 a dál jste už nezkoušeli?
…no na revizi jsem byla v květnu…MS jsem dostala teprve předevčírem a to ještě po vyvolávací injekci… :zed: takže, až MS odejde, tak budeme zase zkoušet, ale vůbec nevím, jestli budu mít ovulaci atd. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.13 10:38

@MonikaN.89 aha,to je mi líto. já mám po dvou revizích a jednom sp, ale nakonec vše dopadlo dobře :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.14 22:19

Je mi 12 let. Výtok mám půl roku. Prsa mi rostou už asi tak 2 roky. Ochlupení mám také tak půl roku. Jak je první menstruace daleko? Zhruba… jeden rok nebo tři?

• Citovat
  • Upravit
358
21.10.14 22:24

Podle mě do roka je to tu. A teď šup spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.10.14 22:34

Rok až dva :)
A jak píše @Netrpělivá Jdi spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.10.14 22:38

Neni o co stat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.14 23:08
@marrlinka píše:
Neni o co stat :P

Je dobře, že se děvče zajímá.
U mé ségry to zanedbala nejprve máma (že do 15 času dost), potom i gynekolog, který to neřešil. Chvíle, kdy se mohlo nějakou substituční hormonální léčbou něco zachránit, utekla a tak je dnes pohlavně nedospělá, nemá prsa, nevyvinutá děloha, nemá menstruaci, nebude mít nikdy děti. A přitom zřejmě stačilo to řešit včas, když bylo tělo ve vývinu a hormony, byť umělé, by to možná posunuly správným směrem.

Díky za zachování anonymity.
M.

• Citovat
  • Upravit
9374
21.10.14 23:21

Těžko říct, do dvou let asi určitě, spíš i dřív.

Pamatuji se, že jsem se na svoji menstruaci těšila, cítila jsem se potom tak nějak vyspělejší :lol: Ale kdybych věděla, jaká to bude kolikrát otrava, tak bych bez ní klidně ještě pár let vydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
22.10.14 09:00

To je u každého jiné, těžko se to odhaduje. Já ji třeba dostala týden před 12.mi narozeninami. Pamatuji si to dobře, protože jsem tehdy vůbec netušila co to je. Maminka mě jak si zapomněla poučit a bydleli jsme tehdy v malé vísce, kde ani Bravíčko nebylo. :mrgreen: Prsa mi myslím začala růst až právě ten rok, co jsem dostala první MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí