Kdy jste nechali poprvé tatínka hlídat miminko celý den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
4.2.19 09:36
@Ennny píše:
@Čičorečka i takovéto exoty znám :roll:

Já spíš znám příliš úzkostlivé matky, než nespolehlivé otce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.2.19 09:37

@Čičorečka myslim si, ze takto male deti, predevsim kojene tu mamku potrebuji.
ze nepotrebuji odstrikane mleko, ale prso, ze ta mamka tim, jak je s prckem porad ho zna nejlip.
mam treti dite a poprve byly bezemne v 5 letech. dnes je jim 13 a 10 a jsou to samostatne, sikovne deti. nevreceli nikdy ve skolce atd.
myslim, ze od rocniho ditete jit na tyden pryc je nevhodne.. pokud to neni nutne
ps; takovou dovolenou bych si ani nemohla uzit
ale to je jen muj nazor. jeste dododam… ze muj muz je osoba splehliva a o syna pecuje nadstandartne..

Příspěvek upraven 04.02.19 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 09:41

@Čičorečka no však já taky myslela ty střelené matky :lol: nechtěla bych být manžel paní dokonalé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.2.19 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.2.19 09:58

@Ennny bez toho urazeni by to neslo? musi mit nazor a styl vychovy kazdy jako vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.2.19 10:01
@Anonymní píše:
@lilithlilith to neni myslene tak, ze by se tatik nepostaral. Spis mi jde o psycho stranku male vs. ja. Treba aby na me za tech 9 nezapomnela, zvlast kdyz je um, tak mam pocit, ze at prijde kdokoliv s lahvi, tak ho bude milovat a na nejakou matku si ani nevzpomene.

No tak to je blbý dotaz..proč by to otec neměl dát už od začátku? A nechápu proč by na tebe mělo zapomenout, nosila jsi ho snad 9 měsíců pod srdcem, ty jsi jeho matka - nikdy nezapomene 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.2.19 10:17

@katuska1984 dítě zakladatelky kojené není. A já jsem přesvědčená, že v roce už kojit nebudu, nevidím důvod. Dítě potřebuje milující náruč známého člověka. Jestli je to táta, nebo máma už tolik nezáleží. Některé děti sice jsou přehnaně fixované na matku, ale nejsou na ní závislé. Zakladatelčino miminko si žádný šrámy kvůli víkendu bez mámy do budoucna neponese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 10:17

@E.winka 2 nejsou hloupe otazky, jen hloupe odpovedi..... Ale k tve odpovedi, pokud by to opravdu bylo jak pises. Ze dite na matku nezapomene protoze ho nosila v brise, nemohla by fungovat adopce.

• Citovat
  • Upravit
13843
4.2.19 10:24
@Anonymní píše:
@E.winka 2 nejsou hloupe otazky, jen hloupe odpovedi..... Ale k tve odpovedi, pokud by to opravdu bylo jak pises. Ze dite na matku nezapomene protoze ho nosila v brise, nemohla by fungovat adopce.

Tak to je slovíčkaření, myslím, že jsi dost přecitlivělá, je to jen můj názor, nemusíš se hned čertit.. jen nechápu proč by na tebe mělo zapomenout a po 9 hodinách? :zed:
Adopce je úplně jiné téma, když si děťátko k sobě přivineš a slyší tlukot tvého srdce, ví že je v pořádku a cítí se dobře stejně jako rozezná tvůj hlas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 10:26

@katuska1984 nemám ráda ženský a vlastně lidí celkově co si myslí že jsou pupek světa ,lituji lidí co sním musí žít ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.2.19 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.2.19 10:36

@Ennny jsem rada. takovi lidi nesedi ani mne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.2.19 10:38

@E.winka 2 stejne tak v pul roce a roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.2.19 10:43

z temy odchazim… ja jenom chci naosat, ze to, ze matka citi, ze rocni dite nenecha tyden bez ni neni nic spatneho. kazde dite a kazda z nas je jina. ale osocovat a naosat, ze nekdo je silenou jenom z tohoto duvodu je troufale.
u kazdeho je ten cas jiny.
ja nesoudim vas ze jenom proto, aby jste si uzily se rozhodnete odvestovat od rocniho ditete. Pro mne je to sebecke.. ale neurazim vas.

delejte si co chcete.taky budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.2.19 10:49

@katuska1984 ale soudíš. Podle tebe je to sobecké. Tak se nerozčiluj, když sama děláš totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí