Kdy jste na sobě pozorovaly první příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
24.11.20 01:36

Cca 4týden vždy. Přestalo mi chutnat ranní kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.11.20 01:41
@Anonymní píše:
Zdravím, já jsem popravdě trošku v nejistotě. Prasky neberu presne rok, neda se rict, ze bychom se s partnerem snazili o miminko, ale nechavame to náhodě. Napred po vysazeni HA jsem to mívala pravidelne. Po pul roce se mi to zpožďovalo treba o 11 dni, kdy mi pak vycházelo ze posl menstruace byla pred 38-42 dny.. kolikrat jsem se tesila, mela bohuzel vsugerovane příznaky a vzdycky se ukázalo, ze nic. Ted je to 15 dni zpoždění, posledni menstruace byla pred 53 dny. Příznaky mi prijde ze zase mam, boliva me treba 3× denne zaludek, mam treba na neco chut, ale ve výsledku si to nedam a nejím treba pul dne. Mivam navaly na zvracení, nafouklé bricho, častější větry.. na malou chodim teda také casto, ale to je u mě normalni :lol: mela jsem křeče a bolesti V podbrisku jako kdyby mel menses prijit. Casto se vsude pise, ze ale boli prsa a zvyrazni se žilky, divne je to, ze prsa me pri ms bolivaji hodne a ted nic. :? Chci se zeptat, zda jste to nektera mela podobně? Samozrejme by bylo nejlepsi si udelat test, ale nechci zase predbihat, abych pak nebyla zklamana z neceho co si myslim :nevim:

Kvůli antikoncepci jsem ms neměla moc v pohodě nejdřív byla pravidelná a pak spíše nepravidelná. Bývalo to že jsem třeba 45 dní neměla ms. Teď jsem ale na sobě viděla nějaký příznaky. Nejen zpoždění ms ale také bolest hlavy a velkou únavu. Bradavky jsem měla strašně citlivé. Chuť k jídlu se mi strašně ztrácela. Nejdřív jsem jedla jen jedno jídlo večer a pak to začalo trochu ustupovat. Ráno jsem sice jídlo pořád nemohla ani vidět ale pak jsem jedla aspoň i oběd a večeři. Když jsem měla 10 dní zpoždění test jsem si udělala a byl pozitivní. Na ultrazvuku nebylo nic vidět takže jsem nevěděla jestli nebyl test špatný ale přibližně po 3 týdnech se na ultrazvuku mimčo objevilo.☺️️ Uvidíš já bych si test udělala nebo si aspoň zašla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
24.11.20 06:47

Proste udělej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
24.11.20 06:57

Taky bych udělala test a pokud by byl negativní, i tak bych šla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
24.11.20 07:35

Smrděly mi vajíčka, teď se mi často motá hlava.. A test od lidí ducha ob den až po stejně silné čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
24.11.20 07:42

Příznaky jsem měla po pozitivním testu, do té doby nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
24.11.20 11:38

@Berry77 njn nemám slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.11.20 12:02

Já pořád nerozumím tomu, jak často tady někdo píše, že si nechce dělat test a chce poradit na emiminu :nevim:. Příznaky má každá jiné a jindy. A i kdyby se shodovaly na 100%, stejně z toho zjistíš prd. Jediný, co můžeš udělat, je test.
Jinak pokud z toho nic nebude a máš nepravidelný menses, zmiň to u doktora, třeba bude potřeba to nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.11.20 16:57

Byla jsem kuřačka a po každé cigaretě mě bylo na zvracení.
Vynechala mi MS, ale to u mě nebyla žádná novinka
Udělala jsem si těhotenský test a ten byl negativní
Druhý týden jsem si dělala další a byla tam čárka a půl nebo byla ta druhá nějaká vybledlá
Udělala jsem třetí a zase nic
Třetí týden jsem šla k Dr. a byla jsem v 5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.11.20 20:38
@Anonymní píše:
Zdravím, já jsem popravdě trošku v nejistotě. Prasky neberu presne rok, neda se rict, ze bychom se s partnerem snazili o miminko, ale nechavame to náhodě. Napred po vysazeni HA jsem to mívala pravidelne. Po pul roce se mi to zpožďovalo treba o 11 dni, kdy mi pak vycházelo ze posl menstruace byla pred 38-42 dny.. kolikrat jsem se tesila, mela bohuzel vsugerovane příznaky a vzdycky se ukázalo, ze nic. Ted je to 15 dni zpoždění, posledni menstruace byla pred 53 dny. Příznaky mi prijde ze zase mam, boliva me treba 3× denne zaludek, mam treba na neco chut, ale ve výsledku si to nedam a nejím treba pul dne. Mivam navaly na zvracení, nafouklé bricho, častější větry.. na malou chodim teda také casto, ale to je u mě normalni :lol: mela jsem křeče a bolesti V podbrisku jako kdyby mel menses prijit. Casto se vsude pise, ze ale boli prsa a zvyrazni se žilky, divne je to, ze prsa me pri ms bolivaji hodne a ted nic. :? Chci se zeptat, zda jste to nektera mela podobně? Samozrejme by bylo nejlepsi si udelat test, ale nechci zase predbihat, abych pak nebyla zklamana z neceho co si myslim :nevim:

15 dní zpoždění je už hodně. Udělej si test, protože těhotná být můžeš. Pokud bude negativní, tak na gyndu. Můžeš mít třeba cystu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.20 17:56

Bolest třísel ve 3tt

Dobrý den, chci se zeptat zda je normální bolest ve větší části levého třísla, ale postupem hodin se k tomu přidala i bolest pravého. K tomu ještě hrozná bolest zad v bederní části. Ještě nevím zda jsem těhotná čekám až si budu moct za týden udělat test. Pravděpodobně jsem ve 3tt. Je to bolest jako při ovulaci, ale dělala jsem si i test a ovu není. Děkuji vám za reakce. :)

• Citovat
  • Upravit
371
25.11.20 23:08

Devcata, nevolnosti mi nastoupily cca od 5-6 tydne, k tomu unava, neschopnost cokoli delat - jedine co jsem do sebe dokazala nasoukat bylo sladke 🙈. Ale to uz jsem davno vedela, ze mam maleho v sobe… :-) Myslim ze ty uplne zacatky tak do 4tydne, pokud se nejedna o dvojcky jsou hodne psychosomaticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí