Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chipsa píše:
Týden po ujetí máš ty příznaky pouze vsugerované
Ne nutně…
@Sophia.888
Mě přesně šestý den po ovulaci začaly děsně svědit bradavky, ale tak, že to nešlo vydržet. Seděla jsem na poradě s 5 chlapama a nevěděla co mám dělat
, byla to hrůza… trvalo to týden, pak svědění polevilo. Další příznaky jako nevolnost, čich atd přišly až v 6tt.
V obou těhotenstvích jsem začala příznaky vnímat v 8tt - nevolnosti, únava, zvětšená prsa. Do té doby jsem to věděla jen z testu a UTZ (teda poprvé mě ještě bolely srůsty po slepáku, ale to byla má individuální věc, podruhé srůsty nebolí vůbec a to končím 33tt).
Ta já už jsem měla příznak 10 den po ovu… Ale sex ze kterého si myslím, že to bylo, tak ten byl dříve.. Ale fakt ráno nic, těhu test negativní, odpoledne se mi udělalo divně, tak sem ještě zkusila test a byl hoodně slabě pozitivní. Jo a bylo to těsně před MS (myslím kolem 3 dnů).. PS: A v dubnu se mi narodil chlapeček ![]()
Já otěhotněla někdy v polovině prosince a už před koncem prosince mě bolely prsa a nebylo mi dobře, jak kdyby na mě něco lezlo, také jsem měla hodně nafouklé břicho. Nechutenství a pobolívání břicha se mi dostavilo až později, když už jsem to měla potvrzené.
Tak já mela příznaky az ctvrtej den po vynechání MS. A to jsem byla přesvědčena, ze to dostanu protože jsem byla vztekla a to já jsem vždy když to mám dostat. Bolely me trochu prsa ale jinak nic. A hned další den jsem začala zvracet
ale tohle se mi zda dost brzo, dle toho co pises ![]()
Ja jsem si připadala jak totalní blazen, ale mě bylo divně, zimnice, bolest břicha, uplně divný chutě prostě pocit že jsem těhotná. testy byly negativní. pozitvní vylezly cca více jak 14 dní po prvních příznakách. asi je to fakt relativní
Asi 3.-4. týden jsem začala mít citlivá prsa. Tak jsem si někdy v 5. týdnu udělala test.
Mě asi týden po otěhotnění píchalo v podbřišku, ale nevěřila jsem, že to je příznak. Až poté, co mi vyšel pozitivní test, mi bylo jasný, že to s tím souviselo.
Já mám teď čerstvý dvě čárky, ale tak nějak jsem to tušila od ovulace. Prostě jsem si říkala, že to tentokrát vyšlo. 2 0. den jsem si dělala test, vyšel duch, druhý den bilo. Tak asi vadný test, nebo mne někdo shora varoval, abych nepila tolik punce
. Jinak 21. A 22.den jsem měla skroutani v břiše, ale děsně hlasitý, nikdy jsem to před tím neměla. 25.kdy jsem chtěla znovu testovat, jsem ráno krvacela. Tak jsem si řekla, že už to dostanu a ono nic. Břicho a zada mne bolí do teď. 27.den pěkná čárka. Jinak bříško mne bolelo od ovulace skoro pořád.
Jo a ještě, pravidelně cvičím mojzisovku a pilates a při tom jsem byla unavená, že bych během toho usla a některé cviky mi vyloženě vadily ![]()
Nevim kdy jsem mela ovulaci, ale citila jsem, ze je neco jinak zhruba 20 dni od menstruace. Zacalo to bolesti prsou a nevolnosti, hlavne v aute. Tyden na to vysel test ![]()
Já tedy nevím jestli budu ale mám to dostat az 19 a vždy čtyři dny před MS me bolí prsa. No a ted me bolí už tři a dneska je teprve 9
tak jsem teda zvědavá…nemuzu se jich ani dotknout a bolí i v podprsence i bez ni ![]()
Zdravím, já jsem popravdě trošku v nejistotě. Prasky neberu presne rok, neda se rict, ze bychom se s partnerem snazili o miminko, ale nechavame to náhodě. Napred po vysazeni HA jsem to mívala pravidelne. Po pul roce se mi to zpožďovalo treba o 11 dni, kdy mi pak vycházelo ze posl menstruace byla pred 38-42 dny.. kolikrat jsem se tesila, mela bohuzel vsugerovane příznaky a vzdycky se ukázalo, ze nic. Ted je to 15 dni zpoždění, posledni menstruace byla pred 53 dny. Příznaky mi prijde ze zase mam, boliva me treba 3× denne zaludek, mam treba na neco chut, ale ve výsledku si to nedam a nejím treba pul dne. Mivam navaly na zvracení, nafouklé bricho, častější větry.. na malou chodim teda také casto, ale to je u mě normalni
mela jsem křeče a bolesti V podbrisku jako kdyby mel menses prijit. Casto se vsude pise, ze ale boli prsa a zvyrazni se žilky, divne je to, ze prsa me pri ms bolivaji hodne a ted nic.
Chci se zeptat, zda jste to nektera mela podobně? Samozrejme by bylo nejlepsi si udelat test, ale nechci zase predbihat, abych pak nebyla zklamana z neceho co si myslim ![]()