Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, já jsem popravdě trošku v nejistotě. Prasky neberu presne rok, neda se rict, ze bychom se s partnerem snazili o miminko, ale nechavame to náhodě. Napred po vysazeni HA jsem to mívala pravidelne. Po pul roce se mi to zpožďovalo treba o 11 dni, kdy mi pak vycházelo ze posl menstruace byla pred 38-42 dny.. kolikrat jsem se tesila, mela bohuzel vsugerovane příznaky a vzdycky se ukázalo, ze nic. Ted je to 15 dni zpoždění, posledni menstruace byla pred 53 dny. Příznaky mi prijde ze zase mam, boliva me treba 3× denne zaludek, mam treba na neco chut, ale ve výsledku si to nedam a nejím treba pul dne. Mivam navaly na zvracení, nafouklé bricho, častější větry.. na malou chodim teda také casto, ale to je u mě normalnimela jsem křeče a bolesti V podbrisku jako kdyby mel menses prijit. Casto se vsude pise, ze ale boli prsa a zvyrazni se žilky, divne je to, ze prsa me pri ms bolivaji hodne a ted nic.
Chci se zeptat, zda jste to nektera mela podobně? Samozrejme by bylo nejlepsi si udelat test, ale nechci zase predbihat, abych pak nebyla zklamana z neceho co si myslim
Kvůli antikoncepci jsem ms neměla moc v pohodě nejdřív byla pravidelná a pak spíše nepravidelná. Bývalo to že jsem třeba 45 dní neměla ms. Teď jsem ale na sobě viděla nějaký příznaky. Nejen zpoždění ms ale také bolest hlavy a velkou únavu. Bradavky jsem měla strašně citlivé. Chuť k jídlu se mi strašně ztrácela. Nejdřív jsem jedla jen jedno jídlo večer a pak to začalo trochu ustupovat. Ráno jsem sice jídlo pořád nemohla ani vidět ale pak jsem jedla aspoň i oběd a večeři. Když jsem měla 10 dní zpoždění test jsem si udělala a byl pozitivní. Na ultrazvuku nebylo nic vidět takže jsem nevěděla jestli nebyl test špatný ale přibližně po 3 týdnech se na ultrazvuku mimčo objevilo.☺️️ Uvidíš já bych si test udělala nebo si aspoň zašla k doktorovi.
Taky bych udělala test a pokud by byl negativní, i tak bych šla k dr.
Smrděly mi vajíčka, teď se mi často motá hlava.. A test od lidí ducha ob den až po stejně silné čárky
Já pořád nerozumím tomu, jak často tady někdo píše, že si nechce dělat test a chce poradit na emiminu
. Příznaky má každá jiné a jindy. A i kdyby se shodovaly na 100%, stejně z toho zjistíš prd. Jediný, co můžeš udělat, je test.
Jinak pokud z toho nic nebude a máš nepravidelný menses, zmiň to u doktora, třeba bude potřeba to nějak řešit.
Byla jsem kuřačka a po každé cigaretě mě bylo na zvracení.
Vynechala mi MS, ale to u mě nebyla žádná novinka
Udělala jsem si těhotenský test a ten byl negativní
Druhý týden jsem si dělala další a byla tam čárka a půl nebo byla ta druhá nějaká vybledlá
Udělala jsem třetí a zase nic
Třetí týden jsem šla k Dr. a byla jsem v 5tt.
@Anonymní píše:
Zdravím, já jsem popravdě trošku v nejistotě. Prasky neberu presne rok, neda se rict, ze bychom se s partnerem snazili o miminko, ale nechavame to náhodě. Napred po vysazeni HA jsem to mívala pravidelne. Po pul roce se mi to zpožďovalo treba o 11 dni, kdy mi pak vycházelo ze posl menstruace byla pred 38-42 dny.. kolikrat jsem se tesila, mela bohuzel vsugerovane příznaky a vzdycky se ukázalo, ze nic. Ted je to 15 dni zpoždění, posledni menstruace byla pred 53 dny. Příznaky mi prijde ze zase mam, boliva me treba 3× denne zaludek, mam treba na neco chut, ale ve výsledku si to nedam a nejím treba pul dne. Mivam navaly na zvracení, nafouklé bricho, častější větry.. na malou chodim teda také casto, ale to je u mě normalnimela jsem křeče a bolesti V podbrisku jako kdyby mel menses prijit. Casto se vsude pise, ze ale boli prsa a zvyrazni se žilky, divne je to, ze prsa me pri ms bolivaji hodne a ted nic.
Chci se zeptat, zda jste to nektera mela podobně? Samozrejme by bylo nejlepsi si udelat test, ale nechci zase predbihat, abych pak nebyla zklamana z neceho co si myslim
15 dní zpoždění je už hodně. Udělej si test, protože těhotná být můžeš. Pokud bude negativní, tak na gyndu. Můžeš mít třeba cystu…
Dobrý den, chci se zeptat zda je normální bolest ve větší části levého třísla, ale postupem hodin se k tomu přidala i bolest pravého. K tomu ještě hrozná bolest zad v bederní části. Ještě nevím zda jsem těhotná čekám až si budu moct za týden udělat test. Pravděpodobně jsem ve 3tt. Je to bolest jako při ovulaci, ale dělala jsem si i test a ovu není. Děkuji vám za reakce. ![]()
Devcata, nevolnosti mi nastoupily cca od 5-6 tydne, k tomu unava, neschopnost cokoli delat - jedine co jsem do sebe dokazala nasoukat bylo sladke 🙈. Ale to uz jsem davno vedela, ze mam maleho v sobe…
Myslim ze ty uplne zacatky tak do 4tydne, pokud se nejedna o dvojcky jsou hodne psychosomaticke.