Kdy jste měli po císaři druhé mimi?

2451
29.4.13 21:01

Kdy jste měli po císaři druhé mimi?

Ahoj holky :kytka:

Zajímá mě (samozřejmě zcela nezištně :lol: ) za jak dlouho jste otěhotněly po prvním císaři a jaké bylo potom těhitenství a porod? Ulehčí mi to rozhodování, zda do toho jít nebo radši ještě ne :mrgreen:

Moc děkuju za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
29.4.13 21:05

Rodila jsem 13 měsíců po prvním císaři císařem, jen to nebylo druhé dítě, ale třetí

Příspěvek upraven 29.04.13 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.4.13 21:05

První dítko jsme počali hned napoprvé, porod šel nakonec císařem. Druhé jsme počali taky hned napoprvé, jsem teprve na začátku těhotenství, takže jaký bude porod a celkové těhotenství, na to jsem zvědavá taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.13 21:06

Já jsem otěhotněla rok a půl po. Žádné komplikace teď v těhu nemám, jizva vůbec nebolí, ale jsem teprve ve 4m. Chtěla jsem otěhotnět po roce, ale nevyšlo to 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.4.13 21:07

Mně vychází porod téměř přesně dva roky po císaři. Těhotenství naprosto bezproblémové, zítra budu mít kontrolu s utz a dozvím se, jestli budu moci rodit spontánně (doufám), nebo jestli to bude zase na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.4.13 21:07

Treti, ctvrte a ted pate vzdy s odstupem cca 2-3 let. Vzdy vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.4.13 21:08

Teda holky, to jste mě dost nakoply :mrgreen: Malému je 14m a přemýšlíme že zkusíme další :) A vy co už máte mimi takhle blízko od sebe, jak se to zvládá? Je to pohoda, nebo stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.4.13 21:09
@nulu86 píše:
Teda holky, to jste mě dost nakoply :mrgreen: Malému je 14m a přemýšlíme že zkusíme další :) A vy co už máte mimi takhle blízko od sebe, jak se to zvládá? Je to pohoda, nebo stres?

já je mám teda s rozdílem rroku a maso maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
29.4.13 21:10

Budu rodit presne 2 roky po cisari. Mam bohuzel hnusny jeloid, ktery me poboliva, tak se trochu bojim, jestli me nechaji rodit prirozene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.4.13 21:10

jizvíková tos mě uklidnila, dík :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.4.13 21:11

Ter85 co je jeloid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.4.13 21:12

Rodila jsem dvakrát císařem, dva a čtvrt roku po sobě. Podruhé to bylo také císařem ne kvůli tomu prvnímu, ale kvůli vcestné placentě a masivnímu krvácení…

A ten rozdíl dva roku a kousek považuju za ideální, už teď jsou děti parťáci a to je mladší ještě malá, pořádně nemluví… časem to doufám bude ještě lepší ;). Dokud se nezačnou řezat jako koně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.4.13 21:12

@nulu86 To má být určitě keloid = keloidní jizva, taková ztluštělá, hodně viditelná, tvrdá. Mám ji taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.4.13 21:13

bumbinko my si s manželem taky říkáme, že k sobě budou mít děti blízko když budou jen cca 2.5 roku od sebe, a jak jsi zvládala dvě takhle malá dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
29.4.13 21:14

Tak já otěhotněla když synovi byl rok a těhu zatím v pohodě, teda je to už pěkná makačka a bude to ještě horší, ale jizva zatím ok, taky jsem zvědavá jestli mě nechají zkusit rodit normálně i když zatím bylo mimčo opět hlavičkou nahoru takže uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin