Kdy je výchova dítěte nejnáročnější?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
25.8.12 18:53

A taky - v batolecím období mi už dokáže naznačit, co potřebuje. Teď všechno vyjadřuje pláčem. Když má hlad, když je jí horko, když jí pálí žáha, když je nevrlá, protože nemůže usnout… A mámo poraď si. :lol: Už dokážu poznat, co potřebuje, ale i tak pro mě bude příjemnější jiná forma sdělení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.8.12 18:57

Netrpěli na nic, pokud byli přebalení a nakrmení tak 3h spali :mrgreen: v noci od 3m spali v pokojíčku celou noc, kluk se teda budil do 18m 1× za noc. jinak pohodička. Brečet jsem je slyšela jen párkát. Za to teď si to vybírají, to je furt samé „ne“, „nechci“, „nemůžu“, takže domluva moc nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.8.12 19:08

@Michaela23 Tak to se nedívím. :mrgreen: To musela být opravdu pohoda. Tak malá si to třeba vybere teď a až bude starší a žádné ublinkávání nebude, tak bude bezpracná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.8.12 19:11
@Sariel píše:
@Michaela23 Tak to se nedívím. :mrgreen: To musela být opravdu pohoda. Tak malá si to třeba vybere teď a až bude starší a žádné ublinkávání nebude, tak bude bezpracná. :palec:

no, třeba jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
25.8.12 19:29

Já mám děti tři, nejstarší syn má 18let a letos maturuje a řekla bych, že až na některé jeho nálady už je v pohodě (ale vyjídá nám celou lednici :mrgreen: ) dcera 9 let hrůůůůza s ní mám teda asi největší nervy na všechno má odpovědi, tak jsem teda zvědavá jak dlouho jí to vydrží, no a malý má rok a půl, přišlo mi, že od 3měsíce jsem si to asi do 9měsíce užívala potom začal lozit a chodit a bylo po srandě a te´d jak už líta je to zase celkem dobrý. Takže asi tak. Holka mi dává zabrat nejvíce, jak se školou tak i výchova :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.8.12 11:03

@renule 13 mamka se mnou měla také prý nejvíc práce od třetí do sedmé třídy. Kvůli škole a protože jsem vůbec neposlouchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.8.12 11:06

@Sariel až do sedmé třídy? :zed: :zed: doufám, že nezešedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.8.12 11:22
@renule 13 píše:
@Sariel až do sedmé třídy? :zed: :zed: doufám, že nezešedivím.

Ale už v šesté se to začalo lepšit. :) Přeju pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
26.8.12 13:54

Nečetla jsem celou diskuzi, ale ono to nejde posoudit, kdy je to nejtěžší, každé období má to svoje.
Já si taky užívám se svou skoro 10.letou dcerkou- nic se jí nechce, doma se nudí, nejraději by jen lítala s děckama venku, nebo se dívala na tv, případně hrála hry na pc, když má něco pomoct má k tomu asi 1000 prupovídek.
Druhá mi dává taky pěkné kapky, je šíleně aktivní, je tomu asi 2 měsíce co mi poprvé přelezla plot a to bude mít 2 a půl roku, navíc má při vzteku a pláči zástavy dechu, no a malý 8.měsíční je zatím zlatý, uvidím kdy se vybarví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.8.12 16:59
@ankasz píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale ono to nejde posoudit, kdy je to nejtěžší, každé období má to svoje.
Já si taky užívám se svou skoro 10.letou dcerkou- nic se jí nechce, doma se nudí, nejraději by jen lítala s děckama venku, nebo se dívala na tv, případně hrála hry na pc, když má něco pomoct má k tomu asi 1000 prupovídek.
Druhá mi dává taky pěkné kapky, je šíleně aktivní, je tomu asi 2 měsíce co mi poprvé přelezla plot a to bude mít 2 a půl roku, navíc má při vzteku a pláči zástavy dechu, no a malý 8.měsíční je zatím zlatý, uvidím kdy se vybarví.

tak to si vidím taky úžíváš co?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect