Kdy končí rizikové období

Anonymní
10.2.12 11:32

Kdy končí rizikové období

Ahoj, chtěla bych se zeptat kdy končí to rizikové období v prvních měsících? Jsem dnes 12+3, a zajímalo by mě kdy končí to rizikové období. Jestli to správně chápu tak jsem 13tý týden. Jen nevím jestli se řídit podle toho lunárního kalendáře, kdy je měsíc po 4tydnech přesně nebo podle toho druhého? Děkuji Vám moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8939
10.2.12 11:36

Rika se 1. trimestr,to mas za sebou,ale za me nekonci nikdy.Ted uz je to starost a radost do konce zivota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.2.12 11:37

Nejrizikovější období máš za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.2.12 11:38

presne tak cele tehotenstvi se porad neco resi,ja jsem ve 34tt a resim vysoky tlak…takze porad neco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 11:39

Děkuji moc holky :kytka: to že strach už bude do konce života to je jasné :) ale hlavně že to rizikové máme za sebou :) děkuji :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3478
10.2.12 11:40

Tak tohle jsem taky nevěděla, někdo říká do 12.tt někdo zas do 14.tt, ale podle mě nejvíc potratů a tak je právě do toho 12. týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.2.12 11:43

asi nejvic zamlklych tehotenstvi je do toho 12tt.ja to tak mela,a po revizi jsem za 2 mesice hnad otehotnela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.2.12 11:46

Taky bych rekla, ze do toho 12teho tydne je to asi nejrizikovejsi..ale stat se neco bohuzel muze dokud se miminko nenarodi.Jestli si dobre pamatuju, tak treba Radka Kocurova od T.Rosickeho prisla o miminko v 5tem mesici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
10.2.12 12:12

taky si myslím, že dokud se miminko nenarodí, je pořád nějaké riziko. Já jsem měla zamlklý potrat ve 12 + něco a doktoři mi říkali, že právě zamlklý potrat může nastat klidně i ve 20. týdnu, takže nic neni jisté, teď jsem znovu těhotná a bojím se pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
10.2.12 12:12

To nekončí nikdy, prostě na to nemysly stejně to člověk neovlivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.2.12 12:19

Může se stát cokoliv až do konce, ale ta pravděpodobnost je mnohem menší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
10.2.12 16:34

Já si vnitřně říkala, že rizikové období končí 35tt, to už je mimčo hotové a může ven :mrgreen: taky jsem se od toho 35tt vůbec nešetřila :oops: no a ve výsledku jsem týden přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 16:45

Vím že riziko nekončí 12tt, ale šlo mi o to největší,jestli už začít oznamovat rodině a známým. Vzhledem k tomu žě se mé tělo hodně změnilo a už to utajovat nejde. Okolí si začíná všímat a rodině se vyhýbám, jelikož by to poznali hned. Vždycky dietářka se zdravým způsobem života a postavou velikosti S a teď vzhledem k velikosti L a jezením pátého přes deváté :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
sad 1
10.2.12 16:59

To nejhorší máš určitě za sebou. Taky pokud máš za sebou NT screening a je negativní. Nejvíce potratů je právě do toho 12 týdne a čím déle je žena těhotná, tím jsou rizika menší. Samozřejmě stát se může cokoliv vždycky, před porodem, během porodu, po porodu, když budou děti velké, ale na to jsi se neptala a to snad ví každý, tím nemá cenu se stresovat. To úplně nejhorší období máš za sebou, pak budou ještě takové vypjaté okamžiky jako triply v 16 tt a genet. utz ve 20 tt. Já osobně jsem byla po minulém ZT tak vystreslá, že jsem to oznámila rodině a tak asi až na konci 4 měsíce, někomu až v 5 měsíci. Je dobré myslet pozitivně, držím ti pěsti, aby vše dobře dopadlo, všechny to potřebujem :andel:

• Citovat
  • Upravit
101764
10.2.12 16:59

Tak já to oznámila hned v cca 8tt, chtěla jsem aby, kdyby se to náhodou nepovedlo, ostatní věděli proč jsem tak mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí